Cula se s muzem, zlica i dalje nema temp 💪💪💪💪💪 prvi dan nakon osam dana..doduse,jos pol dana je pred nama al valjda nebu ak nije do sad
💪💪💪💪💪Nastavite u istom tonu!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sjedim u autu i odbijam uc na posao pet min prije 😂 pa da iskoristim i posaljem vam pozdrav hehe dok ubijam vrijeme
Ahahahaha...Ne da mi se monologizirat!😂😂Pa samo procitam ostale bapce i suzdrzavam se na odg ovima koje misle da su trudne tjean-dva prije nego menga treba doc!😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hahahhaha mamika,ili ova sta ima problema sa plodnim danom i kondomom koji nije puknuo al jebiga ipak brine 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Pozdrav svima!!!
Da ne zanemarim forum opet.
Jucer mi bile tri frendice s posla. Dosle oko 14 pa M nije odspavao svoje. Hvatao je svaku za ruku da se idu igrati s njim. Izmorio ih je sve tri. Napravila sam rucak, spekla mileram tortu i laznu madaricu, napricali se i bas je bilo lijepo. M zaspao tek u 17 jer vise nije mogao pa u 23 opet. Ali zadnjih dana smanjuje popodnevno spavanje. Danas samo sat vremena spavao??? Nece valjda tako stalno sad. 😱😱😱😱
Predala papire za vrtic.
😘😘😘😘😘😘 Bubancima i svima koje nesto boli.
Hahahhaha mamika,ili ova sta ima problema sa plodnim danom i kondomom koji nije puknuo al jebiga ipak brine 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahaah....Da,i ta isto!Ili neki biser ili trol!Savrseno su pazili,ali ipak misli da je moguca trudnoca!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro zenske sta se radi???
Lucy bome ti onda imas pravog malog vragolana kad uspije svih izmorit😂😊 Mileram torta mmmmm posalji malo 😄
Ugolina kako je malena? Jel prosla temperatura?
Mamika sta vi danas pametnog radite?
Meni je danas zadnji dan bolovanja,covjece 2 tjedna sam doma,jedva cekam ponedjeljak da se vratim u rutinu i pocnem opet vjezbat 🏃♀️🏃♀️
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Kod nas bome nis pametnog!Muz razvaza djecu pa ja uzivam!Hahah...Inace mi je bas tezak tjedan!Mislim da je pms!Legnem umorna,probudim se umorna-nema mi goreg!Pa me ledja bole,a danas mi je bas lose!Trebam danas ili sutra dobit!A ja se osjecam ko da sam vec dobila!Buhtlica nonstop u pokretu,ljuti se za sve sta ne smije,a toga ima puno😂Sad ima foru bacanja na pod al ju ne dozivljavam!Da mi je prvo vjerojatno bi!😂😂Ostali bapci????
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Pozdrav svima!!!
Da ne zanemarim forum opet.
Jucer mi bile tri frendice s posla. Dosle oko 14 pa M nije odspavao svoje. Hvatao je svaku za ruku da se idu igrati s njim. Izmorio ih je sve tri. Napravila sam rucak, spekla mileram tortu i laznu madaricu, napricali se i bas je bilo lijepo. M zaspao tek u 17 jer vise nije mogao pa u 23 opet. Ali zadnjih dana smanjuje popodnevno spavanje. Danas samo sat vremena spavao??? Nece valjda tako stalno sad. 😱😱😱😱
Predala papire za vrtic.
😘😘😘😘😘😘 Bubancima i svima koje nesto boli.
Moja kolegica je cesto radila ovu tortu!Bila odusevljena s njom!Onda i ja moram probat!😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji