Crazy nemoj se ubijat u pojam virujem da si najbolja mama svojim deckima i da oni to osjete. Tesko je na pocetku s malom razlikom no uskoro će bit bolje i lakse ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Je cure, evo nas na prvom buđenju od 21h 👍🏻👍🏻👍🏻 Sad je samo pitanje nakon klope da li bude nastavio ili ne. Znaci i vašim bebačima pobijele usne od cicanja, ja sam mislila da je to samo moj maher, e umrla sam od smijeha kada sam to vidjela, to se najčešće dogodi kada dugo sisati onda onak od vlage se razmoće 😂😂😂 kao da je plivao dugo 😂😂😂 jedino sto me frka kad ste rekle da hoce i koža otpasti 😱 Nama se jos nije dogodilo sto je čudno jer je Non stop na cici i to traje po sat vremena nekad i vise 😁 Stvarno je čudan koliko hoce biti a meni ga zao micati, kaj mislite da li bi trebala ga odspojiti ili da ga pustim kad mj pase? Svako ima drugu teoriju tak da nisam pametna 🤔
U svakom slučaju držite fige da nastavimo spavati jer imam takvu glavobolju od nespavanja da to nije normalno 😔
Baby tnx kaj si se uključila, sorry na gnjavaži ali ti i Crazy nekak nam najviše ulijevate sigurnosti u ono sto pričate 👍🏻
Bellaru javi šta je bilo i 😘😘😘 drži se
Nažalost ništa, nakon sto je pojeo od pola 2 ne spavamo, on zadrijema na cici no ne zaspe nego gunđa nešto cijelo vrijeme i onda se budi i krenu ga plinovi mučiti i to je to, od tada do sada je vec 3 puta tražio cicu ma nosanje, ninanje ali nema spavanja, sad ga presvukla i opet tuli hoce cicu i opet na cici 😔 Ne znam kada ce tome doci kraj i kada ce uspjeti nakon prvog buđenja opet nastaviti spavati, ovo je vec 4 noć
Marigmar joj bas mi zao zbog tih vasih noci. Nemam savjet,mi od bolnice lijepo spavamo ali zato muku mucim po danu.
Crazy ja danas krecem sa bebuskom na vojnicki rezim. zovemo ju Mali vojnicina. Kako ti sa rasporedom,si krenula? Jel napredujete?
Nama za sada po spagi ali inace mi ujutro sve ok. Samo mi se nekako cini ovo hranjenje previse? Sad prvo hranjenje je jela 20 iz prve i 5 iz druge pa za kojih 10 min sam joj dala jos 5 min iz druge i bljuckala je....vidit cemo. Ne ocekujem rezultate prije petka.
url=https://lilypie.com]
Marigmar prvo osiguraj da maleni bude budan kad papa i da se dobro najede (nek ti povuće ono zadnje masnije mlijeko) i neka pojede unutat sat vremena. Ako treba promijeni mu pelenu da ga razbudiš malo, ili vlaznom vatom po licu pa malo puhni. Ili ga ostavi malo na krevetu nek kmeči koju minutu i da vidis kako je budan.
Druga stvar beba od tri tj ne moze biti budna dulje od dva sata - kad je budan dulje vec je premoren, i onda nikako zaspat. Dakle nakon podoja nek se jos malo razmaše i kreni sa uspavljivanjem. Probaj si pomoći sa šumovima (napa, fen) ili nunanjem, kolicima... tolko da uhvati neki ritam spavanja, kasnije bude lakse i.moći ćeš bez toga. Ili ga jednostavno drži u narucju (mojem tako najslađe zaspat) kad vidis da je zadrijemao pricekaj jos 10-15min da ga uhvati čvršći san pa ga onda spusti u krevetić.
Treća stvar, opusti se. Bebe odmah uberu našu energiju i onda se zezneš. Skupe našu nervozu i onda si u začaranom krugu.
Vjerojatno je negdje u ovih 4 dana imao skok, sad se morate samo malo ushemit.
Sunshine mi vec par dana na rasporedu i za sad ok, popodne mi malo zna duze odspavat pa je onda navecer problem zaspat. A po noći nismo uopće disciplinirani hahaha... skockat ćemo se ovih dana ;-)
Sretno vam, nadam se da će ići glatko ;-)
Zaboravih napisat da kad ga krenes uspavljivat mozes mu dati da sisa 5-10min dok ne zadrijema.
Sunshine ako ona dobro povuce onda je dosta tih prvih 5min
Jutro. Mi vam nocas spavali od 11 do 8 u komadu 😍. Isla ju par put gledat jel sve ok, al ona spaval s smjeskom. Sad smo se druzile papale,pricale i vjezbale i opet spvanac.
Danas na rasporedu odmor, bio naporan vikend
Crazy hvala na savjetima isprobati cu sve, međutim sve mi padne u vodu kada njega grci jer samo zbog toga on ima tak lagani san, uspavam ga na rukama i lijepo spava međutim stalno nešto mrmlja pa ga ja stisnem uz sebe ali ak ga spustim u krevetić probudi se.
Ovo da se nije najeo dobro ima logike jer nema drugog objašnjenja ako odspava 4h u kom pojede i onda vise ne može zaspati, i traži jos cicu. Očito nam se vise toga spojilo i skok i grcici i svašta, budemo vidjeli kak ide danas
Marigmar sta treba.nosit u opcinu ovo za domovnicu i rodni list? I tak papir gdje je potpis oba roditelja to ima za isprintag il?
Poz cure!
Bellaru, ja sam imala groznu ragadu na desnoj, izdajala se 5 dana i dojila na lijevu pa je proslo, inace nikako.
Robica- ja pak dobila jedno 5-6 kompleta hlacice i majica broj 68! Majice su sranje! Trebam bodije!!! A ti brojevi su tak ludi da joj vec sad oblacim neke 68-ice.
Pelena, dobila 5 paketa! Nikak da krenem s tetranjem. Od kume dobila tetre, covere i kopcu. Javim kak ide kad pocnem!
Sortiraj odgovore
Najstariji