Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    18. Svibanj 2018. 13:55

Sandra31

Abies

Eto i nas sa šk. med. Sad znam da mi dijete 123.5 visoko i 23 kg mase koju često nosim u krevet (na kat). Ne preporuča nam se ići u školu ove godine. Fali mu grafomotorike i sinteze. Otvoren, fino razgovor odradio. Jedva dr rekla slične riječi izrekla, misleći da izgaram od želje za upisom. Rekoh dr da sam joj htjela plakat za odgodu. A ona na to kao da je loto osvojila veli hvala bogu. I kako ima roditelja koji forsiraju odlazak u školu pa krenu muke. A taj dio koji kaskamo veli taman će mu kliknut.
    Petra prespavala pregled u kolicima!

Imamo istu kilazu koju dizemo 😂😂😂
    Bravo za dobru Petricu 😘😘

Hahah...Mislim da je i moja K toliko teska!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Mum of four
    18. Svibanj 2018. 13:57

Moja je 127 i 23 kg ravno

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

mamika3
    18. Svibanj 2018. 13:58

Sandra31

Dan zenske 😉😉
    Evo prvi dan nakon dugooo vremena se dobro osjecam,skoro sam odapela 😅😅
    Ilani bas ces nam rec sta curka kaze na nasu obalu 😀sigurno se lijepo zabavila!!
    Mamika sad se ti lijepo odmori dok je muz na GO!
    Abies ja sam svoju prvu curu poslala u skolu sa 7 i pol,doduse ona je rodjena 2.4 pa nije bila obvezna ali po svemu drugom je bila spremna,mi smo se vodili za tim da bolje nek se djete igra jos godinu,a skolovat ce se cijeli zivot😂😂
    Nova mamica dobro nam dosla 😃

Super sta se dobro osjecas!Odmah je sve lakse,jel da?Meni nema goreg nego kad sam umorna ili bolesna,a moram funkcionirat!Katastrofa!Moja buhtlica ce krenut sa 7 g i 3 mjeseca!Ali nema veze!Ne vidim nista lose u tome!Bolje da je starija!Lakse im je onda!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Mum of four
    18. Svibanj 2018. 14:00

Nego mamika kako vas  pesek?

mamika3
    18. Svibanj 2018. 14:00

Abies

Eto i nas sa šk. med. Sad znam da mi dijete 123.5 visoko i 23 kg mase koju često nosim u krevet (na kat). Ne preporuča nam se ići u školu ove godine. Fali mu grafomotorike i sinteze. Otvoren, fino razgovor odradio. Jedva dr rekla slične riječi izrekla, misleći da izgaram od želje za upisom. Rekoh dr da sam joj htjela plakat za odgodu. A ona na to kao da je loto osvojila veli hvala bogu. I kako ima roditelja koji forsiraju odlazak u školu pa krenu muke. A taj dio koji kaskamo veli taman će mu kliknut.
    Petra prespavala pregled u kolicima!

Ima ih svakakvih!Ili forsiraju upise ili rade sranja jer im se kaze da im dijete nije spremno!Ali na kraju dijete ispasta

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Mum of four
    18. Svibanj 2018. 14:03

mamika3

Sandra31

Dan zenske 😉😉
    Ilani bas ces nam rec sta curka kaze na nasu obalu 😀sigurno se lijepo zabavila!!
    Abies ja sam svoju prvu curu poslala u skolu sa 7 i pol,doduse ona je rodjena 2.4 pa nije bila obvezna ali po svemu drugom je bila spremna,mi smo se vodili za tim da bolje nek se djete igra jos godinu,a skolovat ce se cijeli zivot😂😂

Super sta se dobro osjecas!Odmah je sve lakse,jel da?Meni nema goreg nego kad sam umorna ili bolesna,a moram funkcionirat!Katastrofa!Moja buhtlica ce krenut sa 7 g i 3 mjeseca!Ali nema veze!Ne vidim nista lose u tome!Bolje da je starija!Lakse im je onda!

Pa to je taman godina za krenut,tako ce i moja Lara ona ce 13.6 navrsit 7 godina

mamika3
    18. Svibanj 2018. 14:13

Sandra31

Nego mamika kako vas pesek?

Joooj,to je neka imitacija psa!😂😂😂Voli setat samo po suhome!Ne voli kisu,mokro,vjetar....Jako je plasljiva!Boji se drugih pasa!Moramo to nekako rjesit!Ima svoj kut na kaucu ako tam legnes odmah se dodje gurat!Ljubomorna je!Muz uzme malu,ona odmah skace po krilu!Inace je pametna,brzo nauci nesto!Obozava trcat po livadi ako nema drugih pasa!Nekad mi ju dodje zao jer buhtlica pozeli sjesti na nju!😂Voli jako klince!Cim dodju iz sobe u boravak to je veselje sam takvo!I kad vidi da se nekam spremamo,samo dodje u hodnik i sjedne!Da ide s nama.....😂😂Super je!Djeca iz naselja pitaju da im damo broj otkud smo ju uzeli!Hahah...A vas pesek?Je li velik?Sjecam se slike koju si stavila dok je tek dosao!A kad nam netko pozvoni...To je ludnica!Klinci trce,ona za njima lajuci,a za svima njima ide beba!😂Luda kuca!Hahaha

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    18. Svibanj 2018. 14:23

Sandra31

mamika3

Sandra31

Dan zenske 😉😉

Pa to je taman godina za krenut,tako ce i moja Lara ona ce 13.6 navrsit 7 godina

E pa da!Taman ce biti zrelije nego sa 6i pol naprimjer

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    18. Svibanj 2018. 14:28

Livia

Bok zene :)
    Ubacila bi se na druzenje :) Novopridosla na ovaj forum, iako sam po forumima dugo ali s vremenom se nazalost raspadne ekipa. A meni fali tipkanje 😁
    Imam curku rodenu 9.7.2016. a starija seka je 2011.
    Obje vrlo tvrdoglave i jezicave, na koga li su 🤣
    U Zagrebu smo, korijeni dalmatinski.
    Ne znam sto vas jos zanima, pitajte :) Procitala sam zadnjih par stranica ali treba mi jos dok vas polovim i upoznam :)

Hej ,bok!Dobrodosla!Samo ti pisi!Nekad nas je vise tu,nekad manje!Ja imam sina koji je dobrica,starija kcer je dobra kad hoce biti,odnosno kad je sve kak ona hoce,,a beba mi je zivo srebro!Ali isto dobrica!Sad spava pa tipkam i pijem kavu!Radis inace,ne radis?Ja s bila na ljetnicama 2017,al sam dosla tu!I da nisam ostala bi sama tam jer su sve otisle na fejs!A ja ga nemam nit imam namjeru imat

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    18. Svibanj 2018. 14:31

Beba spava!Ja moram lignje pripremit!Djeca se vec izjasnila da oni to nece!I zaboravila sam tartar kupit!Glupaca!A kolac koji sam planirala radit na kraju je susjeda napravila!Jedan meni jedan njoj!Bila sam planirala setnju kasnije,ali vrijeme zajebava!Bumo vidli

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.