Hej!!!
Upamtila jako malo...
Gitta čestitam!!!!!!
Brojčana cipele su divne!
Baby molim se za tvoju baku da prođe sve ok
Ilani nisam očekivala ne za guralicu. A nikolinu smatram najnaprednijom po intelektualnom pogledu ljetnu bebu. Motorički na kraju će olimpijka biti 😉 čuva se
Sanjarka petra pokazuje prstom i kaže da(j) da(j). Nekih zadnjih mjesec dana mi je jako komunikativno napredovala.
Danas bila s jednom mamom na kavi. Poslije do svojih. I na kraju Floraart u juriš. Moji folkloraši nastupali, a nisam ih dugo vidjela. Baš me nostalgija za njima i pozornicom ulovila. Užitak dvostruki! A petra većinu prespavala. Kasnije samo slušla mamine Sinčerane.
Svima noć bez ili s jednim malim buđenjem 😘
Lucy sveki aaaaaaaaa. Tavu pod jastuk i opali
Miss joj za remenčiće. Nadam se idući pregled javljaš bolje vijesti
E sad ln
Procitala vas jesam, zapamtila nisam bas puno 🤔
Nasa protekla noc bila komaaa. Ja zaspala u pol 12, pol 1 se on budio, popio ad, zaspao na 10min toliko da sam ja stigla leci u krevet i opet cendranje. Dala vode, opet zaspao na par min toliko da sam se stigla lijepo namjestiti u krevetu i opet budenje. 3.x vise nisam ni isla u sobu jer se odmah probudio kad sam ga stavils u krevetic. Borili smo se do pol 4!! J sad TPol kaze da je puni mjesec, ma onda se ni ne cudim sto je takav. Svaki mj ga to baci iz takta. A ja jos mislila da kako ga zubic moze boljeti kad spava, a kad je budan ne cendra da ga nesto boli... 😕 Uglavnom, zaspao je u pol 4, u 4:15 bio opet budan. Vec sam htjela plakati od nemoci. Al ok, onda je zaspao i spavao do 8:20. Ja ssm produzila jos par min ali nisam vise mogla puno jer je bio gladan a psic cekao da izademo na pisanje.
Danasnji dan, proveden u sopingu 😊
Spavao je samo onaj 1 spavanac u sopingu (od nekih sat i pol - mozda i duze, izgubila sam tamo osjfcaj za vrijeme 😁😁), ali je zato u pol 8 sad navecer bio gotov. Nadam se da ga je to sve iscrpilo pa da ce nocas ljepse spavati 😈😈
Gitta, cestitam na + 🎉🎊🎉🎊💕💞
Aurora, sretan ti veliki 9.minic!! 😘😘❤
Babycoming, setno baki! Bit ce sve ok! 😘 A to da je dala vec poklon, moja je nedugo nakon sto smo bili cijeli dan kod nje, rekla da se sad valjda zadnjiput tako dugo u komadu zabavljala s Marcelom. 😕 Bas mi je zao kad tako prica... 😔 Nastojat cu vise ici s njim tamo tako da sigurno nece biti zadnji put.
Sanjarka vrijedna sa generalkom 😎 I ja bi morala ali sam postala lijena 😁😁
Marcel jos ne pokazuje prsticem sta hoce, on dopuze i uzme ono sto hoce 😁😁😁 Ali mase halooo i zna dignut ruke kad ga pitam tko je veliki. Pljeskati jos nezna ali sklopi rukice i dize i spusta ih kad ga pitam kako radi bravo-bravo 😊
Vise na zalost nisam zapamtila iako znam da sam htjela jos svasta komentirati kad sam citala... Idem sad spavati, tko zna sta me nocas opet ceka... 😥
Laku noc!
Opet bi se morala tuziti kako se budi po noci, rano se dize, vristi jer mu se spava ali nece spavati.... Al cemu sve to? On ce opet raditi po svom. A jucer sam rekla da cu imati vise strpljenja s njim.
Menga mi kasni 7 dana. Test je negativan, opet me bole jajnici. Sad mi se pomaknuo raspored i imat cu na putu i u Francuskoj, a obilna je uzasno. Nemam pojma kako cu putovati tako.
Sanjarka, tusiranje 😂😂😂 ne izlazim dok ne zaspe hahaha .. To sam i ja napravila nekoliko puta,al u vecini slucajeva ne mogu slusat kak place pa se pozurim.. Kaj se tice spavanje njenog,to se ne zalim, cak i to nocu jer u principu ona odspava noc,a ovo kad se probudi traje vrlo vrlo kratko,ono minutu,dve tri, trazi cicu,dam, malo dudli,zaspe dalje ko i ja..kolko put se probudim,cica vani 😲 nego me izluduje to uspavljivanje..zeli spavat,svim srcem, legne na svoje mjesto,uzme si dekicu,medu sve sama,namjesti se i sada kad bi samo trebala zaspat ona mora ic 😥 ak legnes do nje i drzis ju,vristi..ma uzas..izludi..pa ak ne zaspe na cici onda ju malo nosim, upalim uspavanke da se polako nauci uz njih zaspat jer u vrticu znam kod koje tete ce bit,a znam da ta djeci pali uspavanke prije spavanja..al kaj najbolje,pasu joj,smiri se brze..
