Mame izdajalice jel koristite grijace bocica i koliko brzo zagriju bocicu iz frizidera ?
Sundi,ja koristim neki.noviji model aventa i za 130ml treba 3,5 minuta...ispadne cca 3 minute brze neg da stavljam vodu u kuhalo i tak grijem u posudici..
Tete koje muce ranice na guzi,mi smo mazali gentianom violet i vec su se za dan pocele povlacit..doduse,nismo ih imali puno,ali pomoglo je
Bok cure, malo sam padobranac, trebam pomoć.
Mali će skoro 3 mjeseca, zadnjih par dana je počeo ludosti za vrijeme podoja...plaće, mlati mogicama i rupicama, ljuti se...digne ga postignut, nekad hoće nekad ne. Danas cijeli dan vrišti na najjače, mogu ga smiriti tak u pozi aviona. Bljucka dosta jer puno i hlapljivi jede bez obzira na mlataranje dok jede. Za grčeve dobiva bio gaiu i espumisan, ja pijem i komorač...i zubi ga počinju mučiti ali zapravo pojma nemam kak ga smiriti odnosno pomoći mu. Jel imala koja sličnu situaciju?
Sanja mi u Spanskom i počeli grijati makar mi ta toplina nije kao ona usred zime. Mi imamo otvorene radijatore na 3 i evo 23 je sad u stanu. Toplana preko noci gasi grijanje koliko znam, to im i nije neka fora. Nego Sanja, zadnjih par dana otkad su pustili grijanje, zeza topla voda, nije vruća nego onak topla samo. Malom sam za kadicu morala dodati vruce vode koju sam ugrijala u kuhalu za vodu.
Ja imam aventov brzi grijač bočica, brzi je i super mi je, to je ovaj https://www.philips.hr/c-p/SCF355_00/avent-brzi-grijac-za-bocice
Dobila sam na poklon jos jedan, noviji model aventov, grijač koji čuva nutrijente i ne moze pregrijati mlijeko, samo je malo sporiji, ali je bolji sto ne moraš dežurati uz njega i mozes biti sigurna da nece doci do pregrijavanja. Jos je skroz zapakiran i neotvaran, pa ako nekoga zanima, prodajem ga uz dobar popust. Moj ga muz ne želi koristiti jer se naviknuo na onaj prvi brzi. Taj pametni grijač koji čuva nutrijente je ovaj https://www.philips.hr/c-p/SCF356_00/avent-grijac-za-bocice-koji-omogucava-ocuvanje-nutrijenata
Padobranka!!!mamice😚😚😚😚kako si????kako bebolina?????ja razmisljala ,na kojoj temi da ti odg😂😂..pa eto tu cu!!super sam,jos malo mi ostalo-20tak dana!inace sam ok,super sam podnjela cijelu trudnocu-bez obzira na neli😂koja nema mira ni minute..a same po cijele dane😥…
pandice 😚😚😚i tebi!!!kako si ti,tvoja bebolina???ninche????
Pa ti si na nas zaboravila 😜 zadnje sto znamo su mucnine u pocetku i od tad nit traga ni glasa 🤣 drago mi je da ste ti i nelica dobro i javi nam se bar kad rodis😊
Bebac i ja smo dobro 😊
Sigurna sam da ce Pandici i Nini bit drago sto si se javila 😙😙
Cure koje izdajate a imate bebe 3-4mj starosti. Koliko mililitara vam pojedu kroz dan sve ukupno?
Padobranka!!!mamice😚😚😚😚kako si????kako bebolina?????ja razmisljala ,na kojoj temi da ti odg😂😂..pa eto tu cu!!super sam,jos malo mi ostalo-20tak dana!inace sam ok,super sam podnjela cijelu trudnocu-bez obzira na neli😂koja nema mira ni minute..a same po cijele dane😥…
pandice 😚😚😚i tebi!!!kako si ti,tvoja bebolina???ninche????
Bas lijepo da si se javila
Znaci sve guras sama, svaka cast. Drago mi ne da je trudnoca prosla u redu. Ajde onda neka jos samo malo bude sve u redu pa ce bebica doci. Javi kako ste i kako se Neli snasla
Sad kad vidim da ti moras roditi shvacam kako vrijeme ludo brzo leti, kao da si jucer objavila da si T
Ninche, moj jede oko 130-150 po obroku, ima ih oko 8, od toga je 1-2 ad. U prosjeku je to 1100ml, od čega je oko 150-300ml ad, a ostalo izdojeno. Izdajam 4x dnevno, u 4/10/16/22.
Koliko tvoj malac papa?
Sortiraj odgovore
Najstariji