Danas mi je jedina obaveza pokupit malog iz skole!I stan malo uredit!Malkice je neuredno...Hahah...Beba se probudila!Ni od kave u miru nista!Mozda popodnevne!Haha....Jucer sam prevrsila mjeru s jelom..Jela kekse,palacinke navecer...Bio mi jr bas tezak dan!Nisam uopce bila za ljude!Ne sjecam se kad sam tak puno jela!Danas ce valjda bit bolje!!Mora bit!!!!😘😘
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕
Kako ste cure?
Nije me bilo par dana,bili svekrici,pa kupili kucu 💝💝💝💝💝💝💝💝💝
Sad se vraćamo u normalu, ne stignem ni u teretanu od sirene uništi me dijete
Toliko sam u stresu da sam pocela slatkise jesti 😢😢😢😢 ali bolje i slatkisi vec bol u prsima
Mare čestitke!
Sin i ja u nedjelju temperaturu. Pa pon bolovanje otvaraj. Njemu limfni malo buknuli, meni ždrijelo. Sad smo oboje super. Temp nema. Zapravo mi čudno 2 dana krepavaš i treći ko avion. Uglavnom zanimljiv tjedan.
Sandra aaa divota doručak i kava od kćeri 😍
Mamika jesi uredila stan.
Hejjjj....
Mare cestitam na kupnji kuce 😍😍😍
Mamika jel si bolje ovih dana?
Abies ista stvar i kod mene temp od nedjelje,nakraju me dr sad isprepadala da sam skoro umrla bezveze😂😂
Radila nalaz krvi i crp 90 oni napravili toliku paniku da su me na hitnu slali,dole me ismijavaju i kazu da dr nije normala izgubila sam pol zivota a i zivaca ⚰⚰
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Hej,bapci mi dragi!!😘😘Kod mene nis novog!Mala nervozna,cendra na svaku sitnicu!Danas malo manje!A mozda dijete osjeti maminu nervozu!Hahah...Jadnicak moj!
Sandra Jesam!Puuuno sam bolje!Opet sam normalna i prosla me kriza za slatkim!Kak je prosao sistematski?
Abies Stan sam napola uredila!Al fakat napola!Trebala bih sad dok beba spava,ali ne da mi se!
Mare Cestitke i ovdje za kucu!!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hejjjj….
Mare cestitam na kupnji kuce 😍😍😍
Mamika jel si bolje ovih dana?
Abies ista stvar i kod mene temp od nedjelje,nakraju me dr sad isprepadala da sam skoro umrla bezveze😂😂
Radila nalaz krvi i crp 90 oni napravili toliku paniku da su me na hitnu slali,dole me ismijavaju i kazu da dr nije normala izgubila sam pol zivota a i zivaca ⚰⚰
😂😂😂😂Oprosti,smijem se na ovo s doktoricom
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hej,bapci mi dragi!!😘😘Kod mene nis novog!Mala nervozna,cendra na svaku sitnicu!Danas malo manje!A mozda dijete osjeti maminu nervozu!Hahah…Jadnicak moj!
Sandra Jesam!Puuuno sam bolje!Opet sam normalna i prosla me kriza za slatkim!Kak je prosao sistematski?
Abies Stan sam napola uredila!Al fakat napola!Trebala bih sad dok beba spava,ali ne da mi se!
Sistemacki prosao odlicno,prava cura od 127 i 23 kg,taman za skolu! Malo smo imali frkicu kad se trebala cijepit,a tek nase face kad nam je rekla a nismo gotovi jos jedna u drugu rukicu 😲😲😲😲😲 mislim da sam u tom trenutku nabrojala sve kolace,ja mislila da djeca u toj muci bas ne pamte😂😂😂,jok 100 kn ostavila u slasticarni
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Hej,bapci mi dragi!!😘😘Kod mene nis novog!Mala nervozna,cendra na svaku sitnicu!Danas malo manje!A mozda dijete osjeti maminu nervozu!Hahah…Jadnicak moj!
Sistemacki prosao odlicno,prava cura od 127 i 23 kg,taman za skolu! Malo smo imali frkicu kad se trebala cijepit,a tek nase face kad nam je rekla a nismo gotovi jos jedna u drugu rukicu 😲😲😲😲😲 mislim da sam u tom trenutku nabrojala sve kolace,ja mislila da djeca u toj muci bas ne pamte😂😂😂,jok 100 kn ostavila u slasticarni
Nije problem!Snita kolaca 20 kn!Hahah....A dobro,sad je sve rjeseno i samo upisi!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro mame!
Nisam ovih dana se bas javljala,imamo radove u kuci pa sam na sve strane.
Danas stize moja ljubica iz skole u prirodi,jako mi je falila pa sam sretnaaa!😊😍Napunila sam frizider glupostima i napravila kolac. Danas i rucak po njenom ukusu- pomfrit i pohana piletina😁
Sortiraj odgovore
Najstariji