Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    30. Listopad 2016. 13:40

Sad vidim da te Mare vec obavijestila kako ce ti bit😉

mare1989
    30. Listopad 2016. 16:05

https://web.facebook.com/samopozitivasp/videos/2127148267509532/

ovako kod mene redovito

Sunshine1
    30. Listopad 2016. 20:25

Citala sam pomalo pa nisam bas popamtila. 
    Svi uzivaju u lijepom vremenu! Neka.
    Ja i moja zofa zaspale popodne 2,5 sata i prespavale sunce😅
    Cini mi se da ove kuglice za zube djeluju. Ili je to meni u glavi. Nije tolko cendrava,ne trlja prsticima po ustima i ne budi se u placu tako da 👍
    I da...ovaj Janko je cudo!!! CUDO
    Evo danas je stavila nakon cice budnu u krevetic,nije bila dugo budna i zojev zijev,malo mu rekla koju lijepu rijec i pocela zmirkat. Iako jucer je bilo malo borbe ali je nisam htjela dizat na ruke. Bas kao sta sam i rekla,par dana dok ne skuzi da je on za spavanje i dok se ne nauci prepustit snu.

Idem uzivat u miru,sama sam sa zobenim pahuljicama 🤗

url=https://lilypie.com]

mare1989
    30. Listopad 2016. 20:52

vecer cure

moja je pocela trpati sake u usta i sliniti,malo mi je rano da bi pocele muke sa zubicima. Majko mila zaboravila sam na te muke,s njima nisam ni osjetila zubice,stvarno to smo prosli bez problema.

bellaru
    30. Listopad 2016. 20:56

Mi bili danas na izletu malo...gosti mislim da i nisu bili previse  odusevljeni setnjom po prirodi😬 a sta cu ima ja..

Abies
    30. Listopad 2016. 21:02

Hej hej, Prođe ovaj dan...
    Ništa ekstra. 
    A ovo s wc/kupaonom. Meni nezamislivo da vrata ostanu zatvorena. Mm se zaključavao, pa je mali to probao. Meni je psiha da ništa u kući nije zaključano, osim ulaznih. Tako sam i taj ključ makla. Mm pizdi i sad. Još predložim da uzme onaj klin za vrata pa nek se zaključava, nikad ga nije zašerafio, nit znam gdje je više. Sad je u fazi idem kakat zatvori vrata. Odrasta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.