curkeee, evo i mene u novom toboganu koji se zove iščekivanje termina hehehe
jučer radila dva testa i jedan danas i sva tri su pozitivna!! imam još 6 dana do dana očekivane M za koju se nadam da neće više ni doći, bar ovih sljedećih devet mjeseci!!
čitnem vas tu i tamo, bila sam u obavezama zadnjih dana pa se nisam javljala!
puse svima!!! i sretni minići svima kojima sam propustila čestitati
curkeee, evo i mene u novom toboganu koji se zove iščekivanje termina hehehe
jučer radila dva testa i jedan danas i sva tri su pozitivna!! imam još 6 dana do dana očekivane M za koju se nadam da neće više ni doći, bar ovih sljedećih devet mjeseci!!
čitnem vas tu i tamo, bila sam u obavezama zadnjih dana pa se nisam javljala!
puse svima!!! i sretni minići svima kojima sam propustila čestitati
Uhuhuhu🎉🎉🎉🎉😘 cestitke draga Gitta! Pa trebat ce nam i lista uskoro!
url=https://lilypie.com]
Pozdrav mame!!
Prvo svima cestitam minice koje sam propustila.
Gitta cestitam od srca na + :-)
Baby nadam se da ce a bakom biti sve ok!!
Sanjarka nam je vrijedna :-)
Nikolina voli lutke,R isto pocela ih tuc(mazit),grli ih i ljubi..a oci su joj hit,fino ih prsticima istražuje
Mi se spremamo za nas veliki dan..slavimo u subotu ,neki nece moc doc pa cemo i u nedjelju..nikako izbjec dvodnevno slavlje al ajde nema veze..
R sve vise ispituje granice,zna tocno sto zeli..tvrdoglavica mala..Lijepo se pustila ,vise hoda nego sto puzi..Kad nesto zeli rukicom pokazuje i pita daj ,daj_ to nam je novo..I nova je fora kad neko odlazi iz kuce pruza ruke i ona zeli van s tom osobom nebitno tko je u pitanju
Hello curke
Ilani profilna je predivna 😍 nek su losi dani i noci iza vas
Gitta cestitam ti jos jednom od srca 💖💖 nek bude sve u redu
Llr ajme R. ce imati 1god,kako vrijeme brzo prolazi
Deeka princezi Aurori sretan minic 😘❤
Pozdrav svima vidim svi nesto zaposleni hehe
Moja je opasno smanjila to spavanje mislim ni prije nije nesto spavala al barem bi navukla otprilike 3 sata tokom dana a sad ako navuče 2 super . Sad je zaspala al sta me očekuje neznam 😑 Ja nisam
Mogla spavat po noći od pol 3 do pol 6 valjda me taj mjesec zafrknuo hehe
Ugolina zlica je super vidiš kako se ona neda spavat ko ni cupavica Haha
Lucy ti njega vagas?
Babycoming a bas mi zao bake tvoje ali bit će to sve ok ❤️
Ilani hmm ma sigurno će ona sve savladat al ima svoj tempo ...
kod nas je aktualan taj prstić i pokazivanje ali ne mase jos ni ne plješće . Pokušavam ju naučit mahanje al ona me gleda onako tipa: pa kaj je tebi ? 😬 A neka sve u svije vrijeme
Mi smo nabavili guralicu i pokazala se super igra se stalno i digla se na noge uz nju
Sunshine tako znaci hraniš djete Haha
Gitta,cestitam jos jednom..eto vidis da ti se zelja brzo ostvarila 😍😘😘😘 bome,sto sunshine kaze, nova lista trudnica 💪💪💪💪
Nasa tajna prija vec godinu dana 😲😲😲😲 pa kud prije covjece? I hoda...i prica... I hoce ic sa svima nekud haha 😂😂😂 Ajme 😍💕💕💕💕 rita,najveca pusa 😘
Mare,kako je tvoja ekipa?
Tpol,pa kaj je tebi? 😂😂😂😂 a smijesna cupavica 👆☝👇👉👈 ma bit ce s tim spavanjem sve super samo im treba valjda cajta da se naviknu..a jesu kvocke..
Bili u konzumu po pampersice..kupili 10 paketa br.6😂 i time usparali oko 300 kn,na nekoj akciji su... Inace,imamo jos nekih 6-7 paketa br.5 od neke prijasnje akcije..taman kad ih potrosimo ce joj sestice bit komotne..ne volim da ju tiskaju,ima vrlo vrlo debele noge i sve joj se uvijek ureze pa mi ju zao..isli s kumicom u supernovu,ona opustosila ducane, kupila maloj majicu,a zapravo gledala u baby centru koji triciklic bi nam se svidao otprilike jer joj zeli kupiti za rockas..i dobro da jesmo pa smo ju malo usmjerili jer ono sto je ona htjela kupiti nemamo di drzat u stanu haha..reko bogte ko da auto parkiram u stanu 😂 i ovak nemamo di prolazit izmedu ormara,hranilice,strika,povremeno daske za peglanje i ostalih sranja 😥 🔫 ne mozes nikad proc da nes ne moras gurnut u stranu i jos da stavim onaj tricikl ogromni s nekom nadstresnicom naslonom ruckom pickom materinom,kud? 😂😂😂😂😂 i ovaj kaj ga bude dobila manji,ne znam kud s njim covjece?!? Na glavu..
Steta da je tu takvo zatisje..jesmo se sve skupa ulijenile ili su nam djeca puno zahtjevnija ili sto?
Ugolina moja ekipa je dobra danas i jucer,Issa je nocas opet pokusala kod nas se uvalit al smo je je slatko vratili u njezinu sobu😁
Ja i moja sirena smo isle u shoping da kupimo njoj hranu,vlazne,pa smo isle i hranu kupovati 😊 ona kao velika sjedila u kolicima. Pile malo dobro mamino,danas sam joj neku ogrebotinu nazad na glavi nasla ne znam ni kad ni gdje se ogrebala jer nije plakala.a ima sigurno 10cm ogrebotina i krvava je. Sutra cu je bolje pregledati i opet ocistiti za svaki slucaj
Nama se poremetio cijeli raspored hranjenja.. inace je trazila tocno svaka 3 sata. Sada se produzilo na 4, ali onda kad dobije nista ne pojede. Tako i sad navecer. Pojela je samo 50ml i zaspala. Do kad ce spavati tek ce vidjeti. Danas joj isla kupiti neku deblju vesticu, mislim da je bilo dosta zimske jakne. Sva se jadna usafta u njoj. A zbog polozaja nogica ju ne mogu ni zakopcati. Pa sam joj kupila nesto sto nije cijelom duzinom na kopcanje :D Mastam o spavanju 5 sati u komadu 😅😅
Gitte čestitam!!!! 🎊🎊🎊🎊 Drago mi je na + 😊
Babycomming bit ce sve ok s bakom 😆 iako bi i mene rastuzilo da mi tako nesto kaze 😔😔
Ugolina tricikl auto 😂😂 tako i ja imam osjecaj s kolicima, kao da imam autobus u dnevnoj sobi 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji