Jutro. Preporuka za neki detox smoothie? 😂
Ja budna od 6:30, malac od 7:30. Zasto? Nemam pojma. 😲
Cudis se sebi ili njemu? 😂
Sebi sebi, on vec duze vrime budi u 7 ili 7:30 😥
Evo i mene jos malo na forum . Večeras će mi stići stara prijateljica i vjenčana kuma bit će kod mene posto mama nije mogla doći
Ilani joj nikolinica mala a sad već velika cura . Moja jako slabo jede jedva pola voćne kasice inače samo na mlijeku . Dali smo joj kao da jede komadiće pa se zagrcnuli pa je ja brže naglavačke i iskašljala je to 🙄🙄
Po noći nam je plakala opet dva pura jako stvarno mislim da odem pedijatru al vidim da je to normalno ??
E vidiš Sanjarka Gigi zna sta valja pizzza 😁😁😁
E kako kupujete kapice nose vaši
Manje ili veće ili probate ? 🤔
Dakle ujutro sam taman napisala pola rrcenice i probudila se e sad mi od jutra isparilo sve.
Petra ima cipelice😍😍 super izgledaju
Lei dolazi drustvo,bit ce sigurno dobrica. Nama bila danas frendica iz ZD (nije Crazy 😂) i dobijela neku lijepu robicu…