Mileram torta ful jednostavno a prefinoo
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Bome je popularna!Hahah...Samo ne znam jel bi stavila sumsko voce il jagode!Ne znam kak vama,al ove jagode koje sad mozemo kupit nisu mi uopce ukusne!Najbolje su mi one po standovima usred ljeta!Te su mi najukusnije
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Meni je draza sa sumskim vocem,a ovu s jagodama je bio nagovor sestre
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Ja trenutno uzivam u naslonjacu vani. M se cak sam igra i trckara po dvoristu.
Tortaaaa 😄😄😄😄😄 izgleda vrlo primamljivo....
Eh,hvala na pitanju,ozdravila mi zlicka,jos u pon je bila ok tako da smo jucer imali termin za cijepljenje trece doze prevenara,sto smo od prije bili naruceni,i sve je proslo ok, nema reakcija,osim sto ju bolila noga,nisi ju smio pipnut,nit pelenu promijenit,bojala se da joj ne pipnes nogu..i tako kroz noc,nesto se navecer budila i cvilila da ju boli..ujutro sam ju presvukla i stavila na pod da hoda 😂 jer nije htjela hodat,kao boli ju,a kad je skuzila da moze hodat i da ju ocito ne boli bas tak,onda se nastavila igrat ko da nis nije bilo...
Mamika 😂😂😂😂😂 nasmijala si me ko i uvijek...
Lucy,predivno dvoriste..eh sto bi ja dala za kucu i dvoriste...ili barem balkon 😂😂😂
Mamika 😂😂😂😂😂 nasmijala si me ko i uvijek…
Lucy,predivno dvoriste..eh sto bi ja dala za kucu i dvoriste…ili barem balkon 😂😂😂
Nemas balkon?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hej mame samo da vas pozdravim i kratko se javim.Nema me ,ludnica je kod mene,ali necu kukati i plakati,sve ce proci. E da i bez mobitela sam do ponedjeljka,zato ni na viberu me nema ...smrc...
Torte mmm mljac. Mamika,neka ti tvoji kupe jagode kod nas tu kod pekare,prefine su,slatke i neodoljive,ja ih kupujem svaki dan dok ima,uskoro im je kraj vec
Lucy imas dvoriste iz snova,prostrano i bez svakakvih gradevinskih materijala okolo. Kod mene ima i cigli i grade i stiropora naokolo,kao trebat ce jednog dana i tako vec godinama,no neda mi se svadati oko takvih stvari sa mm
Inace mi smo ok,moje cure dolaze odlaze,ja ih pakiram pa raspakiravam i tako, Nikolina je super,sve zivo baca u smece,stalno se vrti oko kante,ne znam zasto joj se to toliko svida. Mali smetlar Pokusali prestati s dojenjem,ma kakvi,drame i kaos. Radije cu trpiti bol jos neko vrijeme,rane su jos uvijek postojane.
Evo toliko zasada ,pozdravljam vas i saljem pusee
Mamika 😂😂😂😂😂 nasmijala si me ko i uvijek…
Lucy,predivno dvoriste..eh sto bi ja dala za kucu i dvoriste…ili barem balkon 😂😂😂
Nemas balkon?
Ovaj stan je izvorno imao balkon,ali ga je muzev ujak ili tko je vec tu davno zivio, zatvorio da se dobije veci prostor...tako da ga nemam
Sortiraj odgovore
Najstariji