Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mum of four
    18. Svibanj 2018. 15:27

A moje psic ti je tele nakraju,ima 14 kila! Zivahan je skroz🤣🤣,njemu nista ne smeta ni kisa ni vjetar  doduse on je vani nije u kuci! 
    Jao i ja bi tako jednu susjedu koja bi mi radila kolace😂😂

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

mamika3
    18. Svibanj 2018. 15:33

Sandra31

A moje psic ti je tele nakraju,ima 14 kila! Zivahan je skroz🤣🤣,njemu nista ne smeta ni kisa ni vjetar doduse on je vani nije u kuci!
    Jao i ja bi tako jednu susjedu koja bi mi radila kolace😂😂

Ahahah...Telac!14???Moja 5

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Mum of four
    18. Svibanj 2018. 15:38

Da i mi smo trazili nekog malog mjesanca 🤣🤣🤣🤣,nama rekli  da ce bit najvise do 10 kg da mu mama ima 7,ocito se mama spetljala sa nekim malo jacim😋
    vec je sa 3 mjeseca presao 10 kila 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

mamika3
    18. Svibanj 2018. 18:10

Sandra31

Da i mi smo trazili nekog malog mjesanca 🤣🤣🤣🤣,nama rekli da ce bit najvise do 10 kg da mu mama ima 7,ocito se mama spetljala sa nekim malo jacim😋
    vec je sa 3 mjeseca presao 10 kila

Moja susjeda isto trazi psa pa nije htjela mjesanca!Kao da ne zna koliko ce bit velik!Ali kaze mm da se vidi po peseku kad ima nekih mjesec -dva!Na kraju ce kupit za soma i pol kn maltezera

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Livia
    18. Svibanj 2018. 19:10

mamika3

Hej ,bok!Dobrodosla!Samo ti pisi!Nekad nas je vise tu,nekad manje!Ja imam sina koji je dobrica,starija kcer je dobra kad hoce biti,odnosno kad je sve kak ona hoce,,a beba mi je zivo srebro!Ali isto dobrica!Sad spava pa tipkam i pijem kavu!Radis inace,ne radis?Ja s bila na ljetnicama 2017,al sam dosla tu!I da nisam ostala bi sama tam jer su sve otisle na fejs!A ja ga nemam nit imam namjeru imat

Radim, radim, u kaoticnom zdravstvu. 🙃 Ja sam isto van drustvenih mreza, imala jedno vrijeme ali nista pametno nema tamo. Vidim da vas tu dosta ima i djecu 2011. godiste pa sam nasla 2u1 generaciju 😉
    I mi bi rado trece dijete, mozda krenemo u iducih godinu dana ako se kockice posloze. Kasnije od toga ne bi zbog godina ali bas imamo osjecaj da nam fali jos jedan clan 💖

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

mamika3
    18. Svibanj 2018. 19:29

Livia

mamika3

Hej ,bok!Dobrodosla!Samo ti pisi!Nekad nas je vise tu,nekad manje!Ja imam sina koji je dobrica,starija kcer je dobra kad hoce biti,odnosno kad je sve kak ona hoce,,a beba mi je zivo srebro!Ali isto dobrica!Sad spava pa tipkam i pijem kavu!Radis inace,ne radis?Ja s bila na ljetnicama 2017,al sam dosla tu!I da nisam ostala bi sama tam jer su sve otisle na fejs!A ja ga nemam nit imam namjeru imat

Radim, radim, u kaoticnom zdravstvu. 🙃 Ja sam isto van drustvenih mreza, imala jedno vrijeme ali nista pametno nema tamo. Vidim da vas tu dosta ima i djecu 2011. godiste pa sam nasla 2u1 generaciju 😉
    I mi bi rado trece dijete, mozda krenemo u iducih godinu dana ako se kockice posloze. Kasnije od toga ne bi zbog godina ali bas imamo osjecaj da nam fali jos jedan clan 💖

Odmah lajkam zelju za jos jednim!Hahah....Jel se moze to lajkat uopce?Bas lijepo!Ja pak ne bi vise od 3!😀

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    19. Svibanj 2018. 08:38

Dobro jutro ekipo 
    ☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍫🍫🍫🍫🍫
    Ja opet imam goste pa nikako u normalu da se vratimo
    Danas meni i mm 11god kako smo skupa 👫

Ugolina
    19. Svibanj 2018. 14:14

2400  🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 woooow 😂😂😂😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💪💪💪💪💪

Ugolina
    19. Svibanj 2018. 14:38

Drage moje,ja opet kaskam,ali kad sam vidla da imam 10 str za procitat,bas me razveselilo 😂😂😂😂
    Nisam puno zapamtila..  Osim da me nasmijala mamika s opisom kako izgleda kod nje doma kada netko pozvoni na vrata 😂😂😂😂 zivi lom...
    Nova mama,welcome!!!! Mi tu na ovoj temi prihvacamo sve zive jahahaha
    Sandra skoro vmrla 😲 aj nek si ozdravila covjece 😂 
    Mare,jos jednom cestitam na kupnji kuce!
    Ilani,kak je bilo curki u skoli u prirodi??
    Serdo,sretan minic 😘😘😘😘😘😘
    Abies,brzo ste ozdravili,hvala bogu i sto nije preslo na petricu...

Ugolina
    19. Svibanj 2018. 14:40

Mare,sretna godisnjica veze 😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.