Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    15. Rujan 2017. 15:19

Lucy 8 budjenja?A zbilja puno!Ako mislis da se udari,postavi nekaj mekano....!Zarolaj velike rucnike i postavi duz kindaca pa cec vidjet!A da ga probas navecer drzat dulje budnim ,ako ikako uspijes,pa se mozda od umora nece budit?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    15. Rujan 2017. 15:37

ilani

Dobar dan mame!
    Mi jutros bili na vjezbama,dosli,beba zaspala. Inace ide spavati oko 13. Vec vidim dan naopako.
    Zadace. Ja ih vise ne pisem,ja sam svoju skolu zavrsila. Salu na stranu,jako sam se trudila prva dva razreda da dodemo na to da se zadace rade samostalno i da se javimo mami po pomoc samo ako negdje zapelo i ne ide. Prvo vrijeme je to bila svake tri minute-"mama ja ovo ne znam ne razijem ne mogu",pa bih rekla -"ajde procitaj zadatak ponovo" i gle cuda,nakon toga bi sve bilo puno jasnije. Sada stvarno vise nemam s time problema. Osim sto moram vise sad kontrolirati ovu moju sedmasicu,jer lako se prebaci sa zadace na druge stvari,preskoci ucenje kao nece me pitati i tako dalje.
    Ugolina i kakav ti je sad osjecaj prema drugoj djeci? Jel se sto promijenilo posto si sad i sama mama?
    Abies nadam se da ce se vrijeme popraviti da se ne smrzavas u sumi. Muz ,mislim da je tvoj jos premlad za menopauzu,on tek mozda sad iz puberteta izlazi a pubertetlijama treba iz dana u dan tupiti jedno te isto da dopres do njih.
    Mamika, nisam se jos informirala za ovaj program predskole za djecu mama odgajateljica. Mislim da djeca ne smiju u vrtic, osim predskolaca koji moraju proci program predskole,a on je organiziran u svakom vrticu na svoj nacin .
    Brojcana, i meni je kao da je jucer bio onaj tvoj post "Pozitivna sam!" i eto te vec na kraju trudnoce. I torbe spremne.Tako treba,bravo! Jel ti ova trudnoca drugacija od one prve? Meni su svih pet bile razlicite.
    Mare, jesu pecene paprike? Peces ih vani na rostilju ili u pecnici? Kakav je tvoj recept za ajvar? Ja bih isto napravila bar jednu turu,ali nikako da pohvatam konce i nadem vremena.
    TPol jesi krenula u akciju sa spremanjem sobe?

Pecem u rerni,20kg paprika i 10kg patlidzana,samljela sve u blenderu jer nemam zelju da meljem u masini za meso.Sutra cu kuhati,na tu kolicinu pred kraj cu staviti 5-6 zlica alkoholnog octa,ulja i soli po zelji

Lucy16
    15. Rujan 2017. 16:17

Ugolina, ako poslazem plisance nece biti nimalo mjesta za njega. Ima ogradicu. Mislila sam mu staviti jedan veci s mojim mirisom mozda ga prevari.

mamika3
    15. Rujan 2017. 18:52

mare1989

ilani

Dobar dan mame!
    Mi jutros bili na vjezbama,dosli,beba zaspala. Inace ide spavati oko 13. Vec vidim dan naopako.
    Zadace. Ja ih vise ne pisem,ja sam svoju skolu zavrsila. Salu na stranu,jako sam se trudila prva dva razreda da dodemo na to da se zadace rade samostalno i da se javimo mami po pomoc samo ako negdje zapelo i ne ide. Prvo vrijeme je to bila svake tri minute-"mama ja ovo ne znam ne razijem ne mogu",pa bih rekla -"ajde procitaj zadatak ponovo" i gle cuda,nakon toga bi sve bilo puno jasnije. Sada stvarno vise nemam s time problema. Osim sto moram vise sad kontrolirati ovu moju sedmasicu,jer lako se prebaci sa zadace na druge stvari,preskoci ucenje kao nece me pitati i tako dalje.
    Ugolina i kakav ti je sad osjecaj prema drugoj djeci? Jel se sto promijenilo posto si sad i sama mama?
    Abies nadam se da ce se vrijeme popraviti da se ne smrzavas u sumi. Muz ,mislim da je tvoj jos premlad za menopauzu,on tek mozda sad iz puberteta izlazi a pubertetlijama treba iz dana u dan tupiti jedno te isto da dopres do njih.
    Mamika, nisam se jos informirala za ovaj program predskole za djecu mama odgajateljica. Mislim da djeca ne smiju u vrtic, osim predskolaca koji moraju proci program predskole,a on je organiziran u svakom vrticu na svoj nacin .
    Brojcana, i meni je kao da je jucer bio onaj tvoj post "Pozitivna sam!" i eto te vec na kraju trudnoce. I torbe spremne.Tako treba,bravo! Jel ti ova trudnoca drugacija od one prve? Meni su svih pet bile razlicite.
    Mare, jesu pecene paprike? Peces ih vani na rostilju ili u pecnici? Kakav je tvoj recept za ajvar? Ja bih isto napravila bar jednu turu,ali nikako da pohvatam konce i nadem vremena.
    TPol jesi krenula u akciju sa spremanjem sobe?

