Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    02. Listopad 2017. 14:42

Pinkice, samo ti nama pisi kad god stignes :) cesto te se sjetim i zao mi je sto nam se ne javljas cesce. Kako tvoja malena? :)
    Gala, samo ti prebaci stafetu decku, nije to samo tvoje dijete nego i njegovo. Ne moze to tako. Nek se bar danju aktivira ako neće noću. I ti zasluzujes svojih pola sata odmora. Moj se po noci dize uzet malu ako place da ju nosi malo dok ne zaspe ili promjeni pelenu, a dize se u 6 i ide radit. Kad dođe s posla uzme malog i ide s njim u parkic ili negdje.. Doduse mi imamo dvoje pa je teze i moramo se oboje aktivirat. Ja bi isto o drugom razmisljala kad starije napuni oko 3 god, ali ja ne mislim imat jos djece, bar se nadam da necu pozeljet jos jedno :D

• Anjaaa
    02. Listopad 2017. 14:43

Pinkice, samo ti nama pisi kad god stignes :) cesto te se sjetim i zao mi je sto nam se ne javljas cesce. Kako tvoja malena? :)
    Gala, samo ti prebaci stafetu decku, nije to samo tvoje dijete nego i njegovo. Ne moze to tako. Nek se bar danju aktivira ako neće noću. I ti zasluzujes svojih pola sata odmora. Moj se po noci dize uzet malu ako place da ju nosi malo dok ne zaspe ili promjeni pelenu, a dize se u 6 i ide radit. Kad dođe s posla uzme malog i ide s njim u parkic ili negdje.. Doduse mi imamo dvoje pa je teze i moramo se oboje aktivirat. Ja bi isto o drugom razmisljala kad starije napuni oko 3 god, ali ja ne mislim imat jos djece, bar se nadam da necu pozeljet jos jedno :D

• Kiara19
    02. Listopad 2017. 15:33

Gala i moj se buni da se ne naspava a malog jedva cuje po noci. Ja sam strasno nenaspavana i sad me je jos nesto uhvatilo, bolo grlo curi nos. Nadam se nece mali dobiti.

• Kiara19
    02. Listopad 2017. 15:47

Cure s cim kupate svoje bebace? I kada ste krenule s tim kupat? Mi kupamo s cistom vodom. 

Sundi
    02. Listopad 2017. 16:59

Kiara19

Cure s cim kupate svoje bebace? I kada ste krenule s tim kupat? Mi kupamo s cistom vodom.

Jhonson od kad smo doma dosle. Rekla mi mama od frendice da kupaju s tim i u perovoj u rodilistu. 

Sundi
    02. Listopad 2017. 17:06

Gala muske se treba skolovat... moj se dize po noci i stvarno radi skoro vise od mene kad je doma. Ali moras znat da je to 10 godina treninga... 
    Moj savjet je da tu i tamo samo nestanes na 2 sata, kad se izdojis i odes na frizuru ili spavat kod frendice. Nebude se nis dogodilo. Mali ce mozda malo vise plakati tatek ce se ukakiti ali bar ce skuzit kaj to znaci.

Matie89
    02. Listopad 2017. 19:02

Slazem se sa Sundi. Muske se iskreno treba trenirati. Ja sam znala par puta (iako mm stvarno sudjeluje s bebom jednako kao I ja, nekad I vise. Ja je samo hranim :) ) samo staviti bebu u njegove ruke I otisla se kupati i spavati. Gala moras misliti na sebe, pogotovo sada. 

LlamaFace
    02. Listopad 2017. 19:09

stigla nam je freda i prekul je 😎 kad smo ga stavili poceo je vristat i za doslovno pola minute zaspao 😂 sutra odmah idemo u lauf

Ofnica
    02. Listopad 2017. 19:17

Nelica, bas sam danas zvala pedijatra jer i min malom malo zeza nos pa mi je spomenula efedrin kapi, ali mi je rekla za njih da s njima treba jako oprezno. Tak da sam rekla da cu i dalje sa fizioloskom pa cemo vidjeti.

• Kiara19
    02. Listopad 2017. 19:34

Sundi

Kiara19

Jhonson od kad smo doma dosle. Rekla mi mama od frendice da kupaju s tim i u perovoj u rodilistu.

I s tim ga nasapunas ili to stavis samo u vodu? Malo mi je to sf jer ne znam kako ga isprati? Mi svojeg kupamo u kadici pa ne znam kako bi to izvela... nasapunati ga pa izlijati tu vodu i staviti cistu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.