Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    20. Svibanj 2018. 21:07

Lucy16

Ja jucer imala 15 g mature. Doslo nas 12 i 6 profesora. Odavna se nisam tako dobro nasmijala. Decki su prepricavali svaku anegdotu. Ne znam samo kako su upamtili ono sve. Ja sam pola zaboravila. Drustvo je bilo taman da mozemo svi sudjelovati u razgovoru i pricati. Bilo je bas veselo, opusteno i nostalgicno. Poslije vecere smo jos kratko u kafic i dosla sam doma u 1.30. Posto sam cijelu vecer pila colu nisam mogla dugo zaspati i taman kad jesam, M se probudio prvi puta. On sad spava pa i ja pokusavam nadoknaditi ali nikako mob pustiti iz ruku.

Wow,bas vam je bilo fora!!!! Nevjerojatno mi je koliko si rulje uopce uspjela skupiti!!! Super

Ugolina
    20. Svibanj 2018. 21:07

mamika3

Ugolina

I ja volim parazitiranje po ruckovima 😍

Znamo!😂😂😂😂😘

😂😂😂😂😂😂😂

Livia
    20. Svibanj 2018. 21:18

Hvala svima 😉
    mare sretna godisnjica 🎉
    ugolina nadam se da ce sutra kontrola dobro proci
    lucy super provod zvuci! Ja na svoju 15. nisam isla, B je bila par tjedana pred delozaciju.

Mi smo za vikend bili rasprodani. U subotu kod nas gosti cijelo popodne i vecer a jutro sam provela kuhajuci. Cure su zaspale kasnije ali mala budilica nas je digla u 6 jutros. 
    Danas smo parazitirali na rucku kod brata. Bilo je puno djece pa su cure uzivale, nismo ih vidili ni culi dok B pred kraj nije zaronila na beton i ogulila bradu 😷 Premorena je a nije ni inace vele spretna 😂 
    Zaspale su danas na vrijeme, muz i ja svatko u svom poslu do maloprije, rjesavamo zaostatke. 
    Treba mi vikend od ovog vikenda 😅

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

mare1989
    20. Svibanj 2018. 22:53

Vecer cure 
    Malo da se javim 
    Hvala na cestitkama😘😘
    Llr cestitam curki na medalje
    Ugolina brz oporavak slatkoj zlici
    Lucy super da vam je lijepo bilo i da je ekipa bila vesela
    Ja sam danas se blago umorila 😂😂 crkla sam ali nema veze,moj dinosaur Leonardo je napunio 5god
    Sad nam je rekao da je jako sretan i da mu je bas lijep dan bio.
    Bili smo na našoj kuci rostiljati i onda smo kod kuce tortu jeli

Abies
    21. Svibanj 2018. 19:42

Brojčana!!!! 
    Pa forum se diže na noge :)
    Subotu smo frendica i ja potegle put do treće frendice. Ženi umro muž, ostala u kući s 4 male dječice. Još ima 2 velike kćeri. I koliko me bilo strah, tako mi je drago da smo otišli. 
    Livija treba vikend od vikenda. Haha Jel ti ide starija u vrtić? Mlađa? Gdje si rodila? 
    Ugolina kako zlica? 
    Sandra ti si negdje na trsatu? Šetnja pala neki dan?
    Dalje nemam pojma što se pisalo. 

Ugolina
    22. Svibanj 2018. 09:22

Samo da vam posaljem puse 😘 dok cekam da mi auto presalta na plin 😂😂😂😂 u zurbi sam

Mum of four
    22. Svibanj 2018. 09:22

2410

jutro☕
    ja nemam pojma tko sta pise. nego samo da se malo javim😂..
    sandra ti iz ri, sa trsata ? ?
    abies😘🤗

Ma svi svasta pisu pa nije ni bitno 😂😂😂
    Nisam ja sam iznad opatije😁

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Ugolina
    22. Svibanj 2018. 09:23

Hahaha u isto vrijeme smo poslale post

Ugolina
    22. Svibanj 2018. 13:10

Cula se s muzem, zlica i dalje nema temp 💪💪💪💪💪 prvi dan nakon osam dana..doduse,jos pol dana je pred nama al valjda nebu ak nije do sad

Mum of four
    22. Svibanj 2018. 16:53

Super za zlicu,nadam se da nece vise ni bit temperature!😘😘😘

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.