Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    11. Svibanj 2017. 21:37

Baby bit ce baka dobro,molim se da operacija prode odlicno i da se ona sto prije oporavi.
    Miss bit ce i spavanje od 5h u komadu ne brini.

Ugolina
    11. Svibanj 2017. 21:51

mare1989

Ugolina moja ekipa je dobra danas i jucer,Issa je nocas opet pokusala kod nas se uvalit al smo je je slatko vratili u njezinu sobu😁
    Ja i moja sirena smo isle u shoping da kupimo njoj hranu,vlazne,pa smo isle i hranu kupovati 😊 ona kao velika sjedila u kolicima. Pile malo dobro mamino,danas sam joj neku ogrebotinu nazad na glavi nasla ne znam ni kad ni gdje se ogrebala jer nije plakala.a ima sigurno 10cm ogrebotina i krvava je. Sutra cu je bolje pregledati i opet ocistiti za svaki slucaj

Ajme,tocno znam, svako malo na zlici nadem neku masnicu,di se udarila i kad,ko zna nije rekla..al da se sirena tako porezala 😲 jadna.. Preslatka na slici na kolicima haha..uzivala u sopingu zenska...
    Miss,ja spavala dok se ona tek rodila,a sto je starija to je zahtjevnija ..ona umjesto da se rjede budi ona cesce haha grozno..ono kad tri sata odspavam u komadu,letiiiim ...al to ono stalno nesto, trenutno zubi rastu pa ju boli sigurno..cini mi se da joj istovremeno idu sva cetri gornja 😲 kak nebi bila sirota luda od toga

Miss_a89
    11. Svibanj 2017. 22:15

Ugolina bas kako si i rekla.. toj maloj djeci je stalno nesto. Jadni oni 😣😣

Sanjarka88
    11. Svibanj 2017. 22:20

Vecer 😘 kratko javljanje prije 😴
    Gigi spava ima sat vremena, tata ga jedva svladao dok sam se ja tusirala, a moje tusiranje u takvim slucajevima traje, traje i traje 🤣🤣🤣. Kad ce proc ovo ludilo s uspavljivanjem? Kad? 😣 
    Jutros nas tata vodio na kavu, pa sam si vidila tortu od jagoda pa sam to morala narucit pa smo je ja i gigic podijelili 🤣🤣 kupila jucer vanilino, odustajem lagano od zdrave hrane jer je nece da jede 😏
    Cili dan mlati neka juzina divlja, ubitacno...😥 
    Ovaj moj gigic se sve vise pusta i stoji samostalno 😊 nekako mi se puno prominia zadnje vrijeme, uozbiljia, i ima neki zeznuti karakter ugl nije vise milo dijete 😂 nego baraba! Al slatka baraba 😍 i obozava mudricu, i voli kad mu se ona smije i onda svasta izvodi da nju nasmije 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    11. Svibanj 2017. 22:23

Ajme Ugolina pa ona bas zaj** sa tim spavanjem. Uzas. Vidit ces kad krene spavat noc pa se naviknes i onda je jednu noc ju nesto muci pa se budi. Izbezumis se..kaj sad!! Jeeei triciklic! Tenina kuma isto rekla da ce uzet biciklic al kakav god uzme..ja imam mjesta,ja sam ko Abies😂😂😂😂 imam kucu
    Baby bude baka dobro. Vidit ces. Al ajd malo tuge nije lose. Sutra ujutro ces bit vedrija. Ti starci su facinantni. Moja baka prica da nece jos dugo valjda 10 godina😏 
    I ak te tjesi zmaj je u istoj fazi ko Kiki. Nooon stop po meni,nedaj Boze da se sjednem na kauc a ona na podu ili da odem na drugi kraj sobe. Al cak mi se cini da je bolje i da popusta to sve. Fuj!
    Miss zimska jakna?😱 

Perem sude i jedem i evo mm: zenci beba place. Jos ja budala razumjela da je rekao i da je rijesii. I stoji na vratima reko kaj! Pa beba place🔫🔫🔫🔫🔫

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    11. Svibanj 2017. 22:27

Sanjarka88

Vecer 😘 kratko javljanje prije 😴
    Gigi spava ima sat vremena, tata ga jedva svladao dok sam se ja tusirala, a moje tusiranje u takvim slucajevima traje, traje i traje 🤣🤣🤣. Kad ce proc ovo ludilo s uspavljivanjem? Kad? 😣
    Jutros nas tata vodio na kavu, pa sam si vidila tortu od jagoda pa sam to morala narucit pa smo je ja i gigic podijelili 🤣🤣 kupila jucer vanilino, odustajem lagano od zdrave hrane jer je nece da jede 😏
    Cili dan mlati neka juzina divlja, ubitacno…😥
    Ovaj moj gigic se sve vise pusta i stoji samostalno 😊 nekako mi se puno prominia zadnje vrijeme, uozbiljia, i ima neki zeznuti karakter ugl nije vise milo dijete 😂 nego baraba! Al slatka baraba 😍 i obozava mudricu, i voli kad mu se ona smije i onda svasta izvodi da nju nasmije 😍

