Mi stavimo malo bademovog ulja u vodu, tako nam je savjetovala patronažna. Mislim da mu to paše, koža mu poslije bude baš fina. :)
Hvala cure na savjetima. Pedijatrica nam je rekla da nastavimo fizioloska, hipertonicna i 2x dnevno sa aspiratorom, a u medjuvremenu sa rucnim - iako nam s tim nikaj ne izlazi i rekla je da ga inhaliramo tak da zaparimo kupaonu i budemo tak s njim u pari (nisam jos probala jer mu je bolje).
Ja svog s blagim samponom od mustele ili onim za tjemenicu. Naspunam ga na podlosku za previjanje i onda umocim u cistu vodu u kadici, izvadim ga i posusim. Iako mu je zub iznikao on i dalje uzasno slini i nervozan je i zvace sve pa pretpostavljamo da ce i drugi van.
Mi stavimo malo bademovog ulja u vodu, tako nam je savjetovala patronažna. Mislim da mu to paše, koža mu poslije bude baš fina. :)
Mi smo prvo sa bademovim isto po savjetu patronazne, a sad sa johnsonom i zadnjih par puta s mustelinim jer smo dobili na poklon.
Gala i moj se buni da se ne naspava a malog jedva cuje po noci. Ja sam strasno nenaspavana i sad me je jos nesto uhvatilo, bolo grlo curi nos. Nadam se nece mali dobiti.
Jao, nadam se da nije neka gripa ili viroza. Ma moramo se odmoriti jer ako imunitet krahira, jao si ga svima nama.
Ma jasno je i meni i njemu da to nije samo moje dijete. On je super s malim ali kad je mali nasmijan i jednorozi nam lete od divote. Evo danas mali cijeli dan plače i ima grčeve valjd zbog tih d3 kapi, jer inače nemamo grčeve nego vjetrove koje sad već uspješno rješavamo. On je frajer 2 sata odspavao, ja sam hendlala malog da ga ne probudi. Od svog popodnevnog drijemanja sam odustala jer se ovaj nije dao smiriti. Očitala sam mu bukvicu sve da zvoni. On ne kuži recimo kako ja ne mogu jesti dok mali plače. Donosi mi sendvič, mali plače, ja ga nunam...kao moram jesti. I gdje bismo mi stigli kad bi oboje prvenstveno mislili na svoje potrebe pa onda na bebača?
Znala sam da će ovo biti izazovna vremena ali da smo baš toliko izgubljeni u prijevodu...
Gala muske se treba skolovat… moj se dize po noci i stvarno radi skoro vise od mene kad je doma. Ali moras znat da je to 10 godina treninga…
Moj savjet je da tu i tamo samo nestanes na 2 sata, kad se izdojis i odes na frizuru ili spavat kod frendice. Nebude se nis dogodilo. Mali ce mozda malo vise plakati tatek ce se ukakiti ali bar ce skuzit kaj to znaci.
Hah, e frizer! To najavljujem već tri tjedna! On me čak i podsjeća da sam rekla otići na frizuru jer mu se čuvanje malog par sati čini kao pjesmica. Ja sam eto sama od sebe neispava i neurotična. Imaš pravo, budem to napravila ovih dana.
10 godina? Pa mi smo tek 3 i pol skupa :D mali će taman krenuti u školu kad mu tata bude uigran buahaha
Slazem se sa Sundi. Muske se iskreno treba trenirati. Ja sam znala par puta (iako mm stvarno sudjeluje s bebom jednako kao I ja, nekad I vise. Ja je samo hranim :) ) samo staviti bebu u njegove ruke I otisla se kupati i spavati. Gala moras misliti na sebe, pogotovo sada.
Dobro, možda sam malo previše zadramila...inače on riješava suđe (otkako živimo zajedno jer ja to mrzim), ide u dućan i usisa. Stvarno nije onaj tip koji se zavali u fotelju i samo pilji u tv. Aliii ja bih sada sve to napravila drage volje da se malo razgibam i radim nešto drugo što nije mali, koliko god to grozno zvučalo. Danas sam ispizdila od njegovog plača. No mislim da me najviše muči što se on u ovih mjesec i pol stvarno nije uhodao u smirivanje i hendlanje malog kad nisu idealni uvjeti. Par puta ga je uspio smiriti i to mislim da je bilo slučajno. Jutarnje presvlačenje je preuzeo, tako da ja mogu ostati u krevetu tih 10ak min duže. To se više ni ne sjećam kako sam postigla. :D
Nelica, bas sam danas zvala pedijatra jer i min malom malo zeza nos pa mi je spomenula efedrin kapi, ali mi je rekla za njih da s njima treba jako oprezno. Tak da sam rekla da cu i dalje sa fizioloskom pa cemo vidjeti.
jooj jako oprezno...max 4 puta dnevno i najvise 7 dana...al pomogne..i injahalacija...fakat je lakse.
Ja sam nakon sto smo izasli iz bolnice sad dosla doma skroz pokocena. I rekla da moram na masazu, ako ne misli on hendlat sa malim. Nahranila sam i uspavala malog i otisla. Dogovor je idem na masazu i do ducana. Nije me bilo 2h. Vracam se doma, a on mahnito hoda oko kuce s malim jer mali place inace. Hahahahaha... Neka neka. I jadan morao ga je presvuci.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Kiara, ja kupam s čistom vodom, jedino mu malo našamponiram guzicu, stopala, šake i kosicu sa Mixa baby, odličan mi je taj gel, bez sapuna i parabena, a sadrži i bademovo ulje.
Sortiraj odgovore
Najstariji