Marigmar ja ti njega umotam u dekicu pa kad ga spustim onda mu to jos neko vrijeme drži "moju" toplinu. A i po noci je uglavnom uz mene na krevetu, pa se ne budi...
Hello dame 😘
Moje dijete popilo bocu i zaspalo. Ja se idem uhvatit ručka i slaganja robe.
Zadnjih sigurno tjedan jede opet svako 3h preko dana a bio je na 4h. Sam si je vratio jedan obrok pa je sad opet na 6 obroka. Mislila sam mozda da mu je malo ovih 120ml pa sam pocela radit 150ml a izuzev sinoc on svejedno popije cca 120ml. Ima tko ideju zasto opet jede svako 3h i to bas bude gladan??
Ja jutros shopingirala online, kupila mu jos neke trenerkice i jednodjelne pidamice i vrecu za spavanje. Spremni smo za jesen 😊
To ja trosim povrat poreza koji jos nije sjeo 😂😂
Moram i s malom u shoping. Skola za 2tjedna 😲😲. Bankrot! Jos i krstenje uskoro uh.
Kako vi ekipa financijski sve pokrijete?
Ellie wow koja noc bravisimo! Ona ti uvijek ide spavat oko 23? Moj je gotov oko 21h - 21.30h i to mi bas pase. Taman ja onda imam malo vremena za sebe.
Marigmar samo polako i strpljivo. Tu smo za utjehu zbog besanih noci 😘
Sunshine i Crazy sretnooooo! Ja cekam knjigu 😃
Aurelija ciji bodici joj mogu 68? 68,74,80 svasta se nosi medu ljetnicama 😲
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sta se tice bijelih sranja po usnama skinula sam sa gazom al morala sam bas jace ribat. Soor je moguce skinut?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bellaru samo osobne iskaznice vaše ništa drugo, al nemoj se forsirati i zuriti pričekaj da tebi bude bolje 😊
Evo bili u šetnji skoro 2h i super je bio, malo zaplače kada ga ulovi trbuščić ali brzo stane kada se isprdi, prdonja moj mali 😍 Sutra mi frendice dolaze naručila viper od njih jedva čekam da ih malo vidim a i da vidim kak ce mali na viper reagirati, nadam se da ce mj pasati. Kupila malo pršuta i sira da ih počastim a za to vrijeme mama u parku bila sa malim kaže kada prdne da se pol parka okrene 😂😂😂
Išla i do firme predati papire za naknadu od firme jedva čekam da mi to sve sjedne da ne izvuče iz minusa kad smo vec kod financija. Povrat sjeo, jos HZZO, firma, nešto dobim i od sindikata u firmi, a grad Zagreb rekli tek u 9mj 😡 I to pola jer jbg treba sad za kampanju ne stignu isplaćivati ranije 😡
Bili smo i u DM-u preuzela poklon pelene i maramice, a sretnu bebu paket sam ja jos u trudnoći cijeli Zagreb preokrenula zbog tih knjižica nigdje nije bilo, čak slala mail na family service nitko odgovorio nije, i onda u jednoj ljekarni ostavila broj pa kada su nabavili su me nazvali, knjižice su super, onak skraćeno najvažnije 👌🏻
E jos jedno pitanje, kaj smijem uzeti za stolicu, tj. Da me potjera, dosta sam zastopana, jedem dobro i raznoliko ali nešto me zacementirali, čak nakon epizotomije sam prije išla na wc nego sad 😂
Book mame
Evo i nas opet. Prezivjele smo skok, ili bolje reci ja sam prezivjela. Ovo je bilo uzasno, tri dana i 2 noci. Po noci mi se budila svakih 2, vise sat i pol, nekad i svaki sat pred jutro. A po danu non stop cica bila u ustima. U 6. tj nisam skok ni osjetila. Jedino je onaj u 3.tj bio uzasan. Nervozna je bila, cendrala kad je trebalo spavati, spavala je danju 3x po pola sata. Danas se jos uvijek mucimo s spavanjem, al nadam se da se uskoro vracamo u rutinu 😅
I ja sam narucila knjigu Sretna beba. Nadam se da ce mi biti od pomoci 😝
Marigmar na proljetnicama sam procitala davno da je jedna imala isto tako problema s stolicom i popila si je jednu dozicu kapi koje je davala bebi, sad nezz koje su bile. Ak dajes nesto, popij jednu dozu. Ja sam mm htjela dati 😂😂😂
Moj vojnicina ozbiljno shvatila raspored idem peglat pa citam navecer...
url=https://lilypie.com]
Marigmar u Dm-a treba doc s otpusnim pismom ili kopijom za pelene?
Ova moja cura bi samo.na cici stala. Pocica, stavim je u krevetic, a ona uskoro cendra. Opet iznova, ona zaspe na cici i tako u krug. Poludit cu!
Deeka samo sam pokazala rodni list, ako si se učlanila u baby bonus njihov dok si bila trudna onda si sama na onom terminalu njihovom isprintao kupone za te pelene i maramice, ako nisi moraš prvo ma blagajnu učlaniti se
Sortiraj odgovore
Najstariji