Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    12. Studeni 2017. 11:02

Hej,cure,dobro jutro!Jucer navecer napisala post da se javim i krepa mob,prazna baterija!Onda sam odustala do sad!Curka je otisla na rockas!Beba je sinoc zaspala u ponoc!Posto je onaj jedan dan bila budna skoro tri sata njoj se sve pomaknulo!Nisam bas odusevljena!Bilo je djeci lijepo na rockasu!Najdraze im je bilo otvaranje poklona!Haha...Mala je dobila ot tete krasne tene,kasnije cu slikat pa stavit na viber!Bilo ih je negdje 20-tak!A velika je igraonica,ima i trampolin,tobogan,jos jedan dio igranje....Dok je to trajalo mi smo muz,ja i sogi bili u obliznjem kaficu!Ali......Muz nije spominjao nikakvu kavu za van nego doslovce na izlazu!Tako ja nisam ostala uzeti kolica,dudu,hranu nego bez icega!Ali dobro,nije bila gladna jer je super klopala prije polaska!Prvo smo do 16 sjedili vani na terasi,a onda usli unutra!Ali sam ja ubrzo izasla,za nekih 15 min i bila u parku s malickom jer se unutra zadimilo brzinom munje,a ona pocela cendrat jako zbog spavanja!Jos me zenska sa suprotnig stola pogledavala ispod oka pa sam ispala nemajka!Vani se malicka smirila, nosila sam ju,zaspala je nakratko!Prvu put smo se malo ljuljale pa je gugutala,smijala se....Kad sam stala,cendrala je...Moram ju opet pohvalit,to dijete je predobro!😍😍😍😍Ostala je jedna kriska torte pa mm rekao da ju damo mom burazu ,da se ne posvadjamo oko nje!😂😂😂Dao je brat klincima svakom po 250 kn!Muzbim to stavlja u kasicu i kaze djeco,imate vise love od staraca!😂😂😂😂😂Zalosno,al istinito!Hahahaha...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    12. Studeni 2017. 11:16

Lucy Moja susjeda ima Beko susilicu,zadovoljna je!Kod nas su ti male kupaone i onda ih svi stavljaju na vesmasinu!
    Abies Znas sta,meni nije fora kad oni znaju sta hoce za poklon!Sta kad ti kaze da hoce bas Lego kockice ili lutku od 200 kn?Haha...Bilo mi je puno draze kad smo mi birali
    Ilani Je,buhtlica je zenska verzija svog brata!Isti su skroz,ko da njega gledam!Ko blizanci,rodjeni s par godina razlike!hahah.....Nemam slika u mobu samo u albumu pa cu stavit na viber ak se sjetim!
    Ugolina Na viberu vidjela da ti je malecka bubana!Brzo ozdravite,saljem vibrice😘
    Mare Ti si napisala da curka vise ne hropce!To je dobro!!!!!!Znam kad je moja imala bronhitis!Pocetak bronhitisa!I vama saljem vibrice😘

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    12. Studeni 2017. 11:23

Moram si muza skomentirat!Sad je skroz drugaciji prema njoj nego prije!Kad dodje s posla,ak je ona budna odmah ju uzme pa se druze dok se starija ne ubaci jer je ljubimorna!Kad vidi da ja pizdim jer ne mogu nis od nje isto ju uzme!I kad mi je vise dosta nosanja,kad sam umorna,navecer najcesce,onda ju samo dam njemu i ne buni se!Hahaha...Moj pogled mu valjda sve govori!😂😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    12. Studeni 2017. 11:34

Dobro jutro cure drage
    Sve sam preskocila 😥
    Nemam snage citat jer sam kao zombi
    Sirena je bas bolesna pile moje,pola noci je provela na meni spavajuci a dok je ona na meni spavala ja sam bila budna jer  me bilo strah da ne padne ako zaspem.
    Jutros sam u 7h sarmu motala i evo skuhala se,tako da ostatak dana mogu da probam lezati i odmarati.

Lucy16
    12. Studeni 2017. 11:49

Mamika, super za proslavu i sto je buhtlica bila dobra!!! 👍👍👍👍 I meni su pokloni najzanimljiviji, ja sam uzbudena kad otvaram Mateove poklone. 😂😂😂😂
    Mare, nadam se da ce od danas zdravstveno stanje biti bolje kod tebe!!! Vjerujem da si izmorena. Ali ne toliko da ne mozes sarmu smotati. 😂😂😂
    Za susilicu, ne moze mi na masinu. Imam mjesta u spajzi. Uza bih tu kondenzacijsku da se ne moramo zaje...s tim otvorom za paru. Ali kazu da su skuplje i manje ucinkovite pa ne znam...
    Ugolina, nadam se da zlicina temp nije nista opasno i da ce danas proci.
    M nocas slabo spavao. Zaspao sad vec u 11. Nemam pojma sto ce biti kasnije.

Ugolina
    12. Studeni 2017. 13:26

Dan tete...zlica mi imala temp oko deset 38.7 u guzi,dobila cepic sad spava...al dok cepic drzi,ok je drzi se dobro... Samo cendrava je

mamika3
    12. Studeni 2017. 19:26

Ajme,cure,koji eksajting dej iza mene!Vani nisam ni bila!Prala sam ves,kuhala rucak a tek kad sam pocela stavljat pribor za jelo na stol..E,kad je to pocelo zveckat.  Pa ko da sam opet u diskacu,e!!!Od tolike sam srece idmah posegnula za Milkom od djece!Ne svojom jer meni vise nitko i ne kupuje cokolade!Ali naravno,nisam ja bitna nego djeca!!Ja sam samo mama,kucanica,osoba na zadnjem mjestu....A tek sutra.. Ujutro kad se probudim ima da si skuham naj kavu na svijetu!Sama cu si ju skuhat dok djecu ne naucim!😂😂😂😂A tek peglanje. ..To ne znam s cin bih usporedila!Nema goreg!!!Haha. .Uglavnom,sve po starom danas!😘😘😘😘😘😘😘A sutra cu izaci!!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

12. Studeni 2017. 19:30

Mamika ti pod hitno trebas izac malo!

mamika3
    12. Studeni 2017. 20:01

ilani

Mamika ti pod hitno trebas izac malo!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    12. Studeni 2017. 20:02

Ja ak ne odem makar po sina u skolu pocnem pizdit!😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.