Ugolina zatezao me rez do nove trudnoće. U ovoj trudnoći sam mislila da pucam iznutra. Pola t sam ginića pitala jel to tako normalno.
Plač u duetu, o da 😲
Kokolo e da čini se teško, a može bit još teže. U srednjoj ti teško učit, onda na faksu ti teško, pa počneš radit. Sve je zapravo bilo juhuhu.
Nisam pipala puno. Vidjela točkicu i da nije makla kad sam prešla. Ne živciram se puno. Radije da pričeka.
Jeli krušku, počela bljakasto pa na kraju gutala. 1/3 teglice smazala. Strah me bilo više joj dati.
Sanjarka samo upamtila kako je muž Mare kaznio 😁
Pokonili novce heh.
Bosna - Djed radio u Bosni, tim okolnostima i mama maturirala tamo. Poslije radio u Ražancu...
Uključivanje u forum, ja kasno se priključila. Isto sam dobila dojam da se sve znaju, no puhnulo mi idem i krenula. I baš ste mi 💕
Dalje ne pamtim
Ln
bome ja pored svojih samo sto sjednem jesti baby se javi iz kolijevke,a ovo dvoje velikih daj sok,vodu ovo ono.tako da pola pojedem a dok njima ugodim izgubim zelju za jelom
abies najgore sto te zene samo pametuju a nemaju pojma o dojenju a samo se prave da sve znaju.Najgore kad su me par puta pitali jel dojim a ja rekla da ne pa mati mila koji su to sve komentari bili pa da se upucam
Sortiraj odgovore
Najstariji