Nikolina je rođena sa 2400 i 44cm. Baš sam popunjavala radosnicu i našla papir gdje sam pisala njenu težinu svakih par dana, morala sam je vagati da pratim kao u rodilištu. Trebalo joj je mjesec i pol dana da dođe do 3 kg. A vagala sam je na kuhinjskoj vagi u kutiji za kolače 😆😆😆
Nism ja bila u shoppingu!😅 frendica nam kupila.
Pijem kavu,stvari pola potrpane u auto. T spava,sunce pici. Haiku😂😂😂
Super kod odlaska na vukendicu je da nema prezderavanja🤗🤗😜😜😜
Mozda cak i skocimo d
url=https://lilypie.com]
Mozda skocimo i na Pag posto prestala bura pa doma tijekom popodnevnog spavanca da odspaca put. Nadajmo se.
Nikolina vagana u kutiji za kolace😂 mamin kolacic😘ukida spavanje😂😅🤗
Gigi bi jeo pizzu😂😂😂 prefriganac
url=https://lilypie.com]
Dakle ujutro sam taman napisala pola rrcenice i probudila se e sad mi od jutra isparilo sve.
Petra ima cipelice😍😍 super izgledaju
Lei dolazi drustvo,bit ce sigurno dobrica. Nama bila danas frendica iz ZD (nije Crazy 😂) i dobijela neku lijepu robicu…uglavnom kaze kako je T dobra curica i jako vesela. Ili je to predstava? A reko u globalu je dobra al voli pjevat😂😂😂
Sanjarkaima novu bebu😂😂🤗 i spremna se za posao😱😱😱 uzas,a svima ce nam bit sok. Ja ne razmisljam,tako mi lakse,panicarit cu vikend prije. I ja spadam medu one koje stalno nesto kupuju. Al ja kupim i mm,njezinoj robici ne mogu odolit a sebi moram 😂😂😂 pogotovo za posao,ne mogu ko odrpanka medu direktore i predsjednike uprava. Al zato po doma i van posla ko odrpanka. 😅 to mi gust
LLR ima veliku curu😍
E i zapamtila da jeUgolina nostalgicna i da stize skoro nova beba😂😂😂😘🤗
Nikakva nova beba,nista to
Nikolina je rođena sa 2400 i 44cm. Baš sam popunjavala radosnicu i našla papir gdje sam pisala njenu težinu svakih par dana, morala sam je vagati da pratim kao u rodilištu. Trebalo joj je mjesec i pol dana da dođe do 3 kg. A vagala sam je na kuhinjskoj vagi u kutiji za kolače 😆😆😆
Ajme sto je sitna bila 😍
Dakle ujutro sam taman napisala pola rrcenice i probudila se e sad mi od jutra isparilo sve.
Petra ima cipelice😍😍 super izgledaju
Lei dolazi drustvo,bit ce sigurno dobrica. Nama bila danas frendica iz ZD (nije Crazy 😂) i dobijela neku lijepu robicu…uglavnom kaze kako je T dobra curica i jako vesela. Ili je to predstava? A reko u globalu je dobra al voli pjevat😂😂😂
Sanjarkaima novu bebu😂😂🤗 i spremna se za posao😱😱😱 uzas,a svima ce nam bit sok. Ja ne razmisljam,tako mi lakse,panicarit cu vikend prije. I ja spadam medu one koje stalno nesto kupuju. Al ja kupim i mm,njezinoj robici ne mogu odolit a sebi moram 😂😂😂 pogotovo za posao,ne mogu ko odrpanka medu direktore i predsjednike uprava. Al zato po doma i van posla ko odrpanka. 😅 to mi gust
LLR ima veliku curu😍
E i zapamtila da jeUgolina nostalgicna i da stize skoro nova beba😂😂😂😘🤗
Nikakva nova beba,nista to
A baš sam se pitala kako sam nešto takvo propustila??? Ništa mi nije bilo jasno 😂
Hello cure
Ovih dana sam bila neaktivna jer su svekrici bili pa mi je bilo veselo 😊 al malo sam se i odmorila. Oni su svaki dan sa velikima isli u setnju i negdje a ja po kuci i odmarala. Jucer smo imali punu kucu gostiju,sveukupno 25 😤 ludilo u kuci,sirena je dobila slom zivaca jer su je svi gnjavili i po rukama,pocela je vristat tsko jako a oni svi a sta je bilo. Nije navikla da ona da bude toliko po rukama. Navecer smo ja i mm izasli na pice ( pila am pinacoladu) 🍹
Bok, cure!!
Da se javim i čestitam vam Uskrs!!! Nisam vas stigla sve procitati, malo letimicno. Spominju se i nove bebe??? Neka me netko uputi!??
Mi u gostima i gosti kod nas. Sinoc i nocas vristanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji