Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    02. Prosinac 2016. 15:56

Ni ja ne bi carski. Bila sam na onom dripu 10sati i molila Boga da zavrsi vise da ne odem na carski.
    Uff

anchica26
    02. Prosinac 2016. 16:02

Bila je Gasparovicka i neki Pavic...ja probala prirodno i od jacine trudova popucala od cerviksa skroz do izlaza i njemu pali otkucaji pa je bilo hitno..drugi put se nebi zezala vise

"https://lb1f.lilypie.com/nS8qp1.png"

Ugolina
    02. Prosinac 2016. 16:10

Pavic mi je vodenjak probio haha

Masha
    02. Prosinac 2016. 16:12

Ahahaha. raskasapili pizdu..ahahaha. meni je od bellaru porod biilo supeeeer ;)

anchica26
    02. Prosinac 2016. 16:45

Bellaru, kaj su ti radili?!

anchica26
    02. Prosinac 2016. 16:50

MalaKoza mozda glupo pitanje al zbilja ne znam...jel postoje nosiljke u kojima je beba okrenuta ledima mami? Jer moj se nece nikak drugacije nositi, on mora sve vidjeti...a svaka nosiljka koju sam gledala je takva da je beba okrenuta prema mami. Vjerujem da ti to puno olaksava posao, a mala maza je opet stalno uz tebe

Sunshine1
    02. Prosinac 2016. 17:00

Mi vani se smrzavamo. Ko svedani 😂😂 razmisljam da je preko noci tutnem van hahahah vjerojatno mi prespavala.
    Ona zabundana,u zaklonu kolica i garaze spava a ja smrzavam prstr tipkajuci.
    Sanjarka slavite? Noci? Netko bi rekao ne tako lose,al navikla sam na puno bolje. Prvo mirno budenje 23:30/24 i tad podoji dosta...drugo budenje u dva sa drecanjem na najjace i kad joj dam cicu nesto zbrljavi i zaspi....pa oko 5,pa 7:30. Al ovo oko dva me ubije,malo joj ssss pa drzim ruku na njoj,palim ofcu i vidim da tone u san pa i zaspi i inda se sjeti valjda da me mora razmdrat do kraja i udriiii.
    Nos i dalje curka a bas ovaj vikend planova. Sutra necaku na rockaz,u nedjelju mm u firmu na sv. Nikolu i popodne u goste frendovima. Vidit cemo kako ce bit ujutro,ako je ovo priprema za prehladu moram ave odgodit.

url=https://lilypie.com]

Ellie00
    02. Prosinac 2016. 17:13

Pozdrav..mene nije bilo bas, imale pun raspored.
    Bile danas opet na Goljaku, I dalje ne volimo f.al bilo bolje. al britanac skrooooz zatvoren, trebalo mi vise od 1h do doma. 
    Anchica dobro dosla. I mene je Gasparovicka porodila. zaprimila me u trudickoj,vodila na odjelu,porodila I poslije cak Enu na intenzivnu dosla gledat..odlicna dr

Meni u posti zuti papiric 😁😁😁😁

CrazyPuppet
    02. Prosinac 2016. 17:32

Arieli sretan minić💗💗💗 evo i vama torta 🎂 ili ćete bečki? 😂
    Sunshine jel se inhalirate? Kolko se sjećam, ti si kupila omron...
    Anchica dobro došla! nosiljke sve mogu da beba gleda van, samo se tako smije nosit tek kad može držat glavicu. Do tad mora bit prema mami. 
    Mi danas bili na pregledu kod fizijatrice, detaljno ga pregledala i kaže da ima mješoviti tonus, mišići leđa su prejaki, a trbušni preslabi. Idemo na vježbe. Izludila danas s time, jer mi ujutro Jakov nije htio u auto, pa sam zaboravila uputnicu od cijelog cirkusa, pa se vraćaj nazad, pa nikako nać parking, a gužva u gradu nenormalna. Plus se nismo nikako naspavali, boli me glava od upaljenih sinusa, a začepljen nos mi posebno teško pada. A tobože ne smijem ništa za odčepljivanje radi dojenja... Aha right... Kupila si olynth i gotovo. Ne mogu disat, napravi mi se podtlak u ušima od toga. zovem mm da dođe malo ranije kući jer sam satrana, i frajer dođe i legne s mobitelom. I još se duri jer ne može zaspat 🔫🔫🔫
    Kako nam je razred?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.