vecer cure!ja u vodoravi,mala zaspala-od jutra nisam stala.budile se u 6 i 10(mm pao loncic na pod kuhinji😂)..pa se i mi digle,imala pregled u 10 danas(sve je ok,jedino tlak niski pa mi se zato manta stalno,a spol na sljedecem pregledu-jos se ne vidi)…pocela se spremat kad odjednom neki krik/zvuk ja se prepala,neli u plac-tesla!!kao da imam bezubicu(zmaja iz crtanog kako izdresirat zmaja),sta mu je doslo-neznam,mozda je vidio patku😂..e to me prvo izbacilo iz takta,spremila nas dvije dala joj cicu da me ne navlaci kod doktora ona zaspe-5 min prije polaska😤..nekako ja nju njezno probudim,uvalim keks i crta van..sreca pa sam bila sve skupa sat vremena kod gin- inace to potraje skoro do 2 h..neli bila divna,super,eto bas sam se iznenadila..prosla na povratku do ducana kupit kruh(nemozes vise nakupovat kruha za patke😅),stala gledam banane,neli pored mene u kolicima mirno sjedi-neka baba prolazi pored nas,ne reagiram na nju kad cujem vrisak!!zabila glavu ovoj u kolica-ova se prepala jadna,baba gleda u mene i smije se 😨!!pa koji k se smijes i sta imas zabijat glavu tudjem djetetu u kolica i dirat ga..poludila sam!!ajde cupaj malu iz kolica,nosi ju-vuci kolica..obavila kupnju krenula prema doma-opet davaj keks(ne izlazim bez 5-6 keksa iz kuce😂)da je mogu vratit nazad u kolica i 5 min prije kuce opet deracina.vec skidam jaknu sa sebe,nju uzimam da bi ona naslonila glavu na moje rame i zaspala tako😊..ostatak dana mi je bila jako dobra i noc nam je bila s jednim budjenjem! izasla nam je desna donja dvojka,to nam je sedmi po redu!!
😂😂😂😂😂😂 ma kako ste vas dvije vesele cuje
url=https://lilypie.com]
vecer cure!ja u vodoravi,mala zaspala-od jutra nisam stala.budile se u 6 i 10(mm pao loncic na pod kuhinji😂)..pa se i mi digle,imala pregled u 10 danas(sve je ok,jedino tlak niski pa mi se zato manta stalno,a spol na sljedecem pregledu-jos se ne vidi)…pocela se spremat kad odjednom neki krik/zvuk ja se prepala,neli u plac-tesla!!kao da imam bezubicu(zmaja iz crtanog kako izdresirat zmaja),sta mu je doslo-neznam,mozda je vidio patku😂..e to me prvo izbacilo iz takta,spremila nas dvije dala joj cicu da me ne navlaci kod doktora ona zaspe-5 min prije polaska😤..nekako ja nju njezno probudim,uvalim keks i crta van..sreca pa sam bila sve skupa sat vremena kod gin- inace to potraje skoro do 2 h..neli bila divna,super,eto bas sam se iznenadila..prosla na povratku do ducana kupit kruh(nemozes vise nakupovat kruha za patke😅),stala gledam banane,neli pored mene u kolicima mirno sjedi-neka baba prolazi pored nas,ne reagiram na nju kad cujem vrisak!!zabila glavu ovoj u kolica-ova se prepala jadna,baba gleda u mene i smije se 😨!!pa koji k se smijes i sta imas zabijat glavu tudjem djetetu u kolica i dirat ga..poludila sam!!ajde cupaj malu iz kolica,nosi ju-vuci kolica..obavila kupnju krenula prema doma-opet davaj keks(ne izlazim bez 5-6 keksa iz kuce😂)da je mogu vratit nazad u kolica i 5 min prije kuce opet deracina.vec skidam jaknu sa sebe,nju uzimam da bi ona naslonila glavu na moje rame i zaspala tako😊..ostatak dana mi je bila jako dobra i noc nam je bila s jednim budjenjem! izasla nam je desna donja dvojka,to nam je sedmi po redu!!
😂😂😂😂😂😂 ma kako ste vas dvije vesele cuje
url=https://lilypie.com]
Brojčana
Svu si me raznježila slikom 💗😘
Kruh kupuješ 😂
Sretni minići Lucy Tpol
Ln mame
Sunshine ne rugaj se 🔫
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nisam ljetna mama 2016., ali moram tu napisati kak mi je super ovo sto ste tako aktivne i zajedno prolazite odrastanje vasih klinaca. Uvijek je lakse u velikom i zabavnom drustvu i kad vas muce slicne brige :) Da je bar takvo stanje i sa zimskim mamama 2016./2017., ali nope
Procitala jesam, komentirat mogu do jutra pa cu to teska srca preskocit 😂
Nasmijah se s vama, posebno Ugolinom i Brojcanom 😂😂😂 ma kraljice 😎😎😎!
Slike shopinga na sunce, bar je sad lako stavljat slike 😎
I ja obavila h&m duznost al samo za mudricu ovaj put ☺
Brojcana predivna slikica 😍😍😍 cestitke na zubicu 😘
Miska kako ti dobijes vec poklon za rockas a ja nista? 😔😁😁
Gita nisam ti jos dobrodoslicu pozelila, bas mi drago da si opet tu 😘
Toliko od mene za veceras. Sistematski obavili 8900 i 74cm. Za glavu ne pitajte 🙃 skoro se svadila s njom zbog ovog cjepiva s godinu 😂
Lea i Mateo sretan 8. minic 🎈❤🎈❤🎈❤🎈❤
Nisam imenjaku cestitatala minic, pa neka ti je sretan Mateo! To mi je bas lijepo ime za deckica 😍
Sanjarka nisi bila dovoljno dobro sto da ti kazem 😂😂😂 sveki iskoristila priliku da si sama izaberem, nisam puno, bilo mi je neugodno jer je toliko potrosila na Milu pa sam si uzela jedan svilenkasti senfasti top u mangu za ljeto, jos sam ga lani gledala al nisam stala u njega 😂😂😂 i carape na cipkicu mi je kupila! Sutra stavim slike, sad svi spavaju 😜
Zimska mama pisi tu, nije to neka luda razlika, pola godine gore- dole 😜
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ posluzite se!
Ja budna , gigi jos spava. Volim to 😆
gdje nam je Ilani?
Miska sta je nisi vise opljackala? Mila je Mila a ti si ti 😂
Summerbaby zaboravih jucer čestitati i Niki 9. 💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Sta se kuha danas? Ja cu neku tjesteninu na brzaka. Btw kad klinci mogu vrhnje za kuhanje? 😂
Jutro
Sanjarka moze meni trodupla kava
Milion budenja nocas i cmizdrenja,zaspala je prvo bila sama u svom krevetu pa se probudila i u plac,pa sam je stavila kod sebe i tako je zaspala u neka doba sam je prebacila u krevetic. Probudila se oko 6h opet cendra i da joj pomognem u tome pala mi bocica njoj na glavu.Sad se valja po podu i pizdi a ja kavu pokusavam piti😭😭
Rucku cu tjesteninu i meso 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji