Hello! Kratki pozdrav od mene. Hvala na cestitkama za minic. Veeeeliki moj decko
Da bas sam odahnula sad kad smo nasli tetu cuvalicu
Danasnji dan prosao ok. Osim sto juri po cijelom prizemlju ko da ima raketu u guzi, a ja cijelo vrijeme sa swiferom oko njega da ne izgleda ko da je sa psicem spavao u njegovoj kosari...
Sad navecer zaspao u 20h, budio se oko 21 za ostatak boce, oko 22 opet, ja bila u kupaoni, mm uzeo babyphon kod sebe pa on isao, umjesto da ga digne i da mu malo vode, on mu gurne dudu u usta i kaze pa spavao je ali je za 3min sjeo pa opet lego... I to mi dode u kupaonu govorit umjesto da je za to vrijeme u njegovoj sobi i pokusa ga uspavati. Sto je bio rezultat? Naravno da se razbudio... Tek sad oko 23:30 sam ga uspjela ponovo uspavati i to sa bocom ad-a koja je bila spremna za noc. Nadam se da nocas vise nece biti gladan...
Nemogu vise drzati oci otvorene, idem spavati. Laku noc!
Jutro svima! 😪😪
Nocas se opet svako malo budila i plakala.. a tako je znala lijepo spavati. I evo je sad od 7 budna i cendrava. Sve mi u usima odzvanja..
UGOLINA nikakav pomak 😣😣 ne kuzim da bas nista..bar se kod te male djece promjene vide brzo
BROJCANA jako su vam lijepe cipelice..umorila se Neli od hodanja 😃😃
EJIC tako i mm kad P place dode i pita me zasto place..sta ja znam zasto. Jos nisam saptac bebama 😂
Miss zao mi je sto se i dalje morate muciti s remencicima. I mene je sveki znala pitati kad je bio mali zasto place. Ludila sam na to kao i na svaku njenu nebulozu. Ili uvijek ono, gladan je, gle kako gleda, itd... Ako stavlja ruke u usta ne mora znaciti da je odmah gladan. A sto bi bebe trebala raditi nego gledati???
Nama noc ok, 3 budenja i u 7.30 vec budan. Pocistila sam kucu da ne skuplja prasinu dok puza. Kad se probudi moram ici u grad muzu nesto obaviti. On samo nazove i ajde to napravi, nije tesko. Nije tesko tko ne mora vuci dijete sa sobom. A morat cu vadit i kolica i stavit ga u njih jer ne mogu ispunjavati papire dok njega drzim na rukama. U takvim situacijama jedva cekam da prohoda, a kad prohoda htjet cu da je opet mali.
Joj ti muski i svekrve,boze dragi 🔫🔫🔫🔫
Miss,bas bezveze, sva sreca pa se nitko ne sjeca te prve godine
dobar dan
Brojcana dobro je danas,hvala na pitanju
Lucy bit ce on dobar dok ti to sve obavis 😊,a kad prohoda i pocne trcat reci ces joj da je sad beba od 1mj 😁
Noc mi je bila uzas,koma,strahota sirena zezala po noci,pa je dosao L.da je cuo nesto da lupa nakon pola sata dosla I. da je sanjala ruzan san,pa onda i ona kod nas u krevet,probudili su me u 6h pa sam ih natjerala u njihovu sobu da me puste makar jos 1h da dodem sebi. Mm cijeli dan na terenu,a ja sama sa njima troje,prezivit cu i to danas 😊 ja sam jaka 😂😭😵
Pozdrav svima nama je dan bas bio brz. Prvo sam je sinoć uspavala u 8 nadajući da će spojit al naravno za pola sata evo nje budne jedv. a zaspala u pola 12 al plakala je kao da je nesto boli , i po noći isto tako opet taj čudan plac ... odspavala onda do 9 ... pa dok smo se digle i brže van spavala minu kolicima sve u svemu jako dobra je bila danas !
Brojčana jako slatke cipelice 😍😍😍
Mare sta je sa sirenom ?
Lucy Uh jel barem dobar u autu ? Ja se jos sa mojom nisam vozila
Ejic Uhh muž hihihi sta će nije se snašao
Ajme mare koja noc,kako ste stali uopce svi u krevet?? 😂 koje su mu dimenzije?
Tpol,zamisli nju takvu vristacu,a ti sama s njom u autu 😲😲😲 ajme koliko je moja voznji preurlala 😲
vecer
Tpol vjerojatno zubici 😩
Ugolina 160x200 ne pitaj kako smo stali 😁 ja i mm svako na svom rubu 😁😁
Moja djeca sva zaspala 😊 jeej,u petak nam stizu gosti vjencani kum i cura mu 😊 steta sto samo nece povesti malog al kazu ostavit ce ga baki na cuvanje jer oni dolaze samo na vikend
Mare, ja ti se divim. Kapa ti do poda. Ja poludim nekad s jednim, a zamisli troje. U razredu hendlam s njih 25, ali to je drugacije od ovoga.
TPol, ma on je dobar u autu, u kolicima, bitno da se nekuda ide. Obavim ja sve s njim samo mi se ne da teglit kolica u auto i iz auta, pa vezat jaje kad ga izvadim, itd.... Popodne otisla u setnju jer je poceo ludit u kuci.
Izgubio mi je 200 g. Slabije jede, a i puza stalno, a ono kako on puza nije bas jednostavno.
Opet moram o sveki.... Dosla danas, a mi spavali. Ja otvorim oci ona stoji kraj kreveta i gleda nas.
Sortiraj odgovore
Najstariji