Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    27. Travanj 2017. 11:45

Sandrich, sretan veliki minic ljepotanu Lovri! 🎊🎉💙💚
    Sveki ti je stvarno 🔫🔫🔫🔫 Nekad kad tako pises dobijem dojam ko da ona to namjerno radi... 😡😡 Pa jel bas mora tako kasno nesto raditi i lupati ako imate bebu u kuci koji spava? 😡😡
    Mare, bravo sto sirena lijepo spava 💕💕 Komarac? Mrzim ih iz dna duse 😡😡😡 Mm pokraj mene spava odkriven, ja pokrivena preko glave, samo mi nos viri van da imam zraka i dzubre nade bas tu rupicu i pikne me na licu, a mm ni ne takne 😠😠 I Marcela jako vole 😠😠 Ocito im fina nasa krv kad oboje imamo istu krvnu grupu 🙄
    Crazy, hvala na komplimentu! 😘 Bravo za tm! Znaju oni biti pazljivi kad hoce 😉 Uzivaj sa svojima! 😘
    Abies, bravo sto Petra vise nama temp! Neka tako i ostane! 😊 Kako F zubic? Jel ga jos boli?
    Lucy, u dm-u ili bippi mozes kupiti mala pakovanja kreme za ruke/sampona/paste za zube i sl ako neces predavati kofer na check in. U onaj kofer koji predajes na chek in, smijes staviti kozmetiku normalne velicine samo u avion kao rucnu prtljagu ne smijes unositi.
    Sanjarka, Gigic se izvlaci zavezani iz hranilice 😮😮 Kako to uspije? 😮😮 Nadam se da je u auto sjedalici cvrsce zavezani pa da nebi tu tehniku primjenjivao i tokom voznje 😕
    Miss, a bas je pate jadnu ti remencici 😕 Nisam popratila, zasto to mora nositi? 
    Brojcana, tesla u kazni 😁😁😁 Poznato mi to, ja sam do prije par god imala nimfu pa bi isto znala prekriti krletku dekom kad bi me nervirao kokodacuci 😁😁
    Neli bas smjesna sa svojim klimanjem glave 😍😍 Bravo za dobru noc! Ponovila se 😉
    Djete se probudilo i gleda u kameru babyphona pogledom, zasto jos nisi dosla po mene? 😁😁😁

Ugolina
    27. Travanj 2017. 11:48

ejic

Hello!
    Nama noc bila ok. Budio se u 1 za bocu i spavao do 7:20 😊 Ja sam taaako lijepo mirno spavala, pogledam ujutro na babyphon on se giba i cujem tiho da prica pa skuzim da jd babyphon stisani (ne sasvim ali na 1.ili 2. crtici od 6). Nije mi jasno jesam li zaboravila pojacati kad sam mu u 1 dala bocu ili je tokom noci kmecao pa ja stisala da me ne nervira 😁😁 Zna nekad tako par min pricati ili kmecati ako ne nade odmah dudu pa onda stisam babyphon da ne probudi mm-a, a ja cekam hoce li se probuditi pa moram kod njega ili ce sam dalje zaspati. Ocito nocas sam dalje zaspao, a i ja isto pa zaboravila opet pojacati 😁😁 Eto, ali bar ostatak noci nisam cula svaki sum i svako njegovo okretanje i bas se lijepo naspavala 😆
    Ujutro pojeo bez protesta pola vocne kasice mango-jabuka-banana 😮😮 i sad pred spavanje popio cijelih 150ml ad-a. Nesto se dogada, pitanje je sta. 🤔 Zubica nisam vidjela ni napipala, prosao skok od 3-4 dana? 🤔 Nemam pojma-uzivam u ovoj fazi prije nego me opet sustigne jedna puna cendranja i kmecanja 😆😆

Stisala babyphone i ko te sljivi,mali,mama spava 😂😂😂😂😂😂 prejako 💪💪💪

curicax3
    27. Travanj 2017. 12:08

Miss_a89

Jutro svima! P od jucer popodne cijelo vrijeme plakala, nije se smirila ni kad bi bocicu dobila. Toliko je plakala da nije mogla jesti, pocela je kasljati, gusit se.. uglavnom, shvatila sam da su problem remencici jer kad sam joj ih skinula postala je drugo dijete. Srce me boljelo kad sam joj ih opet stavljala 😢 cijelo vrijeme mi je bila na rukama i na kraju od iscrpljenosti zaspala oko pola 10. 2 budenja i jutros se probudila dobre volje, s osmijehom i htjela je ispruziti nogicu. Kad je vidjela da ne ide, opet plac. Stavila sam ju na krevet pored sebe da jos malo odgodim nosenje.
    Sinoc krenula citati sto ste pisale i zaspala s mobitelom u ruci.
    TPolmislim da je normalno do 6 dana da ne kakaju.
    Gitte ja sam pila samo folnu. Rekla mi je moja gin da je to dovoljno, nek samo jedem raznoliko i zdravo. Raznoliko sam jela, ali nije bas uvijek bilo jako zdravo 😂😂
    Sandrich bas ti se sve skupilo..kakve poslove sveki obavlja iza ponoci?
    Ugolina bome ti nije lako. Al tete u vrticu i uciteljice svi podcjenjuju. Koliko puta sam cula: Blago tebi, u skoli si 2,3 sata i cijelo popodne slobodna. A da ne spominjem kako su ljetni praznici svima trn u oku 😂😂 ok, slobodna sam mjesec dana i znam da je to vise nego sto drugi imaju godisnji, ali daleko je to od onih 3 mj o kojima svi pricaju.
    Sretni minici svim bebama 💜💙 Mi cemo jos malo 3 mj. Kako to vrijeme leti….

