Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaRuzica
    02. Listopad 2017. 22:07

Kiara19

Sundi

Kiara19

Cure s cim kupate svoje bebace? I kada ste krenule s tim kupat? Mi kupamo s cistom vodom.

Jhonson od kad smo doma dosle. Rekla mi mama od frendice da kupaju s tim i u perovoj u rodilistu.

I s tim ga nasapunas ili to stavis samo u vodu? Malo mi je to sf jer ne znam kako ga isprati? Mi svojeg kupamo u kadici pa ne znam kako bi to izvela… nasapunati ga pa izlijati tu vodu i staviti cistu?

Ja ga na podlozi prvo nasapuniram sa niveinim baby sapunom i onda ga u kadici isperem.Dobili smo i mustelu, becutan, jonson ali ovaj sapun nam je za sada super jedino mu lice ne sapuniram.
    Moj muz je stvarno dobar, trudi se i sve bi on, ali ovaj moj mali kada je dobre volje moze kod bilo koga a kada je nervozan samo ga ja mogu umiriti, vjerojatno bi mogao i on ali pocne toliko grcevito i glasno plakati a muz se odmah pocne preznojavati pa mi ih bude obojice zao pa ga uzmem.Ali je dobra beba u cijelom danu mi je na rukama max sat vremena pa mi nije problem cijeli dan oko njega, ali da mi je na rukama cijeli dan vjerojatno bi malo oglusila na plac.

• Sanja...
    03. Listopad 2017. 00:05

Ja za kupanje koristim od mustele ulje kao i šampon za kosu i mustelu za tjemenicu po potrebi. Dva puta tjedno mu perem kosicu samponom jer je bas jako velika. 
    Po kosi smo prava senzacija koliko je imamo (mamin sin)
    Mi ovih tjedan dana opet se mucimo s bolnim vjetrovima.taman sam mislila uklonit kapi jer je bilo super i sad je opet onako li la. Tri mjeseca su iza nas 
    :(. 
    Sad smo u fazi kad je malom super sve gledat i igrat se sa zveckom pa mu se neda ici spavat a ako slucajno se premori onda bas place. Prije je plakao vecinom jer je bio gladan samo. 
    To nam je nova faza a inace smo bas super. 

• Sanja...
    03. Listopad 2017. 00:16

Na frizera još ne razmisljam. Naime toliko mi pada kosa da mjestimice s prednje strane se kuzi da je nemam a inace imam jako gustu kosu. Da imam tanku nezz bila bi celava. Srecom raste nova ali nezz koliko ce potrajat padanje. Ne smijem vani ni rep nosit jer se tako bas vidi. :(
    Curke jel vas isto muci kosa? 

• evabeba
    03. Listopad 2017. 00:18

Cure,zasto ikakvi samponi za tako male bebe? Sve je to kemija,koliko god blaga bila. Malu smo sve do godinu dana ako ne i vise kupali samo u cistoj vodi sa malo maslinova ulja,koza prekrasna,nikakvih crvenila,osipa nista. Jedino bi kosu oprali sa malo becutan sampona,ali ne svaki put. Stvarno mislim da im treba sto manjetih umjetnih stvari kad su tako mali.

Matie89
    03. Listopad 2017. 00:27

Mi bebicu kupamo s par kapi maslinovog ulja, I to je to za sada. 
    Iako, da se pohvalim, prvi put kad smo je kupali sam stavila malo vise "kapi", danima je masna bila, I kosa I ona, nismo to mogli isprati :D 

Cure, imam pitanje u vezi bracnih duznosti, pogotovo za vas koje ste rezane. Kada, kako, koliko bolno? Rezana sam, ne znam koliko savova (pretpostavljam puno zbog vakuuma), ne boli me vise. I meni je suludo, ali od kad sam izasla iz rodilista jedva cekam skociti na muza 

03. Listopad 2017. 07:46

Evabeba, mi smo imali jaku tjemenicu pa smo poceli sa samponom protiv tjemenice s cc 6 tjedana. On se meni stvarno zaprlja, imamo pesa, cudno mu smrducka ispod vrata, cak mu i nogice imaju miris, kad ga ljubim osjecam da je slan. Posvuda on vec i gmize, dira sve, stavlja u usta... moram ga oprati s necim. To je za sad Mustela jer smo ju dobili, kasnije Aderma na bazi ulja. Al perem ga svaka 2-3 dana. Mixu ja koristim, nije losa ali meni jace isusi kozu od beuty baby tus gela na bazi ulja i naravno od aderme tako da ga necu s tim jos kupati.

