Super Sundi! A imas jednostruku ili dvostruku izdajalicu? Ja sam imala jednostruku i nekad je izdajanje znalo trajati 20min, a nekad 30-40, ovisno o otpusti mlijeka. Više ne upotrebljavam izdajalicu nego se ručnonizdajam i to mi je puno bolje. Za 12-15min izdojim oko 180-230ml.
Ps. Jucer mi je ginica rekla da odlicno izdajam kad ovulacije nema na vidiku. Eto ja 4mj vec bez menge, nakon poroda mislim...a koliko se sjecam da je puno cura tu reklo da su dobile mengu, a isključivo doje...pa mi nije to bas najjasnije.
Ninche stavila sam joj prefold, ucvrstila snappy kopcom i stavila cover. Znam da sam rubove trebala zarolat prema unutra ali nisam to uspjela s prefoldom, probat cu s tetrom u mini kite foldu. Danas mi se prvi put posrala tako obilno da je izletilo do vrata, doslovno i to iz jednokratne :) koje vi koristite i kako ti drze kakicu?
Evo me Maslacak😊Nekako bas ne stignem puno pisat, al citam vas redovno!Muz otiao tako da sam sama s njih troje..Ja korsitim Pampers premium i super su mi.Mala nema osip a cilu noc izdrzimo bez mijenjanja,buduci ona spava cijelu noc uz dva budenja za papanje al bez otvaranja ociju😊Ona ima 6 kg(rodila se sa 4360), pedijatrica zadovoljna.Nismo primili cjepivo jer se ped ucinilo da je malo zuckasta pa misli da je mozda malo anemicna,moram joj pogledat KKS.Meni i dalje jako mala spava po danu,ali eto,spava po 12 sati nocu pa se ne smijem bunit.Maslacak,kako ti hendlas sa svoje dvoje?
Ofnice, kao dojenje bi trebalo biti dovoljna kontracepcija poslije poroda, ali sve je individualno. Ne bi se smjela davati ni varalica ni nista, podoji bi trebali trajati bar 20 minuta... a eto neke zene dobiju mengu vec vrlo brzo, a neke ne iako izdajaju kao ti. Kako mislis da ovulacija nije na vidiku nije to toranj pa da se moze nadzirati u daljini. Moze ti vec sutra krenuti... bar ja tako mislim...
Joj kakica, ja sam nocas sanjala tu zutu kakicu Mom se nakon one dvije pauze po 7 dana bez ustalilo da ima dva put dnevno.
Ofnice, kao dojenje bi trebalo biti dovoljna kontracepcija poslije poroda, ali sve je individualno. Ne bi se smjela davati ni varalica ni nista, podoji bi trebali trajati bar 20 minuta… a eto neke zene dobiju mengu vec vrlo brzo, a neke ne iako izdajaju kao ti. Kako mislis da ovulacija nije na vidikunije to toranj pa da se moze nadzirati u daljini. Moze ti vec sutra krenuti… bar ja tako mislim…
Pretpostavljam da vide po izgledu jajnika,debljini endometrija i cemu vec sve ne sto se dogadja dolje za vrijeme ovulacije.meni je isto gin bila rekla da mi ovulacije nema ni na vidiku i jos uvijek nisam dobila m.
Ja sam bila nakon 2.5mj i taman je gyn vidjela folikul i zadebljan endimetrij i rekla je evo sad će menstruacija. Isto isključivo dojim od prvog dana. I napomenuto mi je još u bolnici da dojenje nije kontracepcija. Što sam i sama već znala. No rulz. Evo frendici mala ima sad 1g. Mala već debelo na dohrani i jednom cicanju i još nema mengu...
Ja san vec 3 puta imala mengu.. a dojimo iskljucivo od prvog dana.. kako da podoji traju 20min??? Ne razumin to.. ako se najede za 5minuta i ispusti sisu i nece je ni blizu.. ne vidin nacin da je uguran nazad..kad zaspe ne zeli otvarat usta vise vec cvrsto stisne desni..a kad je budna place ako joj daken na silu a ona se napapala.. ne moze svako dite jest po knjigama..mislin da se ne rode sa upustvima?? Mi idemo danas u 5 na pregled bas me zanima koliko je napredovala zadnji misec dana.. jer je jako ocvrsnula..cak kad je na ledima odgurava se nogicam i puze unazad hahaha.. i to je jedan nacin da pobigne od sise kad nece vise..samo se odurne i ne mos je vratit.. mislin da sad ima oko 8kg.. bas jedva cekan danas da je izvazu..
A.M
Ja sam sigurna da smo mi presisali 8 kg,prije tjedan dana smo bili na 7900 😂 nego,hocu pitat cijelo vrijeme pa zaboravljam,jel ima tko problema s opadanjem kose?meni rekla gin ak dojim da nastavim s elebabyem jer bi mi mogla opadat kosa,al naravno da ju nisam shvatila ozbiljno jer mislim da mi je bas elebaby zvjerski pojacavao apetit za vrijeme trudnoce pa sam jedva cekala prestat.i tak,prije nekih dva tjedna pocela mi je ispadat kosa,U PRAMENOVIMA.kao da zivim u nekom friki vesternu gdje se buseni kose kotrljaju s jedne strane sobe na drugu,ma koliko puta usisala taj dan.ugl,kupila si solgar pa sad cekam rezultate 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji