Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    21. Lipanj 2017. 19:38

Cure,kako vi podnosite umor?Mene pocne bolit glava i jako sam nervozna!Suzdrzavam se da ne planem za sitnicu,da ne vicem na djecu za bezveze!Onda trpim pa mi  je jos gore!I sad mi glava pulsira!Jedva cekam da legnem

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Eloa
    21. Lipanj 2017. 19:55

Ninche,odakle si? Mamika, i mene glava boli dok sam nenaspavana..grozno... Cudim se sama sebi kak dobro funkcioniram zasad,a spavam nekih 5 sati,a dosad sam spavala po 12h :-) 
    Uspjela sam sad odspavat sat vremena popodne s bebijem,i onda se frajer nesto javio na kratko tek tolko da se probudim, a on nastavio spavati jos sat vremena...

Nella1211
    21. Lipanj 2017. 19:59

mamika3

Nella Jesi ti napisala da je i tebi trbuh ostao?Bila sam guglala,trbusni se vrate na mjesto i nakon dva mjeseca!Tak da mozemo samo cekati

Ostale mi strije oko pupka i bole me.. i crna crta.. 😣😣😣.. a kako san tamna inace .. stomak mi je ka da se nisan prala 100godina.. crn crn.. 

A.M

Majaa32
    21. Lipanj 2017. 20:00

mamika3

Cure,kako vi podnosite umor?Mene pocne bolit glava i jako sam nervozna!Suzdrzavam se da ne planem za sitnicu,da ne vicem na djecu za bezveze!Onda trpim pa mi je jos gore!I sad mi glava pulsira!Jedva cekam da legnem

Ja sam uzas.Na tabletama sam ima 4 dana glava me izludi,boli ajme Bice od neispavanosti i umora.Nju nosam na rukama od jutros od 04:00..Neznam jesu grcevi ili probava ili stolica al ona se muci a ja nemogu gledst pa je nosam i nosam.....Jedino je danas uspila od 15:00-17:30 malo zaspat pa sam i ja kraj nje odma legla..joj cila sam premorena

mamika3
    21. Lipanj 2017. 20:40

Lakse mi je ako popodne uhvatim sat vremena sna,makar na kaucu u boravku!Ali dodjem k sebi barem!Jucer je samo klonula prije pola 22!Da bar danas hoce tako!Zivi bili pa vidjeli!Idem u potrahu za Caffetinom😀

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Nella1211
    21. Lipanj 2017. 22:15

Ja se iato slomin.. al neman druge dice i muz mi pomaze oko male.. tako da se ne smin zalit.. svaka cast zenama sa vise dice.. ja ne znam kako cu ja to jedan dan.. al vrime donese svoje.. 🤗🤗.. moramo se tjesit da je ovo prolaznooo.. 😆😆

A.M

mamika3
    21. Lipanj 2017. 23:36

Evo vec pola sata lezi na meni!I tako cijelo popodne!Pustam joj prigodnu od Parnog valjka-Zaspao bih sada ja,na tvojim rukama
    ....😀Laku noc!Idem ju probat u kindac smjestit

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Trenta
    22. Lipanj 2017. 06:34

Bila mi juce patronazna, prica sta sve treba pa mi se zavrtilo u glavi sve pohvatati. Kako nositi kako podrignuti kako dat podoj kako izdajat..sve mi se smijesalo. Rekla mi da dajem podoj svakih 2.5 sata osim ak ne trazi prije. Jos mi cike tak tvrde pa plakala koliko boli da ih razbijes. Topli tus je pomogao ali prije toga procedura- sama doma, malog podoji pa u jaje pa u kupaonicu da mi je na oku. Znam da trebam doci do masnog kolostruma al nikak da toliko povuce. Jos veli patr da imam prevelike bradavice za njega al ce biti dobre kad bude 4 mj. Tak da ocekujem stalna zacepljenja. Danas cekam da ponovimo ne znam vise kad sto ide. Sinoc svaki sat se budio:( pa place i nikako ciku dobro uhvatiti a ja insomnicna:(

Trenta
    22. Lipanj 2017. 06:38

Sad opet iscitavam vase stare postove da vidim kojim redom sta ide. Masaza cika -podoj -izdajanje ili masaza izdajanje na pol pa podoj? Uf... i dal mu dajem to kaj izdojim? Uredno imam 40 ml na obje cike. A ne znam koliko podoji prije...aaa mozak blijedi a umor cini svoje....

Eloa
    22. Lipanj 2017. 09:12

Trenta, bolje izdoji malo prije podoja da dijete ne dobija nepotrebne ugljikohidrate iz mlijeka vec onaj bolji masniji dio kasnije...
    Jooj, nama je ovo prva neprospavana noc,grcevi ga stalno mucili i samo bi papao sisu...jedino ga to smirilo..ove kapi ocito ne djeluju odmah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.