Ugolina, bas filmska pomirdba. 😂😂😂😂😂
Abies, super sto je nalaz ok. Dok ne krepam… 😂😂😂😂 Znas onaj vic, rodis se, udas, napravis ajvar 40 puta i nema te vise. Tako i to. Za cas ce to proci.
TPol, joj, ti s njom u javnom prijevozu?? Ja bi za M trcala po cijelom autobusu.
Napravis ajvar 40 puta 😂😂😂😂😂😂😂😂 VRISTIIIIIM AAAAHAHAHA
Jel nisi to vidjela na fejsu???
Rano budenja, vristanje, despacito x20 i tako..... Dala mu stari mob nek se zabavlja. Radi wifi.
Nemam pojma sta cemo danas. Nista mi se ne da, a moramo nesto. Nemam ideja ni za jelo. Ma, sve mi je nekako 😲
Lucy još nisam napravila ajvar... Za par godina ću. Pa 40 puta da uđem u 80te 😁
Eh vi bez fejsa pa ne znate
Jutros prije 6 na noge... Stavila vodu pitam sina oćeš mi skuhat kavu i tako moj veliki dečko dobio kavu i žlicu i skuhao mami kavu ❤
Mm otišao moje gume zamijeniti. Počinju raditi u 7, on je došao koju minutu ranije i bio 21 na redu 😮
Mamika nek ide na bolje. I baš dobro kažeš, Ugolinine svađe čisto dobro zvuče 😆
Pokloni za roćkase, pa super je kad klinci znaju što bi. Evo moj zapeo za božić da bi nado zvrk (psujem sve po redu, niškoristi, a najmanje će 100kn otić u vjetar)
Ilani cure bi na interliber. A vjerujem ti da ti se ne da kolica njih gužva.
Tpol i kolica...sjećam se onih slika oduševljenja što je u kolicima 😂😂
Ugolina, bas filmska pomirdba. 😂😂😂😂😂
Abies, super sto je nalaz ok. Dok ne krepam… 😂😂😂😂 Znas onaj vic, rodis se, udas, napravis ajvar 40 puta i nema te vise. Tako i to. Za cas ce to proci.
TPol, joj, ti s njom u javnom prijevozu?? Ja bi za M trcala po cijelom autobusu.
Napravis ajvar 40 puta 😂😂😂😂😂😂😂😂 VRISTIIIIIM AAAAHAHAHA
Jel nisi to vidjela na fejsu???
Nemam ti ja fejs
Znas sta kazu za te bez fejsa? Za njih ne znas gdje su bili, sto su jeli, pili, kupili,..... 😂😂😂😂😂
Razmisljam kupiti susilicu. Susenje robe po zimi je uzasno. Po tri dana stoji. Al ju nemam gdje staviti u kupaoni. Jel treba njoj odvod ili sta? Ili samo uticnica? Imam mjesta u spajzi.
Filip 😍😍😍😍
Da,pol dana ce cekat za promjenu guma... Evo moji burazi,stari i muz delaju punom parom... Buraz je ljude i narucio kad da dolaze,plus ubacuju izmedu kad kog stignu... Puno bezobraznih ima koji bi se ugurali, i bili prvi, ne staju,ko na traci..cak su dosli jest deset minuta..
Znas sta kazu za te bez fejsa? Za njih ne znas gdje su bili, sto su jeli, pili, kupili,….. 😂😂😂😂😂
Aaaahahahahaaha
Razmisljam kupiti susilicu. Susenje robe po zimi je uzasno. Po tri dana stoji. Al ju nemam gdje staviti u kupaoni. Jel treba njoj odvod ili sta? Ili samo uticnica? Imam mjesta u spajzi.
Imas mjesta iznad vesmasine?? Neki tako stavljaju? Kupi ,neces pozalit niti lipe!!! Ja isto nemam mjesta pa imam kombo vesmasinu...spas.. Za odvod ti ne znam fkt
Pozdrav zene! Mi umjesto na interliber isle u park. Velike seke otisle same u shopping u Arenu. Sve su si vazne. Starija hoce si kupit onaj smjesni americki bozicni pulover,mlada neki pompon. Svaka je dobila limit od 100 kn,ako hoce i na sladoled,morat ce si nekako iskombinirati. Neka se uce. Al novac je njihov. Bas sam zlocesta
Mamika moja srednja isto jos uvijek se igra sa onim princeza-kolacicem a ima deset godina.
Lucy,nemam ni ja fejs. Nisam nikad ga imala.
Abies Filip
Sortiraj odgovore
Najstariji