Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    11. Studeni 2017. 13:31

TPol

Hvala svima na čestitkama nisam slavila jer ono posle 20 sam prestala brojit i slavit 😂😂😂
    Da Lucy idem uvijek javnim prijevozom ali nosim je u nosiljci a kolica guram hahaha …pa kad zaspi prebacim je u kolica … a ovakve izlete radim jednom tjedno jer mi je dosadno Haha … ali da se umorim umorim se , u autu nisam je jos vozila sama jer mi je uvijek plakala i to mi je bilo stres tako da mi je prevoz ostao rješenje . Ugolina mi smo napravili držač za iPad i gleda crtiće iza i ne place sad ! Al za kolica jos uvijek protest … ma da pitam se kaj se ne navikne al tvrdoglave su izgleda 😂😂😂….

I mi smo napravili drzac za ipad 😂 skinemo neke glupe pjesmice i raspalimo samo da suti 😂

Lucy16
    11. Studeni 2017. 18:02

Mateo je dobar u autu po danu dok moze razgledati. Place ako se vozimo po noci jer valjda ne vidi van nista pa mu onda pustamo yt. U Bubamari sam vidjela zastitu za sjedalo koje ima mjesto za tablet i za hrpu drugih stvari. Kosta 99 kn.
    Gdje ste vi nasle drzace??

uykmyjh
    11. Studeni 2017. 18:47

Stavili smo onu kao fasciklu, prozirnu koja ide u registrator... Ako znas na sta mislim? Izvadili naslonjac za glavu od suvozacevog sjedala, provukli to za njegove sipke i vratili na sjedalo skupa s tim tako da to pada na ledja suvozaca s strane di je autosjedalica

uykmyjh
    11. Studeni 2017. 18:48

Kostalo nas ravno 0 kn, moze se i tipkati preko najlona 😂

Ugolina
    11. Studeni 2017. 20:40

Predobra ideja sandric

Abies
    11. Studeni 2017. 20:46

Lucy sušilicu kupila lani. Preko weba. Bez problema uzela od tehnopolisa i salona(tech/web...salona nešto). Ta salona ima beko najjeftinije. Pa super je jer u par sati imaš od zmazanog do spremljenog u ormar. 
    Imaš kondenzacijsku, ta treba samo utičnicu. Ima posudu u sebi i prazniš vodu. tu imam.
    I ventilacijsku, ta treba cijev. 

Lucy16
    11. Studeni 2017. 21:55

Super ideja sandrich!!!! 
    Abies, posto bih ju stavila u spajzu gdje ima dimnjak mogu tu cijev pustiti u dimnjak. Samo trebaju onda nova vrata za dimnjak.
    Cutala sam da te kondenzacijske su skuplje, vise trose i duze suse? Jesi ti zadovoljna? Koliko si ju platila?

12. Studeni 2017. 08:00

Dobro jutro mame!☕☕☕☕☕☕☕☕ Za bubance🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍎🍎🍎🍇🍇🍌🍌 Nadam se da ce svi brzo ozdraviti!

12. Studeni 2017. 08:06

Abies da Nikolina stoji ali samo ako je ja stavim uz nesto. Sama se ne zna podici. Ali tako je bilo i sa sjedenjem. Da sam je cekala da se posjeda sama bas, nacekala bih se skoro do 1,5 godine. Danas joj je vec 19 mjeseci.

12. Studeni 2017. 08:14

Mamika bas su slatki tvoji klinci s tim pokloncicima😍😍 Nadam se da su zadovoljni proslavom jucer. Buhtljica bila uzbudena? I sve hocu komentirati kako stvarno buhtljica bas jako lici braci😍 Preslatki su ti svi troje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.