Hello.....al je nadrapala koja mene dobije, a možda je "novija" ljetnica :) ...aj za stare se ne sekiram...mene veseli što ću darivati auuuu...
Svima pusa...
Abies...meni broj koji god želiš...biraj mi ti
Jutrim, danas sam po bolnici pa se nisam sa Miom ni mazila....ljubnite svoje smotuljke...
Čim vidim bolnice brrrr
Sretno!
Eto to je to. Sad na biznis!
Nadam se da niste pogodile iste sa fejsa i tu. Veselim se s vama!!!
Evo, bebo opet spava a mama se konacno malo kravi po kaucu dok je kuca ko da je atomska upala 😁😁😁
Moj mali vrazicak nije htio spavati od 6 do 8, ali je zato zaspao u pol 9 i spavao do 12 😈😈 Temperature vise nismo imali od ono jucer navecer jedini simptom je pospanost 😊
Crazy, Sanjarka, da bas je moj mali maneken, ali se vec i rodio ko maneken pa ne moze sad biti drugaciji 😍😍
Sanjarka, ali je i Petric mali maneken kad je imao jos 100g manje od Marcela sad 😉
Crazy, a tvoj je vec rodeni veci pa ne moze onda sad imati manje kg 😉
Ma svi su oni manekeni i manekenke 😘
Masha, ne znam protiv cega je kod vas cijepivo sa 2mj, mi smo jucer dobili jedno protiv pneumokoka i jedno kombinirano protiv hepatitisa B, haemopholis influenzae B, poliomyelitis, pertussis, tetanus i diphtherie, a protiv rota virusa je samo za popiti.
Moram krenuti u shoping 😁😁
Osim sto mi treba poklon 😉, moram i Marcelu kupiti jos majcica jer se u zadnjih tjedan dana nekih 4-5x toliko pokakio da sam ga morala cijelog preoblaciti. Ako tako nastavi + bljuckanje kad pocne dohrana, necu stici prati 😮😮
Koliko cesto vi kupate bebe? Ja sam Marcela do sad kupala svaki 2.dan a jucer mi kaze pedijatar ne cesce od 1x tjedno (isto to su nam vec rekli i vec u bolnici). To mi se cini premalo. Ipak se i on znoji, pokaki toliko da ga mogu odmah kupati 😂😂, a s tjemenicama jos uvijek imamo problema i ne zelim zamisliti koliko bi ih imao da ga kupam samo 1x tjedno 😕
Ja svoju svako jutro cijelu kao prebrisem mokrom gazom jer nocu kad sisa ode joj mlijeka pod vrat ili mozda i bljucne pa da se ne usmrdi gore a s obzirom da ju nocu uopce ne prematam pelene bude ono pet kg pa ju volim oprat bolje da se ne usmrdi dolje 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 a kupanje imamo svaku vecer kao neki ritual..ne perem ju svaki put u samponu kao ono i sad da ju ribam nego cisto u vodu,iz vode i da se ona malo poigra jer obozava vodu i pocela mi unazad par dana rukama pljuskati po vodi ili patkicom pljuska pa ju lovi pa se posprica po licu i smije sama sebi,presmijesna je..al nikada duze od pet min.. perem ju samponom kada sno negdje bili ili kada ju nosali drugi ljudi da ju dezinficiram 😂😂😂😂😂😂😂 i ja volim cista u krevet
Mi se kupamo svaku vecer. to nam je ritual. bude divno ..smijuljenje..ljubav...u onda mazenje u oblacenje. i kraj. drama.
Nego ...mom stalmo onak rade crijeva. sta to znaci? cak mislim da ga to muci?
Mamw id grcevitih?
Ja svoju istuširam nakon 💩 jednom dvaput na dan, pod pipom. A kupanje u kadi jednom tj. Onda i kosu operem.
Ako smo negdje bili, dezinfenkcija skroz. Inace na par min u vodu sa uljem, sampon samo za stopala jer smrde nogice ko kuga 😂
Kosu svako par dan.
Mi to tek toliko da ima rutinu i obozava se kupati, obozava.
I cim izade iz kade, pocne cendrati i zijevati. Cica i krevet.
Jednom ju stavili da se ide igrati nakon kupanja dok ja nesto onavim, sva se izbezumila, kaj je sad ovo?? 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji