Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    23. Listopad 2016. 21:58

Ugolina zatezao me rez do nove trudnoće. U ovoj trudnoći sam mislila da pucam iznutra. Pola t sam ginića pitala jel to tako normalno. 
    Plač u duetu, o da 😲
    Kokolo e da čini se teško, a može bit još teže. U srednjoj ti teško učit, onda na faksu ti teško, pa počneš radit. Sve je zapravo bilo juhuhu. 
    Nisam pipala puno. Vidjela točkicu i da nije makla kad sam prešla. Ne živciram se puno. Radije da pričeka. 
    Jeli krušku, počela bljakasto pa na kraju gutala. 1/3 teglice smazala. Strah me bilo više joj dati. 
    Sanjarka samo upamtila kako je muž Mare kaznio 😁
    Pokonili novce heh. 
    Bosna - Djed radio u Bosni, tim okolnostima i mama maturirala tamo. Poslije radio u Ražancu... 
    Uključivanje u forum, ja kasno se priključila. Isto sam dobila dojam da se sve znaju, no puhnulo mi idem i krenula. I baš ste mi 💕
    Dalje ne pamtim
    Ln

mare1989
    23. Listopad 2016. 21:58

bome ja pored svojih samo sto sjednem jesti baby se javi iz kolijevke,a ovo dvoje velikih daj sok,vodu ovo ono.tako da pola pojedem a dok njima ugodim izgubim zelju za jelom

mare1989
    23. Listopad 2016. 22:01

abies najgore sto te zene samo pametuju a nemaju pojma o dojenju a samo se prave da sve znaju.Najgore kad su me par puta pitali jel dojim a ja rekla da ne pa mati mila koji su to sve komentari bili pa da se upucam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.