Neva jako sam zadovoljna! Bas sam danas bila kod prijateljice koja ima obične spuzvaste puzzle, i razlika je sto je tatami tvrđi i čvršći. Mali mi vojnički puže (gmiže) i primijetila sam da mu se malo kliže još po njima pa sam gore stavila prekrivač za sofu.
Citam redom pa odmah komentiram jer cu zaboraviti dok dodjem do kraja...
Nama je cytellium dosta smanjio crvenilo i na njega bi jos stavili bepanthen. Ali nis nije pomoglo ( ni sudocream,rojazol, nivestin..) da ful nestane. Jos uvijek imamo crvenu guzu i par ranica:(
Sanja, jesi li ti puhala da se osusi cytellium na guzi prije nego si stavila pelenu.
Inace koristimo dm-ove pelene te su nam se pokazale najbolje. Ni mullerove nisu lose al nekako mi se cini manje (broj 3 ). Pampers katastrofa:(
Nisam gadljiva ali mi uzasno smrdi kakica u kombinaciji s pampersom. Lakse mi je isprati tetra pelenu nego mirisat pampersicu.
Nema veze ako je i platnena pelena natopljena mokracom, to je prirodni materijal..ja to skinem, promijenim i to je to
sta mislite gdje ide mokraca u pampersicama? Isto je u njima samo ih one gelirane kuglice i kojekakvi umjetni materijali puni kemije upiju
Ne korisim linere jer tetre perem na 90C i sve ode. Jedino za nocne bambusice od dma kupim waschlappen (neke jednokratne trljacice) i to mi super koristi
Evo i ja narucila Freda nosiljku, bas sam happy! Jedva cekam da stigne.
Pampersice meni smrde i prazne a s kakicom zaudaraju, bljak.. Uvijek sam za prirodne materijale naspram te kemije. Sto se curenja pelene po noci tice, moze se dogodit i s jednokratnom, dapace ja na prste jedne ruke mogu nabrojat koliko puta mi je pp propustila, dok jednokratne jesu. Naravno ovisi i o vrsti pelene
Trenta nisam puhala. Osravila sam ga pola minute u polozaju da se samo susne i onda sam zatvorila pelenu. Trebalo je jedno tjedan dana da mi se sve povuce ali svaki dan sam vidjela razliku.
A ja pusem i cekam da se skori i molim boga da mi ne prdne na nos...
Biti ce da ima osjetljiviju kozu. Ni ne znam kako izgleda normalna guza kad je od pocetka crvena i izgrizena:(
Meni promoci ak ga ostavim cijelu noc, tak da ga ja i preko noci presvucem.
A i da svaka cast curama koje koriste pp 😊 pogotovo se divim curama koje se izdajaju!
Trenta sorkac al nasmijala si me s ovim 😂😂
A ja pusem i cekam da se skori i molim boga da mi ne prdne na nos…
Pp su definitivno bolje od jednokratnih, ali ima vise posla s njima. Meni se to u malom stanu bez susilice neda. No cak i kad imas susilicu ima posla. Dalo bi mi se da ima osjetljivu guzu.
Trenta ostavi sve te kreme sad i počni opet sa sudokremom mazati ali jaaaaako tanki sloj...prva dva tri dana ces prelaziti preko otvorenih rana i na njima se nece zadržati krema ali vidjet ces kako ce svakim danom ranice biti sve manje. Trebat ce nekih 5-7 dana do potpuno ciste guze...vjeruj mi, ja sam sve prošla i mjesec dana vukla ranice s malim.
Lagertha, da da, i ja velim, i meni bi se dalo zezati s pp da mali ima bas toliko osjetljivu guzi, tj. ne bih imala drugog izbora.
Ja sam nocas u 3 malog previjala, pelena je bila toliko puna da sam se prenerazila...a jos je jednom i jeo u 3. Do jutra bi ziher bio mokar i mali i madrac.
Eloa moj mali je prevristao krstenje jer su bile one paklene vrucine taman. Muz ga je drzao cijelo krstenje i non stop sam mu morala brisati celo. Sveceniku je to bilo simpaticno i kad ga je krstio rekao je a vidim da si dar govora vec dobio haha
Ofnice ja mislim da ti je to od ad spavao. I moj tako spava odkad ima bocicu hm
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji