jutro svima! i meni bi trebala jedna jaka kava, moj se noćas probudio i ko da je podne, neće da spava, nisam oka sklopila,,,zato sad krmi sve u 16 a ja ispijam kavu da dođem sebi.
Mare vidim da je i kod tebe veselo
ova kiša dodijala, jedva čekam ljepše vrijeme....toliko za sad od mene..uživajte danas
Hvala na cestitkama 😘😘😘
Obavljeno cijepljenje, mi smo 7 600 teski, 76 dugacki
Ima li vas koje ste već obavile ono cijepljenje s godinu dana? Jer nama je to sljedeće.
Kod nas noc ok, mm bio red za bocu pa me bas briga koliko se puta budila! Samo sam cula da se si sveki digla prvi put i zurnim korakom kod nje u sobu, a ni ne zna sto joj treba glavno da se dize, i pred jutro se dva puta malo zaplakala radi dude i opet trci a ja to ignoriram da me ne vidi i onda zaspi, naravno da je vec u 7 bila budna 😒
Sanjarka a nisam htjela vise hahaha, meni to tako glupo kad mi netko kaze izaberi si jer sta ja znam koliko misli potrosit 😂😂😂
Sad se spremat i na trening, preskocila sam pon i sri pa danas moram😜
Jel kojoj od vas bebac stalno negodovao u snu, onako kao da ce poceti plakati, traje par sekundi i nastavi spavati, tako i kroz dnevni i nocni san vec 2 dana 😥😕 o cemu je rijec
Brojcana ma mama mi je blizu, sveki isto kat iapod, al imam muza i mamu nek pomaze. Sveki mi je ionako dosadna pa je ne zelim da se nase** kod mene vise nego je potrebno, pa cu poslat malu kod nje 😬
S bebom ionako samo ja mogu u pocetku, ali eto da se neko poigra s Aurorom bar kroz jutro dok mm bude radija bit ce dobro. Al o tome cu razmisljat kad dode vrime.
Nama.izasa cetvrti zubic. Sad donja lijeva dvojka. Nikakvog reda s tim izlazenjem kod nas.
Nisam ljetna mama 2016., ali moram tu napisati kak mi je super ovo sto ste tako aktivne i zajedno prolazite odrastanje vasih klinaca. Uvijek je lakse u velikom i zabavnom drustvu i kad vas muce slicne brige :) Da je bar takvo stanje i sa zimskim mamama 2016./2017., ali nope
Awww hvala ti!!! I stvarno je super!! Poprilicno smo se sve na ovoj temi skompale,a nastalo bome i pravih prijateljstava...osim ovdje druzimo se neki na viberu,fb,wappu i uzivo 😂😂😂
A ja isto ko i sanjarka,moram citat sve s foruma kad vec ove druge drustvene mreze aplikacije ne stignem bas 😂😂 popamtila sam slabo... Brojcanine postove obozavam citati,pisam od smijeha svaki put,ali i kada god spomene si muza tlak mi odee 😂😂 cim vidim "mm" vec mi je zlo 😂😂😂 bez uvrede brojcana..al zamisli,umoran je,eee..
Miska,ulov od babe prekrasan!
Mare,ti imas faze super dana ili 🔫🔫🔫🔫 dana,nema izmedu 😂
Malu deeku zubici muce..moja to nekako dobro hendla..ili samo stagnira stanje,jedan onaj vani i to je to..iako mi neda bas gledat u zube..
Gitta isto ceka da satre muza aaahaha 😂😂 ajde sretno ti da ti se sto prije zelja ostvari...ja takvih zasad nemam..mozda da mi trudnoca nije bila tako 🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Summer,moja zna tako jecati u snu,ali samo kada nesto sanja...a onda se pitam kaj to bebe imaju ruzno za sanjat?!? Neeee,vratite mi ciiicuuuu!!! 😂😂
Mozda ju kaj muci,boli...probava?
Ne znam vise...
Sortiraj odgovore
Najstariji