Kak vam bebe stoje s moorovim reflexom(ak netko slucajno ne zna to je kad beba iznenada rasiri ruke i noge,obicno nakon glasnog zvuka ili neceg individualnog)?mog bas to pere i cesto ga zna probudit i jako uplasit,na ledjima redovito a na trbuh ga sad rijetko stavljam jer je tako vruce,iako obozava spavat na trbuhu.znam da je to normalna reakcija al htjela bih to nekako svest na minimum,bude mi ga zao kad se sav tak strese 😅
Mojaaaa haha.. i nekad se bas bas prepadne jako da jadna otvori oci i izgubljeno gleda okolo i pocne plakat od straha.. al nije samo na zvuk zna i ako je taknemo lagano a ona spava.. ma nekad bide predmisno...i jako je cesto iako sad manje nego prije..😂😊
A.M
Najgore mi je ko sinoc kad sam ga morala uspavat na rukama (a ima skoro 7 kila) i spustim ga na kinderbet sva ponosna,okrenem se i maznem palcem o komodu da sam sve zvijezde prebrojala 😤 i,naravno,dzaba ste krecili 😂😂
Kak vam bebe stoje s moorovim reflexom(ak netko slucajno ne zna to je kad beba iznenada rasiri ruke i noge,obicno nakon glasnog zvuka ili neceg individualnog)?mog bas to pere i cesto ga zna probudit i jako uplasit,na ledjima redovito a na trbuh ga sad rijetko stavljam jer je tako vruce,iako obozava spavat na trbuhu.znam da je to normalna reakcija al htjela bih to nekako svest na minimum,bude mi ga zao kad se sav tak strese 😅
Mojaaaa haha.. i nekad se bas bas prepadne jako da jadna otvori oci i izgubljeno gleda okolo i pocne plakat od straha.. al nije samo na zvuk zna i ako je taknemo lagano a ona spava.. ma nekad bide predmisno…i jako je cesto iako sad manje nego prije..😂😊
Tvoja cura je oko 4 mjeseca,jelda?bas me zanima kad to prestaje,kontam poslije 6
Ofnice nismo probali te iz lidla. Ne volim bas njihove proizvode osim robice za bebe koja mi se cini full kvalitetna. Zao mi je da sad nedavno kad su opet bili bodici i pidzamice nisam isla kupiti.
A nis probat cemo jos violetu pa cemo vidjeti. Ove iz milera ne promoce toliko ali koda pustaju gel jer bi mu uvijek po guzi tog gela nasla. Nisam s njima odusevljena.
Lama face moj maleni sad ima 2,5 mjeseca i cini mi se da je skroz moorov refleks nestao ali do nedavno je bas cesto ga imao.
Evo cure da se napokon i ja malo javim. Malo sam u zaoatatku pa sam nabrzinu iscitala sto ste pisale. Mi jos uvijek muku mucimo s nedovoljnom kolicinom mlijeka, ali sad smo samo na jednom obroku AD uz moje mlijeko. I pedijatrica koja je inace iskljucivo z dojenje je rekla da za sad ipak ostavimo taj obrok. Malac nocas nije nikako spavao pa je sad nervozan, a ja jedva gledam.
Sto se pelena tice probali smo bijeli i zeleni pampers zadovoljna s oboje, dm isto super i violetu koja mi je u 3 navrata propustila tako da je jadnicak bio sav mokar nakon sat vremena.
Sto se bocica tice. Odustali e o od aventa jer mi se jako naguta zraka i onda se muci s grcevima. Kao da mu je i ta najmanja rupica prevelika. Sad amo na dr browns i osusevljena sam.
Rez od carskog me i dalje zna zaboljeti ili zapeci, ali nista strasno .
Mislim da sam polovila sve o cemu ste pricale.
I da i mojbse sav osipao prisricina. Sto zbog ciscenja sto zbog znoja
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Mojaaaa haha.. i nekad se bas bas prepadne jako da jadna otvori oci i izgubljeno gleda okolo i pocne plakat od straha.. al nije samo na zvuk zna i ako je taknemo lagano a ona spava.. ma nekad bide predmisno…i jako je cesto iako sad manje nego prije..😂😊
Tvoja cura je oko 4 mjeseca,jelda?bas me zanima kad to prestaje,kontam poslije 6
Moja ti sutra ima 2 miseca tek.. da smo bar vec na 4 😂😁
A.M
Moja ti sutra ima 2 miseca tek.. da smo bar vec na 4 😂😁
Ja sam zabrazdila,sve mi se pobrkalo 😂
Zene,znam da smo ranije pisali o prvom sexu nakon poroda, al onda nisan popamtila jer se jos nisam spremala za to. Prosli tjedan bila na prvon pregledu kod gibica i umrla sam mu akoro na stolu kolko me zaboljelo kad me pregledaval. Al veli on sve ok. Evo danas mi je muz bio napet, a i ja sam vec pomalo(a i vrijeme je vec) i reko ajde..kad ono bol-al neka cudna-i on i ja imamo osjecaj ko da sam uža u jednom dijelu. Ja ocekivala da cu se sva rasiriti a ja sam uska i sad me to jako boli tak da nismo mogli to obavit uopce.. Jel imate i vi takav osjecaj i dal vam se to poslozilo s vremenom? Nadam se da necu tako ostati :/
Sortiraj odgovore
Najstariji