Juuuj kako nebi volio tako slatku seku!!😍😘
    Ja sam Teni par puta kupila smoki. Voli ga al ne zelim joj to bas. Jede plazmu al proba od nas i placinke sa pekmezom i torte i svega. Ona npr nece jest kuhano lagano,nezacinjeno,bljutavo. Tako da joj stabim mrvu soli ili od nas nesto. 

url=https://lilypie.com]

Lucy16
    11. Svibanj 2017. 22:36

Gitta, cestitke!!!!!! 
    Ugolina, tako i moj sa spavanjem. Sto stariji sve vise se budi, a kao beba spavao po 8 sati.
    TPol, izvazem se s njim u rukama pa sama i oduzmem razliku. Uvijek bude tocno. Kod dr.potvrdimo sto smo vec znali.
    Baby nadam se da ce baka biti dobro.
    Inace, u nekom sam bedu. Gledala na dnevniku ono o djeci s karcinomom. Placem na svaku sitnicu, zao mi sto se ljutim na M sto ne jede, sto mrlja, vristi,.... Bas sam glupa. Umjesto da uzivam u tom blagoslovu sto ga imam i sto je zdrav, sta ja radim??? 

Sanjarka88
    11. Svibanj 2017. 22:48

Sunshine pa da kao zbog nesreće nedaj Bože, sve nesto po novom treba sto duze da su u kontra smjeru itd, a ja cisto sumjam da cu ga ovo lito vozit u ovom govnu od jaja...Tena drzi dijetu? Moj voli smoki, dam mu to da jede onaj baby naravno, to je samo krupica. A tm 😒😒
    Babycoming ti si odlicna ja kenjam otvorenih vrata da ga vidim i da se ne razbije di 😂😂 Znaci uz teske noci jos i priljepak faza preko dana? No Kiki Kiki 😥😥
    To s noćima mi se taako neda nosat i odvikavat 😣😣 a morat cu, od ponedjeljka 🤣🤣  generalka...moram kad krenem radit tek onda necu nista
    A baka 😔😔 bit ce sve ok 🤗🤗🤗
    Lucy igrao se do 2.30h? 🤤🤤🤤 
    Brojcana tm bi poslao Neli na dijetu 🤣🤣🤣 Ajme muskih ideja. Nocno nacicavanje 😒 nadam se da vam je faza 
    Ugolina sestro po mukama s uspavljivanjem 😣 ja nisam spremna za jedan spavanac jos , psihički. Josipa je bas mudrica mala 😊 vau vau. Ti si slazes zalihe pelena kao i kave 😂😂😂 ja bi na tvom mjestu uzela taj veci i sigurno bolji tricikl makar si ga na glavi drzala 🤣🤣🤣 ja ne stignem pisat koliko bi htjela 😣
    Ilani savrsena profilna 😍😍😍 Bitno da se raspoloženje vratilo na staro 🤗🤗🤗 i voli bebe prava curka 😊
    Gitta bas sam se pitala di si. Cestitke od srca i ovdje 😍😍😍 nek bude skolska 🤗
    Llr vi ste u velikim pripremama za veliki dan 😍😍 i neka slavlja 2 dana tako i treba 😉 Rita isto mudrica prava 😊
    Tpol tebe mjesec zeza? 😁 bravo za cupavicu i dizanje na noge 😍 
    Mare sta bilo sireni? 🤤
    Miss vi ste sigurno u skoku 
    Znači ne pokazuju svi prsticima, dobro je 🤣

Sanjarka88
    11. Svibanj 2017. 22:48

Lucy16

Gitta, cestitke!!!!!!
    Ugolina, tako i moj sa spavanjem. Sto stariji sve vise se budi, a kao beba spavao po 8 sati.
    TPol, izvazem se s njim u rukama pa sama i oduzmem razliku. Uvijek bude tocno. Kod dr.potvrdimo sto smo vec znali.
    Baby nadam se da ce baka biti dobro.
    Inace, u nekom sam bedu. Gledala na dnevniku ono o djeci s karcinomom. Placem na svaku sitnicu, zao mi sto se ljutim na M sto ne jede, sto mrlja, vristi,…. Bas sam glupa. Umjesto da uzivam u tom blagoslovu sto ga imam i sto je zdrav, sta ja radim???

A sta i svi mi, ljudi smo to je tako 🤗🤗🤗

Sanjarka88
    11. Svibanj 2017. 22:50

Aurora sretan 9.! 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.