Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    21. Travanj 2017. 07:27

Lucy sretan minic Mateu 😍😍
    Summer i tvojoj malenoj sretan minic

Gitta
    21. Travanj 2017. 09:29

jutro svima! i meni bi trebala jedna jaka kava, moj se noćas probudio i ko da je podne, neće da spava, nisam oka sklopila,,,zato sad krmi sve u 16 a ja ispijam kavu da dođem sebi.
    Mare vidim da je i kod tebe veselo 
    ova kiša dodijala, jedva čekam ljepše vrijeme....toliko za sad od mene..uživajte danas 

summerbaby
    21. Travanj 2017. 09:47

Hvala na cestitkama 😘😘😘
    Obavljeno cijepljenje, mi smo 7 600 teski, 76 dugacki

Gitta
    21. Travanj 2017. 10:12

Ima li vas koje ste već obavile ono cijepljenje s godinu dana? Jer nama je to sljedeće.

miska
    21. Travanj 2017. 10:42
    evo Miline opreme 😜
    evo Miline opreme 😜

miska
    21. Travanj 2017. 10:48

Kod nas noc ok, mm bio red za bocu pa me bas briga koliko se puta budila! Samo sam cula da se si sveki digla prvi put i zurnim korakom kod nje u sobu, a ni ne zna sto joj treba glavno da se dize, i pred jutro se dva puta malo zaplakala radi dude i opet trci a ja to ignoriram da me ne vidi i onda zaspi, naravno da je vec u 7 bila budna 😒
    Sanjarka a nisam htjela vise hahaha, meni to tako glupo kad mi netko kaze izaberi si jer sta ja znam koliko misli potrosit 😂😂😂
    Sad se spremat i na trening, preskocila sam pon i sri pa danas moram😜

summerbaby
    21. Travanj 2017. 10:58

Jel kojoj od vas bebac stalno negodovao u snu, onako kao da ce poceti plakati, traje par sekundi i nastavi spavati, tako i kroz dnevni i nocni san vec 2 dana 😥😕 o cemu je rijec

deeka
    21. Travanj 2017. 11:31

Brojcana ma mama mi je blizu, sveki isto kat iapod,  al imam muza i mamu nek pomaze. Sveki mi je ionako dosadna pa je ne zelim da se nase** kod mene vise nego je potrebno, pa cu poslat malu kod nje 😬
    S bebom ionako samo ja mogu u pocetku, ali eto da se neko poigra s Aurorom bar kroz jutro dok mm bude radija bit ce dobro. Al o tome cu razmisljat kad dode vrime.

Nama.izasa cetvrti zubic. Sad donja lijeva dvojka. Nikakvog reda s tim izlazenjem kod nas. 

Ugolina
    21. Travanj 2017. 12:54

Miss_a89

Nisam ljetna mama 2016., ali moram tu napisati kak mi je super ovo sto ste tako aktivne i zajedno prolazite odrastanje vasih klinaca. Uvijek je lakse u velikom i zabavnom drustvu i kad vas muce slicne brige :) Da je bar takvo stanje i sa zimskim mamama 2016./2017., ali nope

Awww hvala ti!!! I stvarno je super!! Poprilicno smo se sve na ovoj temi skompale,a nastalo bome i pravih prijateljstava...osim ovdje druzimo se neki na viberu,fb,wappu i uzivo 😂😂😂

Ugolina
    21. Travanj 2017. 13:08

A ja isto ko i sanjarka,moram citat sve s foruma kad vec ove druge drustvene mreze aplikacije ne stignem bas 😂😂 popamtila sam slabo... Brojcanine postove obozavam citati,pisam od smijeha svaki put,ali i kada god spomene si muza tlak mi odee 😂😂 cim vidim "mm" vec mi je zlo 😂😂😂 bez uvrede brojcana..al zamisli,umoran je,eee.. 
    Miska,ulov od babe prekrasan!
    Mare,ti imas faze super dana ili 🔫🔫🔫🔫 dana,nema izmedu 😂
    Malu deeku zubici muce..moja to nekako dobro hendla..ili samo stagnira stanje,jedan onaj vani i to je to..iako mi neda bas gledat u zube..
    Gitta isto ceka da satre muza aaahaha 😂😂 ajde sretno ti da ti se sto prije zelja ostvari...ja takvih zasad nemam..mozda da mi trudnoca nije bila tako 🔫🔫🔫🔫🔫🔫 
     Summer,moja zna tako jecati u snu,ali samo kada nesto sanja...a onda se pitam kaj to bebe imaju ruzno za sanjat?!? Neeee,vratite mi ciiicuuuu!!! 😂😂
    Mozda ju kaj muci,boli...probava?
    Ne znam vise...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.