Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    11. Studeni 2017. 09:21

Ugolina

Lucy16

Ugolina, bas filmska pomirdba. 😂😂😂😂😂
    Abies, super sto je nalaz ok. Dok ne krepam… 😂😂😂😂 Znas onaj vic, rodis se, udas, napravis ajvar 40 puta i nema te vise. Tako i to. Za cas ce to proci.
    TPol, joj, ti s njom u javnom prijevozu?? Ja bi za M trcala po cijelom autobusu.

Napravis ajvar 40 puta 😂😂😂😂😂😂😂😂 VRISTIIIIIM AAAAHAHAHA

Jel nisi to vidjela na fejsu???

Lucy16
    11. Studeni 2017. 09:26

Rano budenja, vristanje, despacito x20 i tako..... Dala mu stari mob nek se zabavlja. Radi wifi.
    Nemam pojma sta cemo danas. Nista mi se ne da, a moramo nesto. Nemam ideja ni za jelo. Ma, sve mi je nekako 😲

Abies
    11. Studeni 2017. 11:05

Lucy još nisam napravila ajvar... Za par godina ću. Pa 40 puta da uđem u 80te  😁
    Eh vi bez fejsa pa ne znate 
    Jutros prije 6 na noge... Stavila vodu pitam sina oćeš mi skuhat kavu i tako moj veliki dečko dobio kavu i žlicu i skuhao mami kavu ❤
    Mm otišao moje gume zamijeniti. Počinju raditi u 7, on je došao koju minutu ranije i bio 21 na redu 😮
    Mamika nek ide na bolje. I baš dobro kažeš, Ugolinine svađe čisto dobro zvuče 😆
    Pokloni za roćkase, pa super je kad klinci znaju što bi. Evo moj zapeo za božić da bi nado zvrk (psujem sve po redu, niškoristi, a najmanje će 100kn otić u vjetar)
    Ilani cure bi na interliber. A vjerujem ti da ti se ne da kolica njih gužva.
    Tpol i kolica...sjećam se onih slika oduševljenja što je u kolicima 😂😂

Ugolina
    11. Studeni 2017. 12:42

Lucy16

Ugolina

Lucy16

Ugolina, bas filmska pomirdba. 😂😂😂😂😂
    Abies, super sto je nalaz ok. Dok ne krepam… 😂😂😂😂 Znas onaj vic, rodis se, udas, napravis ajvar 40 puta i nema te vise. Tako i to. Za cas ce to proci.
    TPol, joj, ti s njom u javnom prijevozu?? Ja bi za M trcala po cijelom autobusu.

Napravis ajvar 40 puta 😂😂😂😂😂😂😂😂 VRISTIIIIIM AAAAHAHAHA

Jel nisi to vidjela na fejsu???

Nemam ti ja fejs

Lucy16
    11. Studeni 2017. 12:45

Znas sta kazu za te bez fejsa? Za njih ne znas gdje su bili, sto su jeli, pili, kupili,..... 😂😂😂😂😂

Lucy16
    11. Studeni 2017. 12:47

Razmisljam kupiti susilicu. Susenje robe po zimi je uzasno. Po tri dana stoji. Al ju nemam gdje staviti u kupaoni. Jel treba njoj odvod ili sta? Ili samo uticnica? Imam mjesta u spajzi. 

Ugolina
    11. Studeni 2017. 12:49

Filip 😍😍😍😍
    Da,pol dana ce cekat za promjenu guma... Evo moji burazi,stari i muz delaju punom parom... Buraz je ljude i narucio kad da dolaze,plus ubacuju izmedu kad kog stignu... Puno bezobraznih ima koji bi se ugurali, i bili prvi, ne staju,ko na traci..cak su dosli jest deset minuta..

Ugolina
    11. Studeni 2017. 12:49

Lucy16

Znas sta kazu za te bez fejsa? Za njih ne znas gdje su bili, sto su jeli, pili, kupili,….. 😂😂😂😂😂

Aaaahahahahaaha

Ugolina
    11. Studeni 2017. 12:52

Lucy16

Razmisljam kupiti susilicu. Susenje robe po zimi je uzasno. Po tri dana stoji. Al ju nemam gdje staviti u kupaoni. Jel treba njoj odvod ili sta? Ili samo uticnica? Imam mjesta u spajzi.

Imas mjesta iznad vesmasine?? Neki tako stavljaju? Kupi ,neces pozalit niti lipe!!! Ja isto nemam mjesta pa imam kombo vesmasinu...spas.. Za odvod ti ne znam fkt

11. Studeni 2017. 13:29

Pozdrav zene! Mi umjesto na interliber isle u park. Velike seke otisle same u shopping u Arenu. Sve su si vazne. Starija hoce si kupit onaj smjesni americki bozicni pulover,mlada neki pompon. Svaka je dobila limit od 100 kn,ako hoce i na sladoled,morat ce si nekako iskombinirati. Neka se uce. Al novac je njihov. Bas sam zlocesta
    Mamika moja srednja isto jos uvijek se igra sa onim princeza-kolacicem a ima deset godina.
    Lucy,nemam ni ja fejs. Nisam nikad ga imala.
    Abies Filip

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.