Ugolina, pms je trebao odavno proci. Kasni mi 7 dana, a ne znam zasto.
Putujemo u Francusku, onoj muzevoj rodbini sto je bila ovdje kod nas. Ne znam sto nas ceka i hocu li se tamo umoriti ili odmoriti.
M skoro nista ne jede zlicom. Nadam se da je samo faza. Popodne je uzasno nervozan i nezadovoljan. Nigdje mu ne odgovara. I tako vec danima. Kao spava mu se, a onda zaspi u 22 h.
Hello.. da se malo javimo 😁
Moj djecak je postao veliki preko noci, pokusava se posjest (skoro uspije) pokusava se dignit uz namjestaj, puzi vojnicki dokle god moze… Bas sam se iznenadila kako sve odjednom moze 😂 a nije bas neki interes pokaziva, samo bi se kotrlja i izmigoljia do neke igracke. Tako da sam mu sad kupila neke preslatke zelene sandalice na zabice za prve korake, nadam se da ih nece brzo prerastdanas nas je mm otpelja u city centar jer mu nije guzva na poslu. Divan je 😍
E da, gitta cestitam!!! Nek ti je sa srecom i nek bude, kako kazu, skolska trudnoca! 😁😁😁
Ma bravo lovre!!!! Svaka cast! E vidis kako se neki prave da ne znaju i nece,a onda odjednom sve 😊😊😊 kako si ti,sandra
Ugolina, pms je trebao odavno proci. Kasni mi 7 dana, a ne znam zasto.
Putujemo u Francusku, onoj muzevoj rodbini sto je bila ovdje kod nas. Ne znam sto nas ceka i hocu li se tamo umoriti ili odmoriti.
M skoro nista ne jede zlicom. Nadam se da je samo faza. Popodne je uzasno nervozan i nezadovoljan. Nigdje mu ne odgovara. I tako vec danima. Kao spava mu se, a onda zaspi u 22 h.
A kako spava po danu? Ako spava? Od miss mala ne spava danju 😲😂😂😂😂
Ugolina, jedan ili dva spavanca od 45 min do 2 sata. To nikad ne znas. Davno sam rekla da on nema rutinu i da s njim nikad ne znam.
Muz hoce da idemo veceras vam i maloga ostavimo sveki. 100 godina nismo negdje bili i bilo bi lijepo izaci, ali samo da ga ona ne mora cuvati.
Evo pozdrav svima
Ležim i bome idem spat zaspala opet u 8 al moram napomenuti da joj nedam spavat posle 17 i spava mozda ukupno sat i pol 2 tako da uspije spojit od 8-8 (budi se sa al to je ok)jedino čim iziđem ja ili mm iz šibe probudi se ? Ono wtf ? Al da 😑
Po vani sam opet cijeli sam bila ona odlučila spavat u kolicima pa kad. Se probudila neće vise i tako dresira me kako koji dan se njoj oce Haha
Lucy i jeste izišli ?
Ejic ma pun mjesec ima veze bas mi je jedna poznanica rekla da je njoj pedijatrica rekla da obavezno puna ordinacija djece valjda mame misle sta je s djecom hahah
Cupavica trenira tpol 😂😂😂😂 a vidis mozda joj taj treci spavanac bio polako viska, super da sljaka!!!
Brojcana, ma dobar je on u sopingu isto kao i u autu u sjedalici. Naucila ga mama na vrijeme na soping da ne ide po tom pitanju u tatinu smjer jer onda nikad necu nista kupiti 😁😁
Neli preslatka, kako promatra ovcice 😍😍
Ugolina, ajoj bas zlica nebi spavala 😥 I moj je poceo nesto izvoditi prosli tj oko uspavljivanja ali se to sad malo normaliziralo 😊
Nasa prosla noc je bila malo bolja. Probudio se opet oko 1 za bocu, pola sata kasnije dobio vodu, mislim da sam ga oko 3 isla jos jednom smirivati, ali kad ne place nego ga moram samo par minuta imati u narucju da osjeti moju blizinu, onda i ja znam zadrijemati na fotelji pa se nekad tog budenja ni ne sjecam 😊 Mislim da se oko 5 opet poceo nesto koprcati ali si je brzo nasao polozaj pa nisam morala ustajati. Da iskreno kazem, ja neznam kad se on budi ujutro. On se probudi i u tisini igra. Kad i pocne pricati, malo smanjim babyphon da mi ne krijesti pod uhom i ja jos produzim. Jucer i danas sam se recimo svjesno probudila 8:20 i onda ustala. Znam da sam ga prije toga cula pricati ali neznam koliko sati je bilo 😊
Sandrich, bravo za velikog Lovru! 💙💙 Sad ce on poceti a onda nema kraja 😁😁
TPol, da primjetila sam vec da mu smeta puni mjesec samo sto ja to ne pratim pa neznam kad je i svaki mj kad se vise budi zbog punog mjeseca ja mislim da se budi zbog zubica 😁😁😁
Eto, pocet ce i cupavica lijepo spavati 😍😍
Toliko od mene. Opet tako kasno idem spavati 😕 Laku noc!
☕☕☕☕☕☕ tko je za kavicu? 😊
Dobro jutro mame 😚 ste se naspavale? Ja se jos valjam po krevetu a moja ekipa spava. Gigic prespavao noc, mislim da cu se definitivno pozabavit izbacivanjem nocnog obroka, držite fige da bude sto bezbolnije 😊
Ovaj tjedan mi prosao u trenu, iskoristila sam sta je mm na go pa sam se pozabavila kucom i ciscenjem.
Gigic dio dana super, dio pizdeka bezveze...moram ga pohvalit, jucer je prošetao cijeli dnevni boravak dok sam ga ja drzala samo za jednu ruku 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro
Sanjarka bravo za gigijevo spavanje i setanje
Meni jucer stigli gosti pa ludilo u kuci,spavala slabo,nekad nocas me glava pocela boliti al sam zato cim sam ustala tabletu popila.U planu danas imam setanje i uzivanje sa djecom i gostima veceras cemo vjerojatno i rostilj zapaliti
Sortiraj odgovore
Najstariji