Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Lipanj 2017. 20:59

mamika3

Lagertha Jesi pocela vjezbat?Mislim da si ti bila napisala da jesi!Kakve vjezbe radis?Nama je rekla fizioterapeutkinja u bolnici da mozemo poceti nakon cca 2 mjeseca!

Radim lagane vjezbe za trbusne misice. Npr. kad nosim malog stisnem guzne misice i cijelu guzicu da mi se pomakne unutra i onda pritisnem i trbusne misice. Ne znam kako da bolje objasnim. Danas sa i lagano trcala 3 minute pa hodala 2 i tako 23 minute za redom izmjenjivala. Bilo je vruce, ali se sad osjecam nekako bolje, puna energije.

20. Lipanj 2017. 21:01

Ninche9

Svaka vam cast vi cete uskoro postati profesionalke u dojenju!
    Ja sam uspjela jednom dojiti tako na boku! Yes!

Ja sam prvi put tako dojila na porodajnom stolu 

Nella1211
    20. Lipanj 2017. 21:40

blu5

Nella1211

Lagertha

Nella zasto se malo ne izdojis prije podoja? Onda ti taj prvi mlaz ne bi bio toliko jak.

Pa evo sad san to pocela radit.. rucno se malo izdojim.. pustim njoj samo par sekundi da navuce i onda se izdojim rucno taj prvi mlaz.. tako san citala negdi da tako najpametnije kad je tako jak taj prvi mlaz.. a ko ce bit pametan.. prva mi je bebica..i moja je stalno na boku.. pa minjan strane stalno.. al isto me strah.. sta ja znan ..mozda i pretjerujen.. mater i sestre mi govore da san luda.. al kad me strah..

Nella, ti si rodila u Splitu?Ako da, jesi mogla imat svoju spavacicu nakon poroda?one njihove debele ne mogu ni zamislit da moram obuc🤤

Daa ja san ti 2 ure nakon poroda se istusirala i obukla svoju...dok budes bolje slobodno mozes svoju obuc.. one su uzasne debele.. al nemaju ti oni bas robe opcenito tako da ti jedva cekaju da obuces svoje.. nema ni lancununa ni jastucnica ni spavacica.. cura do mene bila 2 dana bez jastucnice.. uzas

A.M

koskica
    20. Lipanj 2017. 22:09

Trenta čestitam 😃

url=https://lilypie.com]

Trenta
    21. Lipanj 2017. 08:12

Trenta

Curke sluzbeno se prikljucujem ovoj temi. Jucer sam rodila:) smotuljak od 3600kg samo spava i jede. Mlijeka imam, ali voda u rukama mi je i dalje ostala tako da tesko dojim jer mi trnu ruke. Nemrem posteno prihvatiti ni bebu ni cicku:( vidjet cu sto dr danas kaze.
    Jos nisam svjesna da sam mama, ali nova toplina je oko srca. Prvi mi je put i nisam ocekivala da porod/trudovi tako bole, tako da malo drugacije sada gledam prema svakoj mami. Vrijedi bol smotuljka, ali tijekom trudova zaista svisnes od boli. Lijepo je…

Nisam stigla sve procitati, ali ne mogu od jutarnjeg soka da ne podijelim sljedeci link:
     http://m.24sata.hr/news/trazi-se-zmija-koja-je-pobjegla-u-bolnicu-javite-ako-je-vidite-529348
    Mislim stvarno...od svih bolnica. Mozda me danas puste! Da sam je vidjela, srce bi mi otislo

21. Lipanj 2017. 09:09

Trenta ajmeee meni! Ja imam fobiju od zmija. Ali bas veliku. Ja kad bi ju vidjela srce bi mi stalo definitivno. Ne mogu zmiju niti na slici vidjet, ma ni pomislit uff

Ja mogu dojit jedino na sjedecki i to stalno moram gledat u malog jer toliko halspljivo jede da je to strasno koda ce mu netko uzet sisu. Po nekoliko puta se zagrcne pa nema zraka pa ga dizi, lupaj po ledima ufff.. sav je na mog muza haha tsko i on natrpa rucak za 5min u sebe. 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Eloa
    21. Lipanj 2017. 10:28

jooj curke moje, izgleda da su kod nas počeli lagani grčevi... Od jučer 21h do 12h je bio stalno na sisi i grčio se, pa zaspao fala bogu do 4h, ali se stalno vrpoljio nešto, pa opet sat vremena jeo, pa se mučio i tak sve do jutra...
    Jel i vi imate problema s grčićima? što koristite i jel pomaže?

21. Lipanj 2017. 10:47

Eloa mi od prvog tjedna imamo problema sa grcevima. Dajem mu sab simplex kapi i masiram mu pupu. Ako vidim da su grcevi malo jaci stavim ga da lezi na trbuhu. Evo bas ujutro oko 9 je dobio grceve i spavao bi a ne moze, ja ga stavim na trbuh i evo jos uvijek spava pored mene. :) ne znam dal tih kapi ima u hr za kupit ali nama puno pomazu.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Nella1211
    21. Lipanj 2017. 10:51

Pandica1510

Trenta ajmeee meni! Ja imam fobiju od zmija. Ali bas veliku. Ja kad bi ju vidjela srce bi mi stalo definitivno. Ne mogu zmiju niti na slici vidjet, ma ni pomislit uff

Ja mogu dojit jedino na sjedecki i to stalno moram gledat u malog jer toliko halspljivo jede da je to strasno koda ce mu netko uzet sisu. Po nekoliko puta se zagrcne pa nema zraka pa ga dizi, lupaj po ledima ufff.. sav je na mog muza haha tsko i on natrpa rucak za 5min u sebe.

Svi imamo problema sa  malim hlapljivcima.. 😆😆

A.M

mamika3
    21. Lipanj 2017. 11:16

Nella1211

Pandica1510

Svi imamo problema sa malim hlapljivcima.. 😆😆

Potpisujem😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.