Brojcana,svaki dan se pitam, jel serdo krenuo 😂
Abies,a nedavno si pohvalila muza kak se popravio i eto ga sad na 🔫
Mare,kaj mi radi sirenica? Negdje je turbo i ona?
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ nema?
Krepao kolegi auto službeni. Nema nitko kablove, ima abies. Ti muški su za dum dum tres.
Ugolina, zna dobro Brojčana, kratkog je to vijeka s mm. Čak je i pitrajalo. Jučer, tj oko 4ujutro smo klafrali. Ma baš je blesav po nekim stvarima.
Nek se Brojčani sad popravi na malo duže ~~ malo dobrih vibri
Moji kašljucaju. Popodne ne znam jel na prvi trening ili doktoru
Joj..... Mene uhvatila viroza ili nesto.... Sve me boli, a M se probudio u 7.30. 😧😭 Pijem lekadol plus c, valjda smijem zbog dojenja. M kao da je bolje, nos ne curi toliko.
Noc bila ok ali je spavao s nama.
Sinoc s muzem napravio par koraka po kuhinji. Muz ga mamio bananom pa je hodao sam.
Joj….. Mene uhvatila viroza ili nesto…. Sve me boli, a M se probudio u 7.30. 😧😭 Pijem lekadol plus c, valjda smijem zbog dojenja. M kao da je bolje, nos ne curi toliko.
Noc bila ok ali je spavao s nama.
Sinoc s muzem napravio par koraka po kuhinji. Muz ga mamio bananom pa je hodao sam.
Bravo 🎉🎉🎉
Sve vise ide sam!!!!! Uzme igracke u obje ruke i hoda!!! Ali nikako ga uspjeti snimiti.
Lucy Veeeeliki bravo za vase korake!!!!!Super!Mogu misliti kako si sretna!
Abies Ostalo mi u glavi da muz nece igrat drustvene igre s malcem!A ne znam sta bi rekla!Ak ti mala hvata kockicu imas za kupiti onaj na kojem je kockica kao poklopljena pa se stiska!Guba je!Moja mala je varala pa joj je muz tako stao na kraj!Nije ni moj muz bajan,ali hoce se tako poigrati s njima!Bar s velikima!A buhtlica treba prohodat da i nju skuzi!
Brojcana Muz se opustio,a?Daj mu jedan vritnjak da dodje k sebi opet!I tvoj stalno po mobu?Moj ga ne ispusta iz ruku!Zalosno!I jucr kad smo bili na Bundeku on ne moze ,a da ga makar jedamput ne uzme u ruku!
I ja stalno mislim dal je Serdjo krenuo!Ti si super pred kraj,ja bome nisam bila!Doslovce sam jedva hodala boljele me prepone!I patila od,kako je jedna forumasica rekla,od pizdobolje!
Ugolina Kako Zlica?
Mare Jel trenerica cijelo vrijeme s tobom ili ti je samo vjezbe pokazivala?Pusa za sirenu
Ilani,Sanjarka,Sandrich…Saljemo puse!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja danas otisla izvadit krv, u petak imam pregled!Jucer bili na Bundeku,bilo mi ljepse nego u maxu!Veliki su bili dobri,svaki na svojoj spravi i mir Bozji!Ha ha....Vidim da ste spominjale filmove!Ima jedan taaaako dobar i zanimljiv!Super je od pocetka,a kraj pamtim vec godinama!Ako nadjete vremena,pogledajte ga!Ako vec niste Slomljena krila-Butterfly on wheels!Sa Pierce Brosnanom!Engleski naziv ima smisla jer se spominje u jednoj recenici usred filma!Ma predobar!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lucy Veeeeliki bravo za vase korake!!!!!Super!Mogu misliti kako si sretna!Abies Ostalo mi u glavi da muz nece igrat drustvene igre s malcem!A ne znam sta bi rekla!Ak ti mala hvata kockicu imas za kupiti onaj na kojem je kockica kao poklopljena pa se stiska!Guba je!Moja mala je varala pa joj je muz tako stao na kraj!Nije ni moj muz bajan,ali hoce se tako poigrati s njima!Bar s velikima!A buhtlica treba prohodat da i nju skuzi!
Brojcana Muz se opustio,a?Daj mu jedan vritnjak da dodje k sebi opet!I tvoj stalno po mobu?Moj ga ne ispusta iz ruku!Zalosno!I jucr kad smo bili na Bundeku on ne moze ,a da ga makar jedamput ne uzme u ruku!
I ja stalno mislim dal je Serdjo krenuo!Ti si super pred kraj,ja bome nisam bila!Doslovce sam jedva hodala boljele me prepone!I patila od,kako je jedna forumasica rekla,od pizdobolje!
Ugolina Kako Zlica?
Mare Jel trenerica cijelo vrijeme s tobom ili ti je samo vjezbe pokazivala?Pusa za sirenu
Ilani,Sanjarka,Sandrich…Saljemo puse!
Pizdobolje !!!! Pisaaam 😂😂😂😂
Hvala na pitanju,zlica mi super! Izaso zub, nos polako popusta,hvala bogu, danas usetala u grupu bez plakanja i bez osvrtanja zamnom 😍😍😍💕💕💕 ja sokirana,ali sretna...
Ja danas otisla izvadit krv, u petak imam pregled!Jucer bili na Bundeku,bilo mi ljepse nego u maxu!Veliki su bili dobri,svaki na svojoj spravi i mir Bozji!Ha ha….Vidim da ste spominjale filmove!Ima jedan taaaako dobar i zanimljiv!Super je od pocetka,a kraj pamtim vec godinama!Ako nadjete vremena,pogledajte ga!Ako vec niste Slomljena krila-Butterfly on wheels!Sa Pierce Brosnanom!Engleski naziv ima smisla jer se spominje u jednoj recenici usred filma!Ma predobar!!!!
Ej,samo mi reci u koji zanr to spada?
Sortiraj odgovore
Najstariji