A jadna curka😣valjda cete to sto prije skinut

curicax3
    27. Travanj 2017. 12:10

Sanjarka88

Curice e sjetih se tebe i da ti je nedavno bilo isto tj teze jer je tvoja curka dosta mlađa 🤤 idu u Hrvarsko zagorje, u Vrbovcu im je hotel
    Lucy ma nije problem u mudrici ona bi svugdje isla bez nas takva je oduvijek, problem je u meni 😂
    Ugolina i u nas je ista stvar s brojem djece na broj teta, doduse u privatnim vrtićima ja sam mislila da se gradski moraju drzat nekih pravila 😬
    Deeka jel bolji dan danas? 🤗
    Llrnek su super prošle babine 😎 Rita hodaaa 😍
    Tpol sretno s prelaskom na dva spavanca 🤗
    Mare kako ste danas? 🤗 bravo sirena! 😗
    Gitta super sto vas tm odveo u shoping, pohvali nam se ulovom 😎 i Josip je mudra glavica 😍
    Sandrich nekako "veselo" kod tebe 😬
    Crazy kod tebe veselo na n-tu 😥😥 Doc ce lijepo vrijeme pa ce te vi vani setat 🤗🤗 bravo za muzica nek te iznenadio 😗 uzivaj sa svojim 🤗
    Miss a misica mala kako nju to smeta 😓😓😓

Pa oni ce bit kod Vjeverice u blizini😂
    Eto ti dodi s tm i Gigijem kod mene u goste pa si joj blizu😉ima mjesta

Miss_a89
    27. Travanj 2017. 12:18

Brojcana bas sam se nasmijala na teslu 😂😂
    Ugolina da, skoro smo kolegice 😊
    Mare hvala ti, nadam se i ja da hoce.
    Ejic stisala babyphone 😂😂 prejako hahaha Remencice nosi zbog kukova.. ima blazu dislaziju kuka.
    Curica jooj i ja se nadam da hocemo.
    P 🎀 lezi pored mene na kaucu i gleda u strop nepomicno. Odjednom zatvori oci i zaspi. Nisam se mrdala tih dragocjenih 15mij. Uzivala sam u miru ☕ iii evo je budna 😁 Jel ima netko savjet kako se rijesiti tjemenice s obrve? S glave nam je otislo, ali obrvu nikako rijesiti. 

uykmyjh
    27. Travanj 2017. 13:13

ejic

Sandrich, sretan veliki minic ljepotanu Lovri! 🎊🎉💙💚
    Sveki ti je stvarno 🔫🔫🔫🔫 Nekad kad tako pises dobijem dojam ko da ona to namjerno radi… 😡😡 Pa jel bas mora tako kasno nesto raditi i lupati ako imate bebu u kuci koji spava? 😡😡
    Mare, bravo sto sirena lijepo spava 💕💕 Komarac? Mrzim ih iz dna duse 😡😡😡 Mm pokraj mene spava odkriven, ja pokrivena preko glave, samo mi nos viri van da imam zraka i dzubre nade bas tu rupicu i pikne me na licu, a mm ni ne takne 😠😠 I Marcela jako vole 😠😠 Ocito im fina nasa krv kad oboje imamo istu krvnu grupu 🙄
    Crazy, hvala na komplimentu! 😘 Bravo za tm! Znaju oni biti pazljivi kad hoce 😉 Uzivaj sa svojima! 😘
    Abies, bravo sto Petra vise nama temp! Neka tako i ostane! 😊 Kako F zubic? Jel ga jos boli?
    Lucy, u dm-u ili bippi mozes kupiti mala pakovanja kreme za ruke/sampona/paste za zube i sl ako neces predavati kofer na check in. U onaj kofer koji predajes na chek in, smijes staviti kozmetiku normalne velicine samo u avion kao rucnu prtljagu ne smijes unositi.
    Sanjarka, Gigic se izvlaci zavezani iz hranilice 😮😮 Kako to uspije? 😮😮 Nadam se da je u auto sjedalici cvrsce zavezani pa da nebi tu tehniku primjenjivao i tokom voznje 😕
    Miss, a bas je pate jadnu ti remencici 😕 Nisam popratila, zasto to mora nositi?
    Brojcana, tesla u kazni 😁😁😁 Poznato mi to, ja sam do prije par god imala nimfu pa bi isto znala prekriti krletku dekom kad bi me nervirao kokodacuci 😁😁
    Neli bas smjesna sa svojim klimanjem glave 😍😍 Bravo za dobru noc! Ponovila se 😉
    Djete se probudilo i gleda u kameru babyphona pogledom, zasto jos nisi dosla po mene? 😁😁😁

