Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    09. Lipanj 2017. 22:18
    evo tenisice😊
    evo tenisice😊

Lucy ja sam jucer punjene paprike a danas mahune,mm doslo slabo 😂😂
    Ja sam se jucer usudila sa njima troje ici kupiti tenisice bilo me strah sta ce raditi i kakvi ce biti😁 na kraju bili najbolji.

Sunshine1
    09. Lipanj 2017. 22:51

Joj Issine tenke bi i ja😍

url=https://lilypie.com]

ejic
    09. Lipanj 2017. 23:45

Hello!
    Hvala svima na cestitkama, moja beba je vec veeelikaaa 😍😍
    Jucer je stajao i od jednom se pusti na 2-3 sec i sam stoji 😮😮 Sece frajer po par kokara kad ga drzim samo za jednu ruku... Moja mala beba postala veeelika i ocito cu ga uskoro loviti po kuci 😥
    Bili tjedan i pol u hrv, vratili se u srijedu i mogu reci da se u mnogocemu promjenio... Postal cendrav, trazi samo mene, place iz petnih zila ako ga ne uzmem odmah 😥 Zadnje 2 noci je prespavao u komadu sad od 21 do sad vec 3 budenja u krokodilskim suzama, ne zelim znati sta me ceka nocas... 😥 Nadam se da ce faze fazice uskoro proci.... 😥
    Danas imali i prvo kupanje u bazenu na terasi 😊 Deckic moj uzivao 😍😍
    U hrv obavili dosta priprema, odnjeli dosta pozivnica, a konacno sam nasla i vjencanicu 😍😍 Prekrasna mi je i svaki dan bi isla na probe koliko mi se svida 😍😍😍
    Eto, nisam citala zaostatke jer bi imala oko 30 stranica, samo sam proletila i vidjela da se slavilo dosta rodendana, kako kod beba tako i kod mama pa vam ovim putem svima cestitam sa zakasnjenjem rodendane!! 😘😘😘❤❤💙💙💚💚💕💕💞💞🎉🎊🎀🎁🎂🎂🍰🍰🍰
    Pokloni za rodendane su prekrasni kume, svi do jednog!! 😘😘
    Zelim vam svima laku noc! 😘😘

Ugolina
    10. Lipanj 2017. 10:15

Miss,a bas mi zao male s tim remencicima pa ima li kraja 😥😥
    Sirenica cupa mamu kroz kindac aaahahaha 😂😂
    Tpol,tvoj muz nece avanturisticki? 😂😂😂😂 oprosti,promaklo mi kud vi to idete da cupavica ostaje na cuvanju??
    Lucy ja svojoj stavim malo variva kuhanog za nas, sa zaprskom i kaj bi ju bilo,nis 😂
    Sandric,bas si mi falila 😂 kako ste

Ugolina
    10. Lipanj 2017. 10:16

sandrichx3

mare1989

Ugolina ludo luda al me nasmija,oplaka zbog tebe😁😂😂 kad se vec kreses ispod te bazge mogla si je usput nabrati za sok😂😂😂 nek vam ova godina bude sto plodnija 😂😂
    nezna se koja je ludja

😂😂😂😂😂😂😂

Ugolina
    10. Lipanj 2017. 13:46

sandrichx3

I moram nadodati kako je lovre u odnosu s ljudima predivan,tko god mu pridje ili kaze nesto on samo osmjeh od uha do uha i pocne nesto blebetat 😂 kad god vidi pticu u zraku upire prstom (ako je blizu letila) i kaze aaaaa 😂 isto tako i za luster (neznam kako se knjizevno kaze, stropna svijeca? 😂😂) Kad god vidi psa ili macu vrisne od srece/brblja nesto. Najnovija rijec mu je tukun-tukun 😂 a bii-bii za kamion sveprisutna jos uvijek

Ajme lovre 😍😍😍😍 kako ti je on napredovao covjece ...po postu se bas kuzi koliko si ponosna na njega... Sad sam se sjetila onr muke s njim na pocetku,nacicavanja,tegljenja..jesi vec sve to zaboravila??

Ugolina
    10. Lipanj 2017. 13:49

2410

ugolinapod stablom😂😂😂😂😂
    maregorit ce im igracke😂😂😂😂😂😂😂 !!!
    tpoldolazi na "kavu"🍷🍷🍷🤣🤣..super da si rijesila cuvanje,ne brini-nisam ni ja imala djecu a cuvala sam od sestre malog a i malu kasnije i islo je…
    missjos mj dana remencica😥😣!!!
    llri meni neli pocme odjednom,povlacit majicu,vani-nije bitno gdje..ajme 🔫!ili ko neki perveznjak gura ruku u cice i drlja po bradavici!a meni sad jos osjetljive😥…
    abiesda definitvno kuze,tako i neli..kazem joj da mi donese nesto-napravi bez greske!neki dan uzme tetrapak od mlijeka i nosi ga tamo gdje mi smece stoji u kredenci ispod sudopera..danas se kupa i ima moj prazan sampon to joj je najzanimljivije u kadi,i kao istrese po sebi i sapuna se!vidjela mene pa kopira
    sanjarkaje😁,bile vani ujutro-do ducana,i taman kad sam sve kuci napravila mislila van s njom a ono pljusak🔫!ti vec ides radit?😥..trebat ce ti vremena da se prilagodis
    sunshine zmajic tvoj simpatican😍😍!!torta ti je super!!!i sta na kraju rade ta jaja??i jos-bravo za korake😊,sad ce i ona jos malo pojurit.
    lucy kad idete u francusku?ovi za mobitel nisu normalni bas😤