Al jednom kad zaspe,super spava..po danu barem dva sata taj jedan spavanac...jucer recimo skoro tri sata odspavala..i navecer brzo zad zaspe jer bude ful umorna zbog jednog spavanca... Bas mi super to tak..
Sunshine,muz🔫 i ja svojoj mrvicak posolim..
Sanjarka,gigi se uozbiljio 😂 cuj ipak je godina tu brzo haha..voli svoju seku 😍😍
Triciklic fakat nemam di drzat 😥 manji bi mogao pod stol?! Sto se tice sjedalice,ja cu svoju vozit u rikcerc dok god joj nebude smetalo za noge 😂😂
Lucy,i ti si usla u fazu 😂 da nije kakav pms u pitanju? Ja u pms-u imam jedan placljivi dan,jedan dan za ciscenje,neki nalet energije, jedan dan za zderanje, pa opet za plakanje, zivcani dan i tako..
Sretan minic aurori 😘😘😘💕💕💕
Vidi sirene kako sopingira 😂😂💕
Slazem se sa abies sto kaze za nikolinu 💪😊
Btw super za tvoje folklorase 😊 i floraart... Kaj se tice izlozbi,bas sam razocarana,ko da se iz godine u godinu sve manje trude..
Ajme ejic,koja noc iza vas..jel barem ova bila bolja??val soping na viberu 😂😂😂 prejako'!!!! Svaka cast kaj ti se dalo zajebavat!!
Vjeverice, hvala na kavi ☕😂😂
Lucy,kad putujete promaklo mi?? I zasto idete? 😂😂😂 kod nekog u posjetu ili sto?
Neli i ovcica 😂😂😍😍😍 i slazem se za brojcanom, oni si sami najbolje naprave raspored,a nase ju da pratimo njihove potrebe i zadovoljamo ih..kad je gladna,das jest, kad joj se spava uspavas,kad je usrana premotas..tesko je kad si reguliraju pa prelaze onp s tri na dva spavanca i to,pa onda se tome prilagoditi, dok skuzis u cem je stvar...tako je sad bilo nama dok mi je presla na jedan i sad smo se konacno sporazumjele i super nam je hahaha
Hello.. da se malo javimo 😁
Moj djecak je postao veliki preko noci, pokusava se posjest (skoro uspije) pokusava se dignit uz namjestaj, puzi vojnicki dokle god moze... Bas sam se iznenadila kako sve odjednom moze 😂 a nije bas neki interes pokaziva, samo bi se kotrlja i izmigoljia do neke igracke. Tako da sam mu sad kupila neke preslatke zelene sandalice na zabice za prve korake, nadam se da ih nece brzo prerast danas nas je mm otpelja u city centar jer mu nije guzva na poslu. Divan je 😍
E da, gitta cestitam!!! Nek ti je sa srecom i nek bude, kako kazu, skolska trudnoca! 😁😁😁
Sunshine pa da kao zbog nesreće nedaj Bože, sve nesto po novom treba sto duze da su u kontra smjeru itd, a ja cisto sumjam da cu ga ovo lito vozit u ovom govnu od jaja…Tena drzi dijetu? Moj voli smoki, dam mu to da jede onaj baby naravno, to je samo krupica. A tm 😒😒
Babycoming ti si odlicna ja kenjam otvorenih vrata da ga vidim i da se ne razbije di 😂😂 Znaci uz teske noci jos i priljepak faza preko dana? No Kiki Kiki 😥😥
To s noćima mi se taako neda nosat i odvikavat 😣😣 a morat cu, od ponedjeljka 🤣🤣 generalka…moram kad krenem radit tek onda necu nista
A baka 😔😔 bit ce sve ok 🤗🤗🤗
Lucy igrao se do 2.30h? 🤤🤤🤤
Brojcana tm bi poslao Neli na dijetu 🤣🤣🤣 Ajme muskih ideja. Nocno nacicavanje 😒 nadam se da vam je faza
Ugolina sestro po mukama s uspavljivanjem 😣 ja nisam spremna za jedan spavanac jos , psihički. Josipa je bas mudrica mala 😊 vau vau. Ti si slazes zalihe pelena kao i kave 😂😂😂 ja bi na tvom mjestu uzela taj veci i sigurno bolji tricikl makar si ga na glavi drzala 🤣🤣🤣 ja ne stignem pisat koliko bi htjela 😣
Ilani savrsena profilna 😍😍😍 Bitno da se raspoloženje vratilo na staro 🤗🤗🤗 i voli bebe prava curka 😊
Gitta bas sam se pitala di si. Cestitke od srca i ovdje 😍😍😍 nek bude skolska 🤗
Llr vi ste u velikim pripremama za veliki dan 😍😍 i neka slavlja 2 dana tako i treba 😉 Rita isto mudrica prava 😊
Tpol tebe mjesec zeza? 😁 bravo za cupavicu i dizanje na noge 😍
Mare sta bilo sireni? 🤤
Miss vi ste sigurno u skoku
Znači ne pokazuju svi prsticima, dobro je 🤣
Lovre ne pokazuje prstom nego bas grata po povrsinama (kaziprstom)... Samo gledam kako ce odvalit nokat. Ko macka izgleda 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji