Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    21. Lipanj 2017. 16:41

Budi sretna sto ne place!😊Alii kad zbrojis po tih 15 min od pol 12 dosad ispada da se ona dosta naspavala !Samo sto nine u komadu nego na rate!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    21. Lipanj 2017. 16:44

Moja je jucer prespavala cijeli dan pa me bilo strah da ce biti budna cijelu noc!Ali je i noc prespavala!Danas u 14 je posteno oci otvorila!Ja kazem da je izjelica na  brata,a spavalica na stariju seku!😀

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    21. Lipanj 2017. 16:46

Nella Jesi ti napisala da je i tebi trbuh ostao?Bila sam guglala,trbusni se vrate na mjesto  i nakon dva mjeseca!Tak da mozemo samo cekati 

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

koskica
    21. Lipanj 2017. 17:07

Cure,
    moja seka bila jučer na operaciji i bolje je. Nema sretnije osobe danas od mene. Čak smo se i čule sms-om.
    Bogu hvala
    a moja mala cura isto po danu neće spavati. Zaspi na 5 min i to je to

url=https://lilypie.com]

mamika3
    21. Lipanj 2017. 17:27

Super,Koskice!Hvala Bogu sto je seka dobro!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Mamicaaa
    21. Lipanj 2017. 18:23

Pozdrav zenice!!
    Koskica drago mi je da je seka dobro!
    Eloa jako lijep docek 🤗
    Nas su poceli muciti mali grcici prije par dana, malo ga nosimo,masiramo busu a kad ni to ne pomaze dam mu 2kapi sabsimplexa i on nakon par min zaspe..nmi moj bebac se uzasno stisce kad mora kakati to ga probudi i tak se micek pol sata muci dok ne kaka..sad preko dana je poceo i bolje spavati, po noci imamo oko 2budenja..

Eloa
    21. Lipanj 2017. 18:58

Koskice,tako mi je drago...oporavit ce se ona vidjet ces..Ja pak sam danas u soku,moj polubratic( doduse s kojim nisam bas u kontaktu) skrivio onu nesrecu od danas  u zadru di je poginula mama dvoje djece :( bas sam u soku i ljuta na njega.... 
    Evo stigle.nam vetrovne kapi iz slovenije, i baby phone, danas cemo odmah isprobat ako nam budu trebale te kapi...
    Cure moje, u sloveniji je tolko sve jeftinije, aventov baby phone sto od nas kosta 500kn,tamo je 320kn..sramota za nasu drzavu

mamika3
    21. Lipanj 2017. 19:22

Citala sam ovo za Zadar!Prestrasno!Tragexija!Ona djecica ostala bez mame....Zbog pijane budale!A takvim vozacima nije nista!Jooooj....Ne znam sta bi rekla!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ninche9
    21. Lipanj 2017. 19:24

Eloa za te kapi sam cula samo rijeci hvale. Sretno vam bilo! I ja dolazim iz tvoje okolice ali obzirom da trenutno ne zivim doma nemam pristup vetrovnim kapima. Dok dodem doma na godisnji nadam se da ce grcici pasti u zaborav.
    Mamika ja sam rekla da mi je ostao trbuh. Mislim da ide na bolje ali sam s porodom izgubila 9 kg i sad uspjela dobiti 1kg hjoj! 
    Samo nek ja imam mlijeka..

mamika3
    21. Lipanj 2017. 19:26

I mi se danas mucimo sa dnevnim spavanjem!Jos smo doma zatvorene cijeli dan!Dobra je,ali nikako se posteno naspavat-mislim na nju!Jako tesko mi pada ovo kaj sam doma stalno!Izadjem inace navecer na max pol sata!I jos sam ju danas narucila na provjeru sluha,a glupaca zaboravila da ne mogu dobit uputnicu jer jos nije prijavlhena na hzzo!Jos vazno kazem sestri  da nije problem nabavit ju!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.