Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    24. Rujan 2017. 13:17

Neva jako sam zadovoljna! Bas sam danas bila kod prijateljice koja ima obične spuzvaste puzzle, i razlika je sto je tatami tvrđi i čvršći. Mali mi vojnički puže (gmiže) i primijetila sam da mu se malo kliže još po njima pa sam gore stavila prekrivač za sofu.

Trenta
    24. Rujan 2017. 15:28

Citam redom pa odmah komentiram jer cu zaboraviti dok dodjem do kraja...
    Nama je cytellium dosta smanjio crvenilo i na njega bi jos stavili bepanthen. Ali nis nije pomoglo ( ni sudocream,rojazol, nivestin..) da ful nestane. Jos uvijek imamo crvenu guzu i par ranica:( 
    Sanja, jesi li ti puhala da se osusi cytellium na guzi prije nego si stavila pelenu. 
    Inace koristimo dm-ove pelene te su nam se pokazale najbolje. Ni mullerove nisu lose al nekako mi se cini manje (broj 3 ). Pampers katastrofa:(

Ninche9
    24. Rujan 2017. 20:49

Nisam gadljiva ali mi uzasno smrdi kakica u kombinaciji s pampersom. Lakse mi je isprati tetra pelenu nego mirisat pampersicu. 
    Nema veze ako je i platnena pelena natopljena mokracom, to je prirodni materijal..ja to skinem, promijenim i to je to
    sta mislite gdje ide mokraca u pampersicama? Isto je u njima samo ih one gelirane kuglice i kojekakvi umjetni materijali puni kemije upiju 
    Ne korisim linere jer tetre perem na 90C i sve ode. Jedino za nocne bambusice od dma kupim waschlappen (neke jednokratne trljacice) i to mi super koristi

• Anjaaa
    24. Rujan 2017. 22:04

Evo i ja narucila Freda nosiljku, bas sam happy! Jedva cekam da stigne.
    Pampersice meni smrde i prazne a s kakicom zaudaraju, bljak.. Uvijek sam za prirodne materijale naspram te kemije. Sto se curenja pelene po noci tice, moze se dogodit i s jednokratnom, dapace ja na prste jedne ruke mogu nabrojat koliko puta mi je pp propustila, dok jednokratne jesu. Naravno ovisi i o vrsti pelene

• Sanja...
    24. Rujan 2017. 23:52

Trenta nisam puhala. Osravila sam ga pola minute u polozaju da se samo susne i onda sam zatvorila pelenu. Trebalo je jedno tjedan dana da mi se sve povuce ali svaki dan sam vidjela razliku. 

Trenta
    25. Rujan 2017. 01:23

A ja pusem i cekam da se skori i molim boga da mi ne prdne na nos...
    Biti ce da ima osjetljiviju kozu. Ni ne znam kako izgleda normalna guza kad je od pocetka crvena i izgrizena:(

Mamicaaa
    25. Rujan 2017. 07:51

Meni promoci ak ga ostavim cijelu noc, tak da ga ja i preko noci presvucem.
    A i da svaka cast curama koje koriste pp 😊 pogotovo se divim curama koje se izdajaju! 
    Trenta sorkac al nasmijala si me s ovim 😂😂

Trenta

A ja pusem i cekam da se skori i molim boga da mi ne prdne na nos…

25. Rujan 2017. 08:09

Pp su definitivno bolje od jednokratnih, ali ima vise posla s njima. Meni se to u malom stanu bez susilice neda. No cak i kad imas susilicu ima posla. Dalo bi mi se da ima osjetljivu guzu.

Ofnica
    25. Rujan 2017. 08:34

Trenta ostavi sve te kreme sad i počni opet sa sudokremom mazati ali jaaaaako tanki sloj...prva dva tri dana ces prelaziti preko otvorenih rana i na njima se nece zadržati krema ali vidjet ces kako ce svakim danom ranice biti sve manje. Trebat ce nekih 5-7 dana do potpuno ciste guze...vjeruj mi, ja sam sve prošla i mjesec dana vukla ranice s malim.
    Lagertha, da da, i ja velim, i meni bi se dalo zezati s pp da mali ima bas toliko osjetljivu guzi, tj. ne bih imala drugog izbora.
    Ja sam nocas u 3 malog previjala, pelena je bila toliko puna da sam se prenerazila...a jos je jednom i jeo u 3. Do jutra bi ziher bio mokar i mali i madrac.

25. Rujan 2017. 08:41

Eloa moj mali je prevristao krstenje jer su bile one paklene vrucine taman. Muz ga je drzao cijelo krstenje i non stop sam mu morala brisati celo. Sveceniku je to bilo simpaticno i kad ga je krstio rekao je a vidim da si dar govora vec dobio haha
    Ofnice ja mislim da ti je to od ad spavao. I moj tako spava odkad ima bocicu hm

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.