Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Charmed
    22. Rujan 2017. 17:49

LlamaFace

Ma znam,zbog prolaktina opada,on je "krivac" i za odgadjanje menstruacije 😂 svejedno se nadam da ce mi vitamini barem malo ublazit linjanje

Gotovo će sigurno povećati glad, pripazi na to 

Ofnica
    22. Rujan 2017. 21:12

Bas sam htjela napasti post u kojem vas pitam za kosu. I meni opada, četka puna vladi iza češljanja i pranja. Srećom da imam grivu, i šišanje se tako da ju prorjeđujem, pa nemam puno brige.
    Ja pijem prenatal od twinlaba i dalje, ostala mi je jos od trudnoće ogromna kutijetina, pa sam nastavila. I magnezij pijem isto, da mi malo regulira probavu.
    Eloa super za nosiljku, moj mali svaki put zaspe. Vec sam i naučila relativno jednostavno malog izvaditi dok spava i prebaciti ga u kindac.
    Lagertha, godinu dvije nećeš imati mengu samo da ti dođe novi 👶🏼 Hihihi!

LlamaFace
    22. Rujan 2017. 21:49

Charmed

LlamaFace

Ma znam,zbog prolaktina opada,on je "krivac" i za odgadjanje menstruacije 😂 svejedno se nadam da ce mi vitamini barem malo ublazit linjanje

Gotovo će sigurno povećati glad, pripazi na to

Pa neeee,nemoj mi to pisat 😂 ajd,ovi barem nemaju nista iz b-komplexa pa se mozda spasim od prezderacine,b-komplex me ubije.

22. Rujan 2017. 22:06

Ja svom malom ne dajem nikakve vode ni caja. Pedijatar mi je rekao da mu to niposto ne treba a cak su mi i Rode to potvrdile. Posto smo krenuli sa dohranom pitala sam dal mu sad treba vode dati a on kaze nikako jer u povrcu i vocu isto ima vode te tek kad pocne jest meso itd da mu dam vode.
    Sto se tice menge ja sam eto iskljucivo dojila prva 3mj i dobila sam mengu odmah nakon poroda i odmah uredno nastavila dobivat svaki mjesec 28-30dana bas kao i prije T.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Meri
    22. Rujan 2017. 22:14

Mi otpocetka kombiniramo MM i AD. Prije je bio 1 obrok AD, a zadnjih tjedan dana je 2 obroka. Ne dajem joj vodu niti caj. Kad su bile one dugotrajne vrucine, ponudila dam joj vodu 2 puta, nije bila zainteresirana, a ja nisam inzistirala jer se vidjelo da joj nista ne fali. 

• Sanja...
    22. Rujan 2017. 23:03

Ja iskljucivo dojim i evo tri mjeseca su prošla i nema menge za sada. 😀

Ninche9
    23. Rujan 2017. 00:29

Anja ja sad koristim kite fold i imam razne covere, ponekad stavim tetru kao ulozak u Miloviu ali ne stavim u straznji dzepic jer jos uvijek ima eksplozivnu kakicu. 
    Nocu imam bambusicu i Popolini cover i to mi je kombinacija broj jedan.

Ofnica
    23. Rujan 2017. 08:26

Ninche i Anja, kad čitam to o platnenim pelenama, kao da čitam kineski 😳😳
    Ništa ne kužim te covere i foldove 🙊🤣

Ofnica
    23. Rujan 2017. 08:30

Mi smo nocas odrapili 6h...od pola 9 sinoć do pola 3, i onda jos od 3 do pola 7. Istina i Bog, sinoć sam dala na bočicu ad 180ml, 150+30 jer je jos tražio, i spavao je kao topčina 6 sati. Ostala sam u šoku...i prvu noć da sam se i ja naspavala, makar sam isla u krevet oko pol 12. Prije 2tj sam mislila da ce to dugo spavanje po noci nama biti nemoguća misija...bubi me stvarno iznenadio! 😊👶🏼💞

Ofnica
    23. Rujan 2017. 08:32

Tek sad vidim da smo danas tocno 4mj, e pa mogu reci da je malac prvi put dugo prespavao tocno na 4.mjesecnicu hihi 😜😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.