Mi zasad nemamo grcice!Nikakve male ni one prave...Ali ih ocekujem kroz naredna dva tjedna!Bas sam vas htjela pitati kad su vasima poceli oni pravi-visesatno deranje,vristanje i grcenje....Da ih bar to nekim cudom moze zaobici!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja sam muza sad poslala u lendavu u sloveniju, citala sam iskustva s tim "vetrovnim kaplicama" za grceve i svi ih jako hvale, dok za espumisan ili sab simplex ima i dobrih i losih iskustava... A ove kapi nema kod nas nego samo u sloveniji...dobro da nismo daleko
Eto moj nije bas hlapljiv. Jede rado i jako vuce, al je prilicno pazljiv. Kad mu priblizim ciku prvo mu krene slina pa to proguta i onda tek prihvati bradavicu. Razlika je i u vremenu, ako je proslo preko 2 sata onda ce ju naglo prihvatit i uzurbano jest, a ako je vec nakon sat onda se nece zuriti. Zavisi i da li sam mu dala nakon placa ili sam mu je dala na druge znakove: mljackanje, sisanje ruke, pocetak budjenja... Poceo je i dirati sisu dok jede
Po noci on se u snu meskolji pomice prema meni, hvata rucicama i otvara usta pa me probudi i ja mu dam ciku. Najcesce ne dodje do placa.
Mi koristimo Bigaiu i sab simplex po potrebi..jutros smo imali sou..nocas sam slabo spavala..svakih sat vremena je trazio, huh...
Mi koristimo Bigaiu i sab simplex po potrebi..jutros smo imali sou..nocas sam slabo spavala..svakih sat vremena je trazio, huh…
Tak je meni bilo u noci s nedjelje na ponedjeljak no onda se nastavilo i cijeli dan Jucer i danas je opet bolje!
Evo sad po danu je dobro. Papa i spava. Ali navecer nasisava do iznemoglosti a nikako da zaspi
Curke hvala na cestitkama:) ponosni i sretni gibamo doma. Dojim za sada super samo da se jos malo uhodam s ritmom.
Moja je od 11ipo budna.. zaspe po 15tak min.. i gleda stalno... ne place niti je nervozna.. samo bi se druzila s nama...😣😣😣.. ne znan sta da radin...
A.M
Sortiraj odgovore
Najstariji