Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    14. Siječanj 2018. 19:46

Večer cure
    Ugolina bravo za tm😊 jesi li se uspjela jos sta odmoriti poslije ručka
    Mi smo isli u setnju i da se djeca malo smrznu pored mora,bas su se izigrali na igralištu
    Ja sam ovih dana umorna,danas sam odspavala 1,5h valjda me sav umor iz Njemačke sustigao
    Ujutro Issu vozim u predskolski jeeej napokon ponovno ludilo pocinje 😂😂😂

Ugolina
    14. Siječanj 2018. 21:36

Mare se veseli povratku u rutinu 😂 
    Mi bili popodne kod svekrica na finom rucku i kolacu i kavici..ajme sto volim kada netko drugi kuha,a mi samo dodemo parazitirat 😂 
    Potvrdila sam svoju teoriju u ova dva dana... Zlicku se ne isplati stavit spavat dok god ne prode sest sati budnosti, a onda nakon sest h zaspe ko mala kokos 😂  isto sad, budna od nesto prije tri, i neda se ic spavat i igra se i navlaci igracke i trci,a na faci joj vidis da joj se spava..i tako dok ja nisam posizila i reko, gotovo, spavat, zaspala na cici za pet min

Ugolina
    15. Siječanj 2018. 05:14

I dobro jutrooo ☕☕☕☕☕☕☕
    Evo zamijenila sam mamiku i dopisujem se sama sa sobom opet 😂 izmjenjujemo se u tome...
    One nove mame odustale? Sandra,mejica? 
    Stare mame,di ste? 😂

Lucy16
    15. Siječanj 2018. 08:35

Jutro. ☕☕☕☕☕🍵🥛🍼🍹🍺🍻🍻🥂🥃🍪🎂🍰🍮🍩🍩 Svakom ponesto.
    I ja zanemarila forum. Ali svaki dan sam skoro negdje. Jucer bila kod sestre, prekjucer u Sisku. Mama opet u bolnici. Mm bio doma pa bio s Mateom skoro cijeli dan. A i bolesni smo. Cure nam nosevi i Mateo kaslje dok spava. Bili i kod dr. Dala efedrin kapi ali njemu se preko noci opet zacepi nos. Sinoc opet nije htio ici spavati. Ja ga uspavam i izadem iz sobe a on za 3 min dode za mnom. Jasio po nama do 22.30 i onda smo svi otisli u krevet. Uspavam ga u njegovom i legnem i on se digne i dode k nama i spavao je s nama cijelu noc. Nadam se da nece sad izbjegavati svoj krevet opet.
    Ugolina, joj to rano budenje. Nadam se da necu morati ja tako rano jer ja to ne mogu. Trazit cu da mi naprave raspored bez 1.sata. 
    Mamika super za Buhtlicu!!! Bas je napredna.
    TPol, i cupavica trazi paznju. I puna je energije. I ja se nekad pitam kako Mateo jos moze skakati nakon cijelog dana?
    Kako sam prestala dojiti menga me ubija kao i prije trudnoce. Sve opet isto. Uzas. 😥😥😥😥

Mum of four
    15. Siječanj 2018. 18:37

Pozdrav,evo i mene malo!!! Koma tjedna tj cijeli pocetak nove godine😣😣😣!!!!
    Kao i kod vecine vas same bolestine,prvo Nora bronhitis pa nakraju upala grla dva puta antbiotik u mjesec dana 😲😲.
    Gotov godisnji a bas se navikli spavat do 9,sad nas ovo u 5 i pol ubija! Skola vrtic se po starom...kad ce ljeto!
    Lucy bome tvoj tebe rasturi gore nego mene sve moje😀😀

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

mare1989
    15. Siječanj 2018. 19:57

Vecer cure kako ste
    Ja danas napokon u ritmu jedino jos nisam u teretanu isla jer sam jos uvijek preumorna i danima me glava boli
    Isla s curama u kupovinu hrane a mm sa sinom isao kod njegovog brata. Malo se razdvojili.sad sirena spava a ja i Issa se pokrile i lezimo.Vatra lagano gori
    Sandra neka bolesti sto prije odu

mamika3
    15. Siječanj 2018. 20:20

Helloween,everybody!Dan mi brzo prosao,ali jos nije gotov!Da bar je....Imala sam ppziv za druzenje,za Supernovu,ali nisam mogla jer mi nije imao ko cucka dadiljat!Onda susjeda uzela samo klince!Bilo im je lijepo!Buhtlica treba jos jedan spavanac odradit,a veliki ce do pol 22 u krevet!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    15. Siječanj 2018. 21:07

Sandra31

Pozdrav,evo i mene malo!!! Koma tjedna tj cijeli pocetak nove godine😣😣😣!!!!
    Kao i kod vecine vas same bolestine,prvo Nora bronhitis pa nakraju upala grla dva puta antbiotik u mjesec dana 😲😲.
    Gotov godisnji a bas se navikli spavat do 9,sad nas ovo u 5 i pol ubija! Skola vrtic se po starom…kad ce ljeto!
    Lucy bome tvoj tebe rasturi gore nego mene sve moje😀😀

Ajme,pa kod tebe se same neke bolestine izredale-koma!!! Kak su curice??

Ugolina
    15. Siječanj 2018. 21:09

mamika3

Helloween,everybody!Dan mi brzo prosao,ali jos nije gotov!Da bar je….Imala sam ppziv za druzenje,za Supernovu,ali nisam mogla jer mi nije imao ko cucka dadiljat!Onda susjeda uzela samo klince!Bilo im je lijepo!Buhtlica treba jos jedan spavanac odradit,a veliki ce do pol 22 u krevet!

Pas bi ti sranje napravio po kuci pa zato ili ono beba je?

Lucy16
    16. Siječanj 2018. 09:02

Jutro!!! ☕☕☕☕☕☕🍵🥛🍼🍹🍺🍻🍩🍮🍰🎂🍪🍵🥛🍼🍫🍫🍫🍫.
    M sinoc zaspao u 20 jer je preko dana malo i probudio se u ponoc, taman kad sam ja isla leci. Nije mogao zaspati vise pa ga mm stavio k nama. Ja zaspala odmah pa nemam pojma kad je on zaspao i ostao je s nama cijelu noc, opet. To je vec  druga ili treca noc tako. Preko dana malo odspava i navecer bude rano umoran i ne mogu ga drzati budnog jer je strasno cendrav i placljiv.
    Mm jucer poslije posla vozio auto na tehnicki pa jos nesto rijesiti i na kraju dosao u 23.30 i tek tada isao "rucati". Ne volim to docekivanje za jelo i podgrijavanje 3 puta. 
    Mamika sad kad nekuda ides moras traziti dadilju i za psa??
    Sandra2 nadam se da ste ozdravili i da vas nece skoro bolestine napadati.
    I nama je bolje s prehladom. M mannj nos curi i preko noci se ne zacepljuje jako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.