Imali smo dva tjedna regresiju spavanja. Inace traje 2 do 6 tjedana nama je eto dva. Mislila sam umrijet. To je gore od bilo kakvog skoka
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Svaka cast mamama koje koriste pp! 😊 Prirodni materijali su sigurno bolji. Ja ipak nisam razmisljala o koristenju istih. Jednokratne pelene su spas stose tice stednje vremena. I ovako imam stalno vesa za prat i ne mogu si zamislit da jos u kosari skupljam i zmazane pelene...
Eloa, cestitke na krstitkama! Nadam se da je dobro proslo 😊
Mamicaaa
Eloa Cestitke za krstenje!
Ostale mamice Saljemo pozdrave!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja nikako da napisem post. Bili na svadbi imali kolonje doma. Pa onda peri peglaj kuhaj nunaj izdajaj se i u kurg.
Eloa cestitke na krstitkama.
Ofnica imam jednostruku izdajalicu i treba mi cca 15 -20 mun za obje dojke. Ali ja imam samo oko 150ml mlijeka. Beba ima 5 tjedana pa je to za sada dosta.
Ja sam se usemila da po noci libero jer zna spavat i po 5 sati a po danu dm ove pelene.
Pozdravc curke, hvala na cestitkama! Jucer je dan prosao super! Kad smo krenuli prema crkvi taman je kisica prestala.. A kasnije nam je bilo suncano...
Krstilo ih se cetvero i bili su svi dobri! Nit muha se nije cula kad ih je svecenik polijao vodom.. Moj jan je jedino poceo cendrati nakon nekih 20minuta od pocetka, al mu onda dala bocicu da jede i smirio se,cak i zaspao do krstenja! Jedini se vec prije nego smo se fotkali pobljuckao po kosulji..hehe...
Dan je bio malo naporan s tak malim bebacom,pogotovo jer sam se ja morala u meduvremnu izdajati a on bas nije htio/mogao spavati al smo sve uspjesno zbavili..
Evo fotkica jos od doma(dok jos nije bio zbljuckan)... Hehehe
Cestitamo na primanju sakramenta!
I super da vas je vrijeme posluzilo! A Jan je bio prekrasan!
Pravi mali gospodin!
Cestitke Eloa!!!
Mi cemo krajem 10-tog.
Ofnice, dat cu jos jednu sansu sudokremu al sam da znas da sam ocajna probala neki dan kad si objasnjavala nekom na forumu i sutradan mi je bilo jos vece crvenilo:( strah me da ne bude jos gore.
Nemrem prati pp, fakat od tolike robice i nase robe.
Sortiraj odgovore
Najstariji