Nije namjerno nego joj mozak ne funkcionira bas najbolje. Nekidan cijelu placu skoro bacila u smece, pripremila novce za nesto platiti i krenila ih guzvat  unikat, sto reci. I to sinoc je jos suskala nesto po zidu koji je tocno nama kraj glave di spavamo. Kad je lovre bia manji me pitala da zasto ja njega pustam da spava u tisini, da ga nesmin navikavat na to. Da moram klapat oko njega  zato nju ni sirene ni treci svjetski nebi probudia, doslovno. Ono zaspe u dnevnome, zoves je, vices, ona nista ne cuje

Lucy16
    27. Travanj 2017. 13:14

Ejic, znam za to,  nosila sam takvo u bolnicu. Jel ti mali spava sam u sobi? Super kad to moze. Ja bi se ustajala 5 puta i setala. Kindeebet je tik do moje strane kreveta pa mi se ne da stalno ga vadit i vracati nazad.
    Miss, pozdrav kolegice i zao mi je tvoje curice. Bas je to grozno.
    Ugolina, nije bed. Lakse mi je. Dam mu cicu da se ni jedno ne ustaje ali naucit ce se spavati s nama pa ce poslije biti problemi. Stavim ga u kindu kad idemo spavati. Ali prvo sisanje oko 1.-1.30 i ostavim ga na krevetu jer zaspe dok sisa pa da se ne probudi kad ga pomicem.
    Brojcana, pa ti svaki dan cistis. I Tesla brbljavac. 
    Zapamtila sam svekrvu redusu u ponoc, ali ne znam kod koga, Mare, Gitte??

Lucy16
    27. Travanj 2017. 13:21

Aaa, Sandrich i svekrva. Joj, razumijem te. Najgore su te od kojih nemas mira. Moja obavezno zove muza svaki dan dok smo jos u krevetu ili dok mali spava. Muz joj poklopi da mob ne zvoni, a ona onda na kucni. Zadnji puta joj je rekao " znas da mala djeca spavaju u podne". Ovaj vikend idemo na krizmu, ici ce i ona valjda i znam da ce mi maloga stalno uzimat iz ruku. Tako je kad god smo negdje. Valjda da se pokaze kako ona njega pazi. Moram smisliti nesto da ga ostavi na miru.

ejic
    27. Travanj 2017. 14:01

Ugolina 😂😂😂😂 U koju kategoriju nemajke to spada? low, midle ili high? 😂😂😂
    Miss, joooj nadam se da ce joj se sto prije popraviti kukici pa da se oslobodi tih remencica 😕
    Lucy, da on spava vec nekih mjesec i po do 2 sam u svojoj sobi. Od rodenja do sad je svega 2x spavao kod nas i to se nitko od nas troje nije naspavao pa ga nisam ni navikavala na to kad mu nije odgovaralo. Prije smo imali krevetic u spavacoj koji metar od moje strane kreveta i ionako bi uvijek morala ustati kad sam dojila ili davala ad jer nisam mogla maknuti stranicu od kindica. U jedno doba se bezveze budio po 3-4x nocu iako ga nista nije boljelo i pretpostavljali smo da ga mozda mi budimo hrkanjem i okretanjem po krevetu. Tako smo ga probali u njegovu sobu uz ukljuceni babyphon da ga cujemo i nije se nista bunio pa smo ga ostavili tamo 😊
    Sandrich, sveki 🔫🔫🔫

lan@luk@rit@
    27. Travanj 2017. 14:07

Pozdrav cure
    Rucak za nas skuhan za R se kuha papat ce ksd se probudi..veliki se vani igraju svak sa svojom ekipom,mm radi u kuci vlada mir,tišina..Milna.
    Lovre frajeru sretan ti minić :-*
    Mare fuj komarci kad ih se samo sjetim...Super da nam je Sirenica dobro..
    Abies super za kino i da nam je i Petra dobro..
    Miss nadam se da ce remencici pomoci i da ce te ihskinuti brzo..
    Gdje nam je Gigi krenuo iz hranilice..akrobat mali na seku ;-)
    Crazy odmori se zasluzio si hahaA i uzivaj sa svojima..Bravo za tm i poklon..nausnice su predivne...
    Dalje kokosji mozak nije zapamtio..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.