Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    22. Kolovoz 2016. 22:48

Sanjarka mi se oko 8 kupamo i zaspala je odmah poslije toga i probudila se u 23 h da jede i onda spavanac 😍
    Inace dobila sam paket pelena iz Lidla i jucer smo ih poceli koristiti i mogu reci da sam pozitivno iznenadjena..tanke i mekane s ilustracijama ribica i nisu propustile nakon maratonskog spavanja. Mozda nama cak i najbolje pelene do sad

Abies
    22. Kolovoz 2016. 23:46

Nisam ni ja više u tom điru. Sjećam se da sam vodila tatu u getro jer je imao popust kao penzić 😀
    Ellie baš sam na fejsu pisala da sam čula za lidlove da su dobre. Ja sam imala prije ohoho jedan paket i bile su mi ok. Gita veli njoj se pokazale loše. Kad ovo potrošim vidjet ću koje ću dalje. 
    Ja još čekam smirenje, sva moja .... Ja iscrpljena pa se manifestiralo u živčanost. Mali razbacao lego po kući, neće pospremit. U kut.... Muž sinoć dobio svoju porciju...stavio suđe u perilicu iza toga, bar nešto. A petra pobljuvala i zasrala danas bar 5 kompleta odjeće, mene i pod. I još ne spava. 
    Žene pomoraca, tjednih mjesečnih terenaca koje nemate nikog za pomoć kapa dolje. Može i recept kako držite konce?

Sanjarka88
    23. Kolovoz 2016. 08:44

Jutro mame 😘.

Glava me boli? A vani bura. Zanimljiva kombinacija. Ugl mrzim kad se probudim s glavoboljom to samo znaci da ce dan bit ajme.

Spavali smo ok nesto je malo prije 3h cvilio duda rijesila. U 4.30h pojeo i nastavio do 7.30h. 

Ono bijelo sranje se opet vratilo. Znači soor je. Moram u pedijatrice ili mogu sama to uzet u ljekarni?Abies?

Divim se i ja ženama pomoraca ili muzeva koji rade van grada/drzave. Naklon iz više razloga.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    23. Kolovoz 2016. 08:47

Jutro, nama tata otisao na sluzbeni pa smo same. Nadam se samo da svekrva nece doci na ideju mi doci "pomoc".
    Noc ok prosla,.jedno budjenje u 4, sad papali pa opet spavanac.
    Danas imam pegla party i to kosulje od mm. Bio mi je vec rekao da ce ih nosit na pranje/peglanje al sam odbila al sad mi sve vise dodje da prihvatim. 
    Kad smo kod pelena mi koristili kratko Violetu (takodjer poklon) i znali su joj otpast cicak. Poslala prituzbu na fejs, trazli moju adresu i poslat ce mi poklon paket 

Uzivajte u oblacnom danu

Sunshine1
    23. Kolovoz 2016. 09:32

Jutro zene!!  
    Vidim veselo ovdje. Duvno da je tema zivnula.

Abies bas mi je zao da tako zivcanis i da nemas neke pomoci. imas barem neku susjedu ili ftrndicu blizu da se jadas u da ti pomogne? Kad saznas ovo za popuste podijeli sa nama.

Sanjarka fuj glavobolja! Nadam se da ce bit ok dan,iako to nije tako. Ja sam jedna od onih kaj izbjegavaju tablete pa znam trpit ako nije tako strasno,a obicno nije. Steta ako je soor. Ali mislim da to nije tako strasno. Krema ako se ne varam rojazol. Ako se i moze bez pedijatra ja bi isla da ona to vidi.
    Dan prosao iznenadujuce dobro. Poslusala sam Malumini i stvarno se samo treba puuuno igrat.l sa njoma i zabavit ih,jos i predvecer isle u setnju...zaspala bez kupanja i igre/mazrnja prije spavanja u 8,15. A noc nam je bila divna. Nismo bas zocno po rasporedu ali ga pratimo,jucer krenuli ranije sat vremena,danas kasnije. Ali pratim nju. Sat vremena ranije je pospana i gladan pa necu je maltretirat. Dala cicu i spavat....
    Pitala si za financije. Mi idemo iz mjeseca u mjesec i dodemo na 0. Podijelili tako da meni ostaje Tena,frizider i kucanstvo,njemu rezije,auto, Tena i sitnice. U tome se slazemo i nema navlacenja,iako sam u minusu jer smo radili krov koji smo ustedili kroz dvije goidne i izkesirali pa sam ovaj mj tek vratila sogiju zadnju ratu ( posudili od njega odredenu cifru). Sad smo bez dugova ali bi krenuli stedit za novi auto...
    Inace,jucer sam brojala paricu kaj je Tenka dobila i sokirala se.DAMN!! Stavit cemo joj to na racun ili neku stednju...jel netko to proucavao kaj je najisplativije?

Ellie nama isto sada slijede pelene iz lidla,vidit cemo. MRZIM peglat njegove kosulje,ja sam za to da ih das na pranje peglanje. Meni se ne skupi puno pa ih sad uvalim svekrvi tako da sam sad mirna. Bte nadam se da nece doc pomoc. Posalji je Ugolini  

Mm inzistira da u petak idemo na more kako bi ja bila tjedan dana duze a to znaci da bi bila 4,5 dana sa svekricima i to mi se tako neda. U pregovorima smo  zao mi je ic kad sam si uzela ovaj tjesan uvest reda u njen ritam a i taaako mi se neda bit sa njima,jos ce svi oko nje i onda sve ode kvragu!!

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    23. Kolovoz 2016. 09:34

Kolko gresaka!!! Sorry,brzo pisem da krenem nesto radit dok spava 

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    23. Kolovoz 2016. 10:11

Marigmar,kak prezivljavas,jel i dalje se mucite nocu?? Bellaru,kak tvoja cicka,se kaj oporavila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.