03. Listopad 2017. 07:50

Moj ima jednako kose kao kad je rodjen, al takva sam bila i ja kao beba... da me vidite sad  Nesto mi je malo otpalo, ali to je jos uvijek igla u plastu sijena. Mislim da ima na mene kosu jer mu se kovrca kao i moja, ali boja je smedja za sad. Tata ima crnu. Vidjela sam fotke sina svoje poznanice, bio je crn na rodjenju a sad je plav  Tako da necu nista otpisati sto se tice boje, oci su mu za sad tamno smedje.

• Kiara19
    03. Listopad 2017. 07:58

Matie89

Mi bebicu kupamo s par kapi maslinovog ulja, I to je to za sada.
    Iako, da se pohvalim, prvi put kad smo je kupali sam stavila malo vise "kapi", danima je masna bila, I kosa I ona, nismo to mogli isprati :D

Cure, imam pitanje u vezi bracnih duznosti, pogotovo za vas koje ste rezane. Kada, kako, koliko bolno? Rezana sam, ne znam koliko savova (pretpostavljam puno zbog vakuuma), ne boli me vise. I meni je suludo, ali od kad sam izasla iz rodilista jedva cekam skociti na muza

Mi smo rijesili prihe nekoliko dana, cim je gin dala zeleno svjetlo 😊 ja sam i popucala i bila rezana i hodala na ciscenja jer se to sve nesto upalilo i mislila sam da ce boliti jer me je pregled bolio ali ono nista. Jedino se to meni cini koda je jos siroko nutra 🤔 valjda ce se vratiti na svoje. 

Eloa
    03. Listopad 2017. 08:20

Jutro curke, mi se kupamo svaki dan, ali samo u vodi i kokosovom ulju..Koristila sam i bademovo al sam skužila da mu više odgovara kokosovo, i ima povremeno dermatitis lagani a kok.ulje je dobro za to... Nakon kupanja ga još lagano pocapkam tim uljem na određenim mjestima...
    Imali smo dosta jaku tjemenicu i tad sam koristila još Musstelu ptoriv tjemenice, sad više ne, al imam je u pripravnosti..
    Što se tiče D vitamina, hvala Ofnice, razgovaram malo sa kolegicama i svi su davali ili daju D vitamin namanje do 1.godine života... A nama naša pedica rekla ne više davati Babytol, a nije spominjala nikakav drugi oblik D vitamina da dajemo i sad ne znam što ću.. Mislim da ću joj morat na drugom pregledu ja "pametovat" da bi onda možda on ipak trebao uzimat D vitamin....

Lagertha, mojem isto smrde nogice, a kupam ga svaki dan, onak lagano kiselo :D pa se zezam s njim, mirišem mu ih pa idem "fuuuj",a on se smije.....hahahhaha
    Neko pitao za zeleno svjetlo za sex, mi smo probali prvi put tjedan dana nakon pregleda, al bilo užasno bolno, idući put malo manje..Sad, evo 4 mjeseca nakon, početak je i dalje bolan(mislim da sam preusko šivana), al onda kad jednom uđe da se izdržati :D :D :D Al nije to to :/

03. Listopad 2017. 08:49

Eloa, da kiselkasto! A kosica mu isto zna poprimiti neki miris (ne baš smrad, al...) jer se ful znoji po glavi. Ma ja ću ga prati s tim tuš gelovima koji su na bazi ulja, nema šanse da ga perem samo vodom... treba se i onaj žuti drekec s riti bolje oprati, voda to ne skine sve. Radije ga neću prati svaki dan. Jel vi idete sa svojima u parkić. Mi smo jučer bili na Jarunu pa smo se vrtili na vrtuljku, malo se klackali i njihali na ljuljački. Prije toga sat vremena brze šetnje - 5 km  Pas uživa, napokon nije sam od 8 do 17.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.