Cure ima li neka beba fazu da je prilicno mirna, samo bi da jede i pajki,ima dana kad vrlo slabo spava i hiperaktivan je a evo danas bi samo drijemao i pajkio
Sanjalica kod mene zna biti prilično mirno pdlad smo otkrili trbuh. Osjećam se kao #nemajka kad ga okrenem na bušicu ali mali UŽIVA !! Jednostavno se odmah smiri i odguli bar 2 h spavanja...ja Neznam ...mučiti sebe i njega budnoscu i plakanje ili mu ugoditi i pustiti ga na trbuhu(naravno samo po danu kad mi je Non stop na oku)...kaj vi mislite? Jednostavno mu stisne trbuščić a kako se jos borimo s probavom (nekak stenje dosta prije kakanja) očito mu ovo pase...nisam pametna ....šta vi mislite ?slusati majčinski instinkt ili internet upute da ga ne stavljam na trbuh ?
AnaFit moj mali je jedno vrijeme samo htio spavati po danu na trbuhu, cak i po noci...s dva mjeseca kad je vec samostalno kontrolirao pokrete glave, stavljala sam ga spavati na podlogu (madrac) bez ikakvih gaza i pelena, da ne bi ne daj Boze uronio glavu ili si pritisnuo na nos. Sad opet ima fazu da hoce spavati na boku. Jedino nekak najmanje spava na leđima, to većinom u kolicima kad se vozimo.
LlamaFace ako sam skuzila nisi s malim u bolnici preko noci? Sta nema neka fora da se moze traziti krevet da ostaneš u bolnici s malim? To mi je netko davno pričao...
Ps AnaFit...nas su uvijek stavljali na trbuh kad smo bili mali, to je bilo jedino poželjno. I meni je patronažna rekla nek ga stavim ako on hoce, samo ne smije biti na mekanoj podlozi. On ima mekanu hrskavicu u nosu, tak da uvijek moze disati jer su nosnice uvijek nekako slobodne s pokretima glave. Ja sam svog malog evo i nocas nakon drugog hranjenja stavila na trbuh...fala Bogu, to mu je valjda pasalo pa se pokakao nakon 3 dana opstipacije.
Ps AnaFit…nas su uvijek stavljali na trbuh kad smo bili mali, to je bilo jedino poželjno. I meni je patronažna rekla nek ga stavim ako on hoce, samo ne smije biti na mekanoj podlozi. On ima mekanu hrskavicu u nosu, tak da uvijek moze disati jer su nosnice uvijek nekako slobodne s pokretima glave. Ja sam svog malog evo i nocas nakon drugog hranjenja stavila na trbuh…fala Bogu, to mu je valjda pasalo pa se pokakao nakon 3 dana opstipacije.
Da, imamo jako tvrdu kutnu garnituru Di je trenutno na trbuhu pa sam mirna, uvijek ravno i čvrsto. Hvala puno , sad mi je malo lakše ....
Ps AnaFit…nas su uvijek stavljali na trbuh kad smo bili mali, to je bilo jedino poželjno. I meni je patronažna rekla nek ga stavim ako on hoce, samo ne smije biti na mekanoj podlozi. On ima mekanu hrskavicu u nosu, tak da uvijek moze disati jer su nosnice uvijek nekako slobodne s pokretima glave. Ja sam svog malog evo i nocas nakon drugog hranjenja stavila na trbuh…fala Bogu, to mu je valjda pasalo pa se pokakao nakon 3 dana opstipacije.
Da, imamo jako tvrdu kutnu garnituru Di je trenutno na trbuhu pa sam mirna, uvijek ravno i čvrsto. Hvala puno , sad mi je malo lakše ….
Moj jos nema 2 mjeseca,pa sad spava na trbuhu..tako mu pase i ja ga pustim..i po noci kad ga oko 5 nahranim..ga stavim potrbuske spavat..tako bolje spava i ne budi se.
Liama,drzi se!
A na ja malenog stavljam bez grižnje savjesti na stomak.. Vidim da to obozava i moze se namjestiti slično kao u trbuhu.. Mi smo svi spavali ma trbuhu, tada se cak i preporucalo, i svi smo ok.. Sad opet u svemu mislim da i majka treba slušati svoje srce.. Joj Liam drži se, nadam se da ce te uskoro opet biti zajedno... Ja kada sam morala u bolnicu na pregled rane cca 7 dan nakon poroda, bila sam luda stiskali sam kvaku skroz, tada sam shvatila taj osjećaj kako je biti bez bebe..
Mame koje vježbate kada ste počele.. Ja sam vas nabrijana, jedva cekam početi.. Znam da moram cekati neka 2mj.. Najveći problem je sto ja nisam vježbala prije i dobila sam 10 kg neposredno prije trudnoće, tako da mi je tijelo u rasulu. Ne znam dali bi ja morala jos malo vise paziti zbog toga... Mislila sam ta početak setnje, lagano sve duze i brzog tempa.. Nabavila sam i nosiljku sto ide od 1 mj starosti
Pardon zbog grešaka cim ne pogledam pozorno mi mob prepravlja.. Moram pronaći kako to ugasiti.. Pijete li kakve cajeve.. Ja pijem rooibos i komorac u kombinaciji oko litru i pol na dan
Sortiraj odgovore
Najstariji