Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    09. Lipanj 2017. 00:18

Tpol 3h nije puno nacui ce sogi nacin da je zabavi ! ne brini,a cupavica ce biti dobra cura kako i inace zna biti s ljudima koje malo viđa :-) :-*

Abies
    09. Lipanj 2017. 00:44

Sanjarka to samo ideš ponedjeljak ili baš startaš s poslom? 
    Ugolina sin bio ovisnik o cici. U vrtiću nikad tražio. Ne ooterećuj se. Ujutro će biti prepospana, a kad kasnije radiš dobit će dozu. 
    Llr aj nisam jedina maratonka u dojenju 😘 sin mi je malo duže od tvog L bio opsjednut cicom.
    Prvi koraci Tena!!! Baš sam pisala na fejsu da mi je to tako davno. 
    Ode Josipa po vodu! O da. Tako ja ostala u šoku s čarapom. Pitam petru ma gdje ti je čarapa i ona mi donese. Prije toga gdje je babuška ona na drugi kraj sobe. Velim mužu, gledaj sad. Gdje je čarapa i donese mi. Njemu bilo to pod normalno, čem se ja čudim. I kad joj dam što hoće kaže da i klima glavom zadovoljno. A mačke su joj strast. Zove ih nešto kao tata. Nije mi mila ta faza kad je sve tata...pa i svaki čovjek bude tata. Čekajte sprdnje na taj račun
    Tpol nisi navikla da netko čuva čupavicu. I nemoj bit kao ja na prvim čuvanjima i zvat svakih pola sata jel sve ok?
    A sad laku noć!!!!

lan@luk@rit@
    09. Lipanj 2017. 01:09

Moja isto kuzi sve sta god joj kazemo,al nisam sokirana obzirom na okruzenje(veliki braco i seka)''..vec s 10 mj. Je davala medi ,bebi dudu usta i to popratila mljackanjem (pocetci simbolicke igre)e to me iznenadilo..al oni su svi male pametne spuzvice,znaju puno vise nego sto mi mislimo..a sada laku noc

Sanjarka88
    09. Lipanj 2017. 07:16

Mame dobro jutro ☕☕☕☕☕ posluzite se! Budna sam vec nekih sat vremena i nece vise san na oci , mrzim to 😑
    Gigic jos spava, imao je neku epizodu cmizdrenja kroz san, vrag zna sta ga muci. 
    Mislila sam ulovit sestru da me odvede u shoping, stvarno bi bilo vrime da napunim frizider i vratim se u neku rutinu, tj bar pokusam. 
    Jucer bila do firme, vise se iscakulale nego sto smo se konkretno poslom pozabavile. Srela direktoricu, kaže ona meni da sam ja ovo s rukom namjerno sad, rekoh yes, mislila slomit desnu al se preracunala pa pala na lijevu 😏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Lipanj 2017. 07:33

Tpol sta ti je? Kukaj nam ako ima sta 🤗🤗 nek zubici cim prije probiju 😥 Necu na bolovanje, nema smisla doma ne mogu nista pametno oko njega, + bar jednom dnevno mi se objesi o slomljenu ruku pa bjezim dok je jos imam 😊
    Llr podrzavam te u ovom hura za kraj skole 😁
    Brojcana jel prosla temp? 🤗 nadam se da vam danas lip dan pa da mozete konacno vani 
    Mare prijetnje su ti stvarno najjace, kraljice! 😂😂😂
    Ugolina i bazga 😁😁😁 zlica je velika mudrica 😍 bravo malena 😊 a za cice ti ne mogu pomoc 🙄
    Curice da ja sam radila do mjesec dan pred porod, i ne mogu vjerovati da je sve vec proslo i da opet se moram presaltat na neki drugi zivot 😣
    Tena i torta!!! 😍😍😍😍😍 bravo za prve korakeeee 🎉🎉🎉🎉
    Lucy koliko mislis produzit porodiljni? 
    Abies bas startam u pon, puno radno vrijeme 😣
    Kad smo vec kod kuzenja, kuzi i moj sad vec svasta nesto nije vise glupson mali 🤣🤣
    Tipa ajde donesi mi balun, dudu, mickeya...ne bitno sve to točno odradi...ajde vidi di je Lana i odma se uputi u njenu sobu.
    Al jos ne pokazuje prsticem 🤔

Sanjarka88
    09. Lipanj 2017. 07:40

Marcelu sretan 10. minic 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

Miss_a89
    09. Lipanj 2017. 07:52

Jutro mame! Sanjarka, hvala za kavicu 😚 P jede, nadam se da nakon toga slijedi jos koji sat spavanja. Bili na kontroli za kukove. Još mjesec dana pa cemo vidjeti. Jooj nadam se da je ovo zadnji mjesec nošenja. Pripremamo se za krštenje i tako...
    Sve sam procitala i najvise zapamtila Ugolinu i bazgu 😂😂 kraljica! Vec se polako vracate na posao.. ja jos par mjeseci imam fore. Vratit cu se prije njene 1.god. Ne radim uredski posao pa da me nema pola dana.. do pola 1 sam joj doma, taman na rucak 😃 Do tad ce ju moja mama cuvati.
     Slavljenica je predivna i torte izgledaju super! 

mare1989
    09. Lipanj 2017. 07:53

Jutro
    Sunshine zsmjcek je bas zgodna 😍
    Sanjarka znaci od ponedeljka radis,samo da se ta ruka vrati u normalu da ti bude lakse
    Ugolina bravo za pametnu zlicu,kako ona sve lijepo zna 😍😍
    Tpol super da ce sogi cuvati,nek dode ovih dana pa je pusti sa cupavicom makar 1h da se upoznaju
    Llr Rita velika cura vec,gledala sam na viberu bas juri po kuci 😊😂
    Ejic dragom nasem zetu Marcelu sretan dvoznamenkasti minic 😘😚

mare1989
    09. Lipanj 2017. 08:02

Mi smo imali dobru noc zaspala oko 20h jedno budenje u 3h i do 6.30 al vec dva jutra me probudi tako sto prvuce rukicu kroz resetku i kosu mi pocupa. Danas u planu imam rucku napraviti mahune i kravit se,vjestica jos nije stigla a ja se vec osjecam kao da me vlak pregazio 😁😂

TPol
    09. Lipanj 2017. 08:59

Jutro evo i mene na kavu 🍷🍷🍷
    Hvala na savjetima za čuvanje bas vas volim uvijek pomognete ❤️
    Jedva je sinoć zaspala i sad jutros u pol 7 se probudi , a ja si mislim malo bi mi bilo lakše da su mi moji bliže barem bi otišla na ručak k njima , mogu i svekrvi al sto cu kad nisam tako slobodna s njom 😑
    Sanjarka a najgore prvi dan i prvi tjedan posla 😐
    Mare danas idemo do sogi pa joj valjda neće bit sok a i probat cu namjestiti da spava kao sto je sunshine rekla 
    Moja isto dosta kuži zna se igrat sa
    Mačkom da mu slamku pa mu uzme pa opet da ... al ja sam vise ko muž od Abies ne čudim
    E  hahhaha .... svekrva kaže joj kako je pametna mala a ja kažem nemojte pretjerivat 😂😂😂
    Preskočilo mi post o Ugolini i bazgi hahha svaka čast da tvoj m oce vani 👍🏻👍🏻👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.