Pecem u rerni,20kg paprika i 10kg patlidzana,samljela sve u blenderu jer nemam zelju da meljem u masini za meso.Sutra cu kuhati,na tu kolicinu pred kraj cu staviti 5-6 zlica alkoholnog octa,ulja i soli po zelji

Sad vise necu ni kupovati!Daj mi posalji postom!Ha haha....

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    15. Rujan 2017. 18:53

Lucy16

Ugolina, ako poslazem plisance nece biti nimalo mjesta za njega. Ima ogradicu. Mislila sam mu staviti jedan veci s mojim mirisom mozda ga prevari.

A neku svoju majicu u kojoj spavas,pidjamu....Mozda uspije!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    15. Rujan 2017. 21:02

Vecer tete... Uspavljivala zlicu sto godina,uf, u top s njom 😂 a to valjda zato sto ustajemo rano sutra..eh..idemo u berbu kod strica 🎉💪 volim feste.. 
    Uskoro ode i ja spat 😘

mamika3
    15. Rujan 2017. 22:39

Ugolina

Vecer tete… Uspavljivala zlicu sto godina,uf, u top s njom 😂 a to valjda zato sto ustajemo rano sutra..eh..idemo u berbu kod strica 🎉💪 volim feste..
    Uskoro ode i ja spat 😘

Lijepo se provedite!!!!!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

TPol
    15. Rujan 2017. 22:40

Evo jedva je zaspala sto ne volim kad me ovako zafrkava na večer ....
    Lucy bome zeza Mateo
    Ugolina lijepo se provedite 
    Mimika dobro si prošla s pomicanjem tog kauča 
    Nisam se jos namjerila na sobu sutra cu 😬 Rekli su ružno vrijeme pa du bit doma
    Moja od kad je muž došao samo oko njega i Vice tata tata... neka samo hehe 

Lucy16
    15. Rujan 2017. 22:58

Vec se budio 2 puta. 😫😫😴😴
    Nemam pojma sta cu. Popodne nije spavao u 20h bio koma. I sad opet zeza. Vrti se i cendra u snu.Kad se uspavljuje kraj mene slata me rukama po sisama, trbuhu. To me tako zivcira. Razmisljam prestat dojiti ali sta onda s njim po noci?? Po danu ni ne doji.
    Ugolina, lijep provod sutra.
    TPol, sretno u pospremanju sobe.
    Muz i ja sutra idemo na izlet. M ostaje sa sveki. 😣 Ja bi ga povela, samo da nije s njom. 😒

Lucy16
    15. Rujan 2017. 23:05

TPol, i M vice samo tata, mama jos nije rekao. Kad ga vidi veseli se, a na mene uopce ne reagira kad dodem i odem od nekud. Nekad posumnjam da mu nisam bas vazna. 😔 A tata nema pola sata u danu za njega. Stalno nekuda i nesto. Rekla sam da nema smisla prigovarati mu to vise jer on to shvaca kao da ga ja hocu vezati za kucu i postavljanje nekakvih zabrana. Pomirila sam se da ne mogu ni od koga ocekivati pomoc, pa ni od njega. Da moram ovo pregurati sama. Samo da M pocne spavati po noci!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.