Ajme uzas,zakaj joj das da ti tak kopa po sisama??? 😂😂😂 dobro,ja sam inace na te sisurine osjetljiva,ono nemoj me dirat,ali ajde dojenje sam nekako bas stisla zube pa progurala

Ugolina
    10. Lipanj 2017. 14:08

Sunshine1

Zaboravila odg,jaja se nogu otklopit na pola,odnosno ljuska kao da sa pola poklopis pa oni slazu. To tena voli radit. Unutra su u boji i moras ih slozit u kutiju po obliku. I kad ih stisnes lagano cvile.
    Netko rekao da je T bucka…na slikama ispadne deblja nego kaj inace je. Al lijepo je zguzvana😂😂😂 ima otprilike 9700. Voli papat
    Lovreeee😍😱 pa kolko on prica🤔 zmajic jos uvijek slaze slogove. Niti jednu rijec jos nema🤔😮 jel to za zabrinut se?
    Ugolina kroz dan te bas trazi sisu? Tena voli jest,i bas lijepo jede od pocetk dohrane pa je sama nekako smanjivala mlijeko. Al ja nisam kroz dan nudila ako ne trazi a niti smirivala sisom pa je nije tolko zavoljela. Iako….prvih par mj ju je obozavala i bilo joj sve.nemam bas neki savjet jer je ona odvikavanje sama odradila. Nije to bilo neko odvikavanje,ukidala podoj po podoj. Al skoro 2 mj je bila na jutranjem i onom prije spavanja

Ma nije niti ona cicoljubac neki jer ja sam nju samo hranila,nikad ju nisan isto tjesila cicom i to..ali zadnjih nekoliko mj sam joj davala prije spavanja jer sam htjela da pije mlijeko a nisam znala kak da drugacije iskombiniram s hranom..a obzirom da samo jednom dnevno spava dobije prije spavanja i navecer..ali ona se nocu budi pa trazi i sada po novom je pocela traziti i ujutro kad se probudi sto nije prije radila..i pokazuje prsticem i povlaci majicu i di i di i njam njam 😲 u principu,htjela bi joj ukinut barem ovo prije spavanja popodne,a tu bas trazi kad je naviknula... I pocne cvilit i medu si stavlja u usta i place i zijeva da zeli cicat waaaaa...
    A ono sto mi svi govorite za vrtic..imala sam u prvoj jaslickoj maloga koji je cicao prije spavanja i uspavljivao se tako i on je jadan bio za to spavanje u vrticu..to je bio zivi uzas ljudi moji i ja to svojoj maloj ne zelim...a morat cu stisnut zube i ne dat

Ugolina
    10. Lipanj 2017. 14:10

Sunshine1

Zaboravila odg,jaja se nogu otklopit na pola,odnosno ljuska kao da sa pola poklopis pa oni slazu. To tena voli radit. Unutra su u boji i moras ih slozit u kutiju po obliku. I kad ih stisnes lagano cvile.
    Netko rekao da je T bucka…na slikama ispadne deblja nego kaj inace je. Al lijepo je zguzvana😂😂😂 ima otprilike 9700. Voli papat
    Lovreeee😍😱 pa kolko on prica🤔 zmajic jos uvijek slaze slogove. Niti jednu rijec jos nema🤔😮 jel to za zabrinut se?
    Ugolina kroz dan te bas trazi sisu? Tena voli jest,i bas lijepo jede od pocetk dohrane pa je sama nekako smanjivala mlijeko. Al ja nisam kroz dan nudila ako ne trazi a niti smirivala sisom pa je nije tolko zavoljela. Iako….prvih par mj ju je obozavala i bilo joj sve.nemam bas neki savjet jer je ona odvikavanje sama odradila. Nije to bilo neko odvikavanje,ukidala podoj po podoj. Al skoro 2 mj je bila na jutranjem i onom prije spavanja

I da,kad usavrsi motoriku samo ce naglo propricat

Ugolina
    10. Lipanj 2017. 14:11

mare1989

Vecer drustvo drago
    Neko zatisje ovdje
    kako ste proveli dan?
    ja sam provela kuhajuci i sklanjajuci po kuci,pravila sam i kroasane za djecu i bas su jela sa gustom,recept sam nasla na internetu "sasina kuhinja" ajme sto taj covjek ima recepata😍😍 pa da kuham sve ono sto je on pravi imala bi 150kg😂😂😁 ubit ce me ovaj pms,jos nisam dobila a sve vise sam zivcana i za bacit me u ludaru

😂😂😂😂😂😂😂 sreca pa mi nisi susjeda,cesto bi te posjecivala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.