Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokica
    03. Kolovoz 2017. 17:13

Eloa

Zene,znam da smo ranije pisali o prvom sexu nakon poroda, al onda nisan popamtila jer se jos nisam spremala za to. Prosli tjedan bila na prvon pregledu kod gibica i umrla sam mu akoro na stolu kolko me zaboljelo kad me pregledaval. Al veli on sve ok. Evo danas mi je muz bio napet, a i ja sam vec pomalo(a i vrijeme je vec) i reko ajde..kad ono bol-al neka cudna-i on i ja imamo osjecaj ko da sam uža u jednom dijelu. Ja ocekivala da cu se sva rasiriti a ja sam uska i sad me to jako boli tak da nismo mogli to obavit uopce.. Jel imate i vi takav osjecaj i dal vam se to poslozilo s vremenom? Nadam se da necu tako ostati :/

Mi smo probali...meni sve dolje cudno. Polubolno, poluutrnuto...a mm kaze da mu je isto ali nekako mislim da nece reci istinu  jer kad sam stavljala vaginaletu mi je sve dolje drugacije bilo.ne znam, mozda umisljam

• Kokica
    03. Kolovoz 2017. 17:15

Koda sam pod prstima savove osjetila

Ofnica
    03. Kolovoz 2017. 17:58

Cure, u vezi Morovog refleksa, moj bebač ga jos ima, ali ga se rješavam tako da bebač spava na trbuhu, sad skoro samo tako želi. Kad ga stavim na bok, redovno se strese od refleksa, probudi sam sebe onda. Na trbuhu najbolje spava, cak i preko noci i za vrijeme šetnji u kolicima. I ne znam kako vaši, ali moj dok je na trbuhu počinje puzati onako vojnički na ležećki, to mi je nekak rano za bebu od 2,5 mjeseca. Migolji se ko mala zmijica i zna se spuzati po 20cm prema gore i cak u stranu. Jel vi vježbate sa svojim bebama primanje predmeta u ručice? Ja mu dajem da prima kolut zvecku i vec je lijepo počeo hvatati ručicama. A najsmješnije mi je kad papa bočicu, tako ju lijepo obuhvati otvorenim šakicama.

• Kokica
    03. Kolovoz 2017. 18:03

Moj ne voli biti na trbuhu. Bas se jako ljuti kad ga stavim na trbuh :) 

Meri
    03. Kolovoz 2017. 18:38

Ofnice, brzo ti oni uče tj. snađu se kad treba :D  Tako se moj malac sa 3 mjeseca vec okretao naveliko. Imao je jaču muskulaturu pa je mogao..i u svemu je stalno žurio.. sa 7 mjeseci se već ustajao, a s 9 počeo raditi prve samostalne korake.. Možda će i tvoj slično ;) A malena sada na trbuhu glavicu sve bolje diže, ali njoj se ne žuri kao braci - sto je dobro za mene..da idemo laganini :)

Ninche9
    03. Kolovoz 2017. 18:52

Moj ce sutra napuniti 2 mjeseca. Na trbuhu lijepo vjezba glavicu, leda i misice ali jos ne hvala stvari.. polako je poceo otvarati sakice tokom dojenja.
    Mislim da je najgore za mamu i bebu imati ocekivanja. Svaka beba je individua i neke se razvijaju malo brze a neke sporije. Neke mame su stvarno meni malo cudne pa forsiraju djecu na svasta, i kasnije u zivotu da budu bolji, pametniji, brzi, ovakvi i onakvi.. 

MalaRuzica
    03. Kolovoz 2017. 18:54

Moj ima tek 17 dana, i mlatara glavicom na sve strane, na trbuhu hoce biti ali moramo obavezno biti pored jer ako je nervozan sam se okrene na bok, meni izgleda da ce vec sutra poceti puzati.Sve hvata u rukice buduci da ispod njega uvijek stavljamo tetru kada ga podizemo cesto ju zgrabi rucicom i onda ju vuce za sobom.Mi bas imamo neku zilavu bebu.U 17 dana smo dobili kilu, nekak mi je to puno.
    Htijela sam vas pitati koje dojite jel vam jednako prihvacaju bebe obje cike.Mi sa desnom stalno vodimo rat.Bas ju nece i onda mu dugo treba da ju opce prihvati i onda pocne tuliti pa ju pusti, i kad smo gotovi za 5 min. mu moram dati lijevu jer opet pocne kmecati.Lijeva mi je puno veca i jos uvijek me boli, a desna je jadna mala i ne boli vise.Valjda necu ostati bez mlijeka u desnoj.Jer mu znam davati dva tri puta lijevu pa jednom desnu.

Nella1211
    03. Kolovoz 2017. 21:05

MalaRuzica

Moj ima tek 17 dana, i mlatara glavicom na sve strane, na trbuhu hoce biti ali moramo obavezno biti pored jer ako je nervozan sam se okrene na bok, meni izgleda da ce vec sutra poceti puzati.Sve hvata u rukice buduci da ispod njega uvijek stavljamo tetru kada ga podizemo cesto ju zgrabi rucicom i onda ju vuce za sobom.Mi bas imamo neku zilavu bebu.U 17 dana smo dobili kilu, nekak mi je to puno.
    Htijela sam vas pitati koje dojite jel vam jednako prihvacaju bebe obje cike.Mi sa desnom stalno vodimo rat.Bas ju nece i onda mu dugo treba da ju opce prihvati i onda pocne tuliti pa ju pusti, i kad smo gotovi za 5 min. mu moram dati lijevu jer opet pocne kmecati.Lijeva mi je puno veca i jos uvijek me boli, a desna je jadna mala i ne boli vise.Valjda necu ostati bez mlijeka u desnoj.Jer mu znam davati dva tri puta lijevu pa jednom desnu.

Moja isto desnu neceee..uvik rat uviiik...vise san iscrpljena od te muke.. al sada joj dam dudu pa na brzinu izvucen i uvalin sisu..pa pokusaj mozda uspijes..al to iscrpljuje uzasno.. eto mozda ti je lakse kad znas da nisi sama...

A.M

MalaRuzica
    03. Kolovoz 2017. 22:04

Nella1211

MalaRuzica

Moja isto desnu neceee..uvik rat uviiik…vise san iscrpljena od te muke.. al sada joj dam dudu pa na brzinu izvucen i uvalin sisu..pa pokusaj mozda uspijes..al to iscrpljuje uzasno.. eto mozda ti je lakse kad znas da nisi sama…

Ajde bar nisam sama 😂😂😂.Ne izdajam se jer imam malog gladnog juru koji sve pojede.Jedino poslije tusiranja se malo rucno izdojim da si olaksam, jer po noci manje jede.Ali ako ovako nastavi morati cu probati s dudom, jer se ovako jadan sav preznoji na desnoj a nista ne pojede, i opet ga onda prebacim na lijevu pa ni nema smisla.

LlamaFace
    03. Kolovoz 2017. 23:07

Meni u desnoj ima troduplo vise mlijeka a ta mu je za zajebanciju,na lijevoj se uvijek ozbiljno prihvati posla 😂 apropo seksa,ja sam imala carski pa mi je jos cudno,mogu mislit kak je vama kojima je nastradala pipi 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.