Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Svibanj 2018. 07:17

Sandra bravo za tvoju hrabru curicu! Joj ja imam traume od sistematskog sa najstarijom curom. Kad je ona cula za drugu pikicu,doslovno pobjegla pod stol,ja i med.sestra smo je lovili po citavoj ordinaciji. A urlala toliko da je rasplakala citavu cekaonicu. Poslije nje djeca su se bojala uci kod dr valjda su mislili da ce ih muciti tamo😲😵

18. Svibanj 2018. 07:35

Vidim da se radilo na softveru. Sada lakse pisem. No nakon svake radnje,slanja posta naprimjer,odjavljuje me.Stricek Hrvoje??

mamika3
    18. Svibanj 2018. 07:57

ilani

Dobro jutro mame!
    Nisam ovih dana se bas javljala,imamo radove u kuci pa sam na sve strane.
    Danas stize moja ljubica iz skole u prirodi,jako mi je falila pa sam sretnaaa!😊😍Napunila sam frizider glupostima i napravila kolac. Danas i rucak po njenom ukusu- pomfrit i pohana piletina😁

Jeeeej,stize curka!!!!Tak je meni moja falila,kad je bila u Gradu mladih!Koji kolac?Ja cu ili danas ili sitra napravit pitu sa sirom i jagodama

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    18. Svibanj 2018. 07:58

ilani

Sandra bravo za tvoju hrabru curicu! Joj ja imam traume od sistematskog sa najstarijom curom. Kad je ona cula za drugu pikicu,doslovno pobjegla pod stol,ja i med.sestra smo je lovili po citavoj ordinaciji. A urlala toliko da je rasplakala citavu cekaonicu. Poslije nje djeca su se bojala uci kod dr valjda su mislili da ce ih muciti tamo😲😵

Ajme,ne vjerujem..Hahahahah..Onda bi se i ja bojala da sam ju cula

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    18. Svibanj 2018. 08:03

Helloween!Kod nas nista novog!Danas nema male skole pa imam cijepi dan na raspolaganju!Jucer sam rjesila peglanje,danas nemam puno posla!Kasnije moram u Pepco zamjenit hlace!I kupit carapa!!!!!Pa ja ne znam di se to pogubi!Kaze mm da ih vesmasina pojede!Za rucak imam przene lignje i zelenu salatu!Mogla bi i pomfri!A da,i maloj do Decatlona!Ili to sutra...Obecali joj role!Muz je na GO pd pon pa nek se rolaju!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Livia
    18. Svibanj 2018. 09:51

Bok zene :) 
    Ubacila bi se na druzenje :) Novopridosla na ovaj forum, iako sam po forumima dugo ali s vremenom se nazalost raspadne ekipa. A meni fali tipkanje 😁
    Imam curku rodenu 9.7.2016. a starija seka je 2011. 
    Obje vrlo tvrdoglave i jezicave, na koga li su 🤣
    U Zagrebu smo, korijeni dalmatinski. 
    Ne znam sto vas jos zanima, pitajte :) Procitala sam zadnjih par stranica ali treba mi jos dok vas polovim i upoznam :) 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Abies
    18. Svibanj 2018. 10:06

Eto i nas sa šk. med. Sad znam da mi dijete 123.5 visoko i 23 kg mase koju često nosim u krevet (na kat). Ne preporuča nam se ići u školu ove godine. Fali mu grafomotorike i sinteze. Otvoren, fino razgovor odradio. Jedva dr rekla slične riječi izrekla, misleći da izgaram od želje za upisom. Rekoh dr da sam joj htjela plakat za odgodu. A ona na to kao da je loto osvojila veli hvala bogu. I kako ima roditelja koji forsiraju odlazak u školu pa krenu muke. A taj dio koji kaskamo veli taman će mu kliknut. 
    Petra prespavala pregled u kolicima! 

Livia
    18. Svibanj 2018. 10:24

Mi smo sa starijom odradili procjenu u skoli u 4. mj a skolsku med pocetkom 5. 
    Bila je sva pod tremom iako sam ja znala i rekla joj da ce bit sve super. Na kraju je slucajno dopala na procjenu mojoj frendici s faksa pa ju je znala od prije. 
    Za odgode stvarno ima svakakvih prica, cujem od nje svake godine. I da, nazalost forsiranje uvijek zavrsi problemima kasnije i svi rade triput vise. To je i moja struka ali ne radim u skolskom sustavu. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Mum of four
    18. Svibanj 2018. 13:43

Dan zenske 😉😉
    Evo  prvi dan nakon dugooo vremena se  dobro osjecam,skoro sam odapela 😅😅
    Ilani bas ces nam rec sta curka kaze na nasu obalu 😀sigurno se lijepo zabavila!!
    Mamika sad se ti lijepo odmori dok je muz na GO! 
    Abies ja sam svoju prvu curu poslala u skolu sa 7 i pol,doduse ona je rodjena 2.4 pa nije bila obvezna ali po svemu drugom je bila spremna,mi smo se vodili za tim da bolje nek se djete igra jos godinu,a skolovat ce se cijeli zivot😂😂
    Nova mamica dobro nam dosla 😃

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Mum of four
    18. Svibanj 2018. 13:44

Abies

Eto i nas sa šk. med. Sad znam da mi dijete 123.5 visoko i 23 kg mase koju često nosim u krevet (na kat). Ne preporuča nam se ići u školu ove godine. Fali mu grafomotorike i sinteze. Otvoren, fino razgovor odradio. Jedva dr rekla slične riječi izrekla, misleći da izgaram od želje za upisom. Rekoh dr da sam joj htjela plakat za odgodu. A ona na to kao da je loto osvojila veli hvala bogu. I kako ima roditelja koji forsiraju odlazak u školu pa krenu muke. A taj dio koji kaskamo veli taman će mu kliknut.
    Petra prespavala pregled u kolicima!

Imamo istu kilazu koju dizemo 😂😂😂
    Bravo za dobru Petricu 😘😘

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.