Evo I mi smo poceli s pp. Za sada tetra+cover. To je muz preuzeo na sebe, tako da stvarno nije komplicirano :D I rekao mi je da je crvenilo na guzi nestalo nakon samo jednog koristenja.
Za sada smo na babylove preko noci, ali nadamo se I to brzo izbaciti.
LlamaFace, zao mi je sto cujem za bradavicu. :( Mi dojimo sa sesiricima Jos uvijek (nazalost), tako da mislim da, iako mi jako iritiraju bradavicu, mislim da ih stite od tako velikih ostecenja. Danas je trazila sisat od 9ipo do 13.30 :( I Evo sisa vec sat vremena ponovo. Sta ce biti kad bude skok hahahah. Jadna ja :D
Je li moguce da smo vec u skoku?? To bi objasnilo I neprospavanu noc. :)
Bokic. Moj malac je sinoc odspavao 8h u komadu, u 3 i pol mj ovo je 3x 😁 probudio se oko pola 6 papao i odspavao do 7-pola 8.
Pisali ste kako se vasi bebaci okrecu s leda na trbuh, a kod nas je obrnuto sa trbuha na leda😂Ako lezi na ledima onda se eventualno na bok okrene.
Matie moguce, malecka ti je u 3tjednu 😊
Matie bravo za muza, za mog je to sf :) danas nam je tetra uspjela zadrzati svu eksplozivnu kakicu definitivno je tetra bolja od prefolda u pocetku
Jutro cure ;) evo mi se danas krstimo, držte fige da ne bude plač u crkvi ;)
Što se tiče tih pp, nisam ja protiv toga, dapače, i svaka čast mamama koje još imaju vremena i živce za to, ali jučer sam blago šokirana bila kad smo išli pogledati malca od frendova i kad sam vidla kak to sve izgleda. Mali je mjesec dana star, počela je koristit pp nedavno. Došli smo kod njih u cca17:30, a dijete je spavalo od 15h cca, i kad se probudilo(oko 18h) normalno da ga je trebalo premotati. I reko idem ja pogledati to čudo od tih pelena. Znam da sam možda glupa kaj sam tek sad skužila, ali to se sve unutra natopi pišalinom i doslovno je van iz te pp, odnosno coverice uzela onak neki mokri ručnik da je teklo iz njega. I šokirala sam se zato jer beba u biti spava i bude u tome doslovno stalno mokra čim se popiški. Pa sam ju pitala dal to tak stalno bude mokro, pa mi je rekla da ona premota uvijek čim osjeti da je mokra pelena. Pa kolko onda tih pelena na dan moraš potrošiti...nekak sam si to drugačije zamišljala :)
Eloa sretno danas! Mi imamo krstenje za mjesec dana! Vama ce definitivno danas biti ljepse vrijeme nego nama...nama ce vec biti za zimske jakne ako ovako nastavi.
U vezi platnenih pelena, i meni je nekak manje zlo ta kakti plastika od jednokratnih pelena, a koja ful upija, nego ti prirodni materijali koji budu posve mokri. Ali svaka mama ima svoj izbor i to je ok.
Meni je patronazna rekla da je jednom probala platnene na svom djetetu i nilad više. Da je mala zaspala kraj nje i ful su dugo spavale, a ujutro kad je popipala bebu, mala je bila led ledena (jer je spavala u mokrom) te da je ona umrla od straha jer je mislila da je mala umrla koliko je bila hladna. I od tad koristi jednokratne. Ja se divim svima koji to koriste, kao i našim starcima koji su koristili ali ja ne mogu zamisliti da smo jučer otišli na put i da sam te obilato pokakane pelene morala cijeli dan nosati sa sobom, a da ne pričam o mogućnoati da mi sve to promoči na AS recimo. Hell no.
Eloa,sretno! Neka ti Jan bude dobar,da to rijesite..
Posalji nam slikicu kad ga skockas!
Eloa sretno danas, nadam se da vam ne pljušti kao kod nas.
Ofnice, kako si zadovoljna puzzlama?
Sortiraj odgovore
Najstariji