Moj bebač na moru spava kao prava beba...po dva-tri sata zna odrapiti. Na plazi u kolicima redovno tri sata i onda se probudi gladan kao vuk, i papa moje mlijeko koje izdojim tik pred odlazak na plazu. Ovo kako moj bebač funkcionira na moru je za mene preporod, lijepo spava, noćna buđenja su sad na 4h, dakle samo jedno noćno, lijepo papa i ne prolijeva nista zahvaljujući novoj bočici Dr browns, i jako je počeo komunicirati s nama, vristi od sreće i smije se redovno. Iako je 2mj, sakice gotovo stalno ima otvorene, osim kad se ljuti ili kad je frka za papicu...more na nas super utječe!
E hvala cure na savjetima.. Se javila sto kasnije Pinkica da vidimo kako napreduje beba? I LittleG, bas me zanima kakav je njen bebac jer je u trbuhu bio ljenivac kao i moj... Super mi je upijati vasa iskustva, ovo sa majčinim mlijekom mi se svida i svakako je najprirodnije... Ja sam si kupila paket pampersa i baby love jedinicu i jedno veliko pakovanje violeta dvojke.. To kako bi vidjela na akciji pa da probam... Muz mi je rekao da je naiso na clanak gdje su violeta ne dobile najveću ocjenu.. Ali mislim i da je svaka beba i guza drugačija treba probati.. Ali kazu da su pampersice u mulleru bolje nego u ostalim dućanima... Što se tice dojenja pitala bih vas o trajanju podoja u slučaju kada bebac završi sa jednom sisom i hoce jos malo, pa mu ponudite drugu koliko to traje? Koliko sam shvatila ne sjećam se tko je napisao da mu da jos koliko zelim, a mene muci to sto su nam patronazne rekle da je obavezno svaki podoja na sisi da bude 20 minuta minimalno, cak i u tom slučaju kada zeli jos malo.. Da inače dode do upale
Joj pardon mobitel mi prepravlja rijeci pa svakako pišem, dok shvatim bude prekrasno, a nema opcije edite :(
Mrva, ja se izdajam, i moj malac većinom sad popije 110-120ml....sveukupno na dan popije minimalno 800ml, a evo neki dan je popio litru!
što se tiče pelena, mi smo nakupovali dosta babylove pelena iz dm-a, ali nam znaju premočiti bar dvaput tjedno....a nije da ne mjenjam često, svaka 2h-3h dnevno i obavezno jednom kroz noć...dobili smo i pampers , ali i on nam je premočio tako da očito smo mi pravi popišanci...ja ću vjerojatno ostat na babylove..
Nego, di su nam ostale cure koje su rodile? Još se vjerojatno uhodavaju...to je samo nas par sretnica očito koje smo tu aktivne :D Drugima bebači nedaju :)
Ofnice, ja uopće nisam zadovoljna tom Dr.browns bočicom, po noći mi zna jesti i po sat vremena iz nje, al to nije tolki problem, kolko mi je što iz nje zna teći van mlijeka kroz čep kad ju nagnem...Mi smo sad naručili više komada aventovih isto protiv grčeva sa ekupi stranice di su super popusti bili, i naručila sam grijač bočica aventov isto na akciji;)
Cure jel ima ko iskustva sa dojenjem i anestezijom kod zubara?ja sutra imam dogovoreno a nis ne rjesavam bez anestezije pa me strah jel to moze naskodit bebici kroz mlijeko...pocela sam izdajat zalihe za svaki slucaj hahahahha
tmr 28.
ako se radi o lokalnoj anesteziji mislim da to ne bi trebalo smetati jer je to jednaka aneatezija kao što se sobiva nakon poroda kod šivanja.
url=https://lilypie.com]
Da li izdojeno mlijeko moze stajati na sobnoj temperaturi po ovim vrucinama ili obavezno.treba se.stavljati u frizider?
Procitala sam da izdojeno mlijeko na sobnoj temp moze stajati do 4h,da li to znaci da ako se iskoristi bilo kada u tom periodu dovoljno je samo dati bebi bez predhodnog grijanja /hladjenja? Mozda glupo pitanje ali inace uvijek bebi ponudim odmah nakon izdajanja nisam.ranije ostavljala😁
Tamara, ja tako dajem... imala sam 1 upalu i 1 kvrgu, ali nije do toga jer cesto dajem 1 cijelu pa dio druge sise. Takodjer ne pazim na sat vise otkad je napunio 6 tjedana... kolko trazi trazi i kolko jede jede... a ak dodje do nekih problema - doci ce. Neda mi se vise opterecivati. Ofnice, nama je isto super na moru. Vise spava po danu, a i nocu dulje (do 7-8). Razmisljam cak da ga umocim u more danas.
Sortiraj odgovore
Najstariji