I kad idete na cijepljenje kupite u lkekarni frescopad oblog da stavite bebi na natkoljenicu nakon pike da ne bude bolno, tvrdo ili otečeno.
4 obloga koštacu cca 23 kn a imate za barem 3 cijepljenja jer se taj oblog može prerezati. Šaljem i sliku
Puuuno hvala 😙😙😙
A.M
E da,sta je sa slinom?moj je poceo zvakat ruke,ostavi doslovno lokvu ispod glave 😂
Moja mala cucla palac i toliko sline joj se zna stvoriti da se zagrcne od nje - to sam jucer primjetila 😁
Hahahhaa,neka,barem znamo da nisu dehidrirali 😂 mene je moj totalno zbunio s tom lokvom,vidim da pelena nije propisana a doslovno sve ispod glave mokro 😂😂
E da,sta je sa slinom?moj je poceo zvakat ruke,ostavi doslovno lokvu ispod glave 😂
Moja je prošli tjedan počela rukice gurati u usta i cuclati palac. A sliniti je počela i prije toga. Tona sline. :P
Ja joj umjesto rukica uvalim dudu. Mislim da nije dobro da stvara naviku stavljanja ruku ili palca u usta. Oni kasnije rukicama idu po svemu, pa onda u usta - ne bi baš da pokupi sve bakterije ovog svijeta. A i od dude je lakše odviknuti bebu nego od sisanja palca :\
Hvala ti koskice na svim info za cijepljenje...Ne kužim zakaj nama naša uopće nije ništa spomenula za cijepljenje, a evo 08.08. ćemo dva mjeseca..čudno..
Lagertha, dobili smo vježbice od pedijatrice. poslat ću slikui tu ima i ta za glavu...Ono osnovno je da ga najviše moramo nositi na rukama u položaju jajeta, odnosno da je on u ležećem položaju i da mu glavu i noge podignem da je u tom položaju, ne znam dal shvaćaš... drugo što je rekla je da nikad ne smije gledati unatrag, odnosno da mu nikad ne dolazimo od iza pa da on tako okreće glavu već da sve što gleda, da gleda naprijed...
Da, to je zajeb...misliš da ti je dijete "napredno" a ono ima problem....
cure, moj mali ima dva I po tj, stavin ga spavat Na Bok A on se Sam prvo okrene Na ledja pa dodje skoro u vodoravni polozaj po sirini krevetica. Jel to normalno za tako malu bebu?
Hvala ti koskice na svim info za cijepljenje…Ne kužim zakaj nama naša uopće nije ništa spomenula za cijepljenje, a evo 08.08. ćemo dva mjeseca..čudno..
Lagertha, dobili smo vježbice od pedijatrice. poslat ću slikui tu ima i ta za glavu…Ono osnovno je da ga najviše moramo nositi na rukama u položaju jajeta, odnosno da je on u ležećem položaju i da mu glavu i noge podignem da je u tom položaju, ne znam dal shvaćaš… drugo što je rekla je da nikad ne smije gledati unatrag, odnosno da mu nikad ne dolazimo od iza pa da on tako okreće glavu već da sve što gleda, da gleda naprijed…
Da, to je zajeb…misliš da ti je dijete "napredno" a ono ima problem….
Kaj se tiče cijepljenja, nama je nakon prve kontole zakazala novu tek u 9.mj, pa sam se i ja pitala što je s cjepljenjem - nama je 6.8. 2 mj, ali sam čula da pošto su godišnji, nikad ne daju da zamjena cijepi, pa zato čekamo 9.mj...
Moja je prošli tjedan počela rukice gurati u usta i cuclati palac. A sliniti je počela i prije toga. Tona sline. :P
Ja joj umjesto rukica uvalim dudu. Mislim da nije dobro da stvara naviku stavljanja ruku ili palca u usta. Oni kasnije rukicama idu po svemu, pa onda u usta - ne bi baš da pokupi sve bakterije ovog svijeta. A i od dude je lakše odviknuti bebu nego od sisanja palca :\
Udara on po dudici,ovo stavljanje ruke u usta mu je novost i,koliko mi se cini,puno mu je zanimljivije od dudice 😑 sad mu stalno cistim ruke
Charmed, super ako uspijevas uvaliti dudu. I ja se vodim s tom misli da je lakse odviknut od dude nego od palca. Pokusavam joj ju uvalit, al ju ne prihvaca. A prstic si uvijek u polusnu nađe i onda se s njim dodatno uspava. Tijekom noci me vise uopce ne budi njen plac, nego komesanje po kreveticu i cmaktanje prstica 😕
I mi smo za cijepljenje naruceni nakon godisnjeg. Isto su nam rekli da zamjene ne rade cjepljenja.
Curke sa bebama oko 2mj. jesu vam se bebe počele smijati? Moja tu i tam nabaci smješak, onako usput, al danas je baš u par navrata onak otvorila usta i smješak od uha do uha. Jedan put je gledala mene, drugi put u igračkice iznad glave. Baš me oduševila
Sortiraj odgovore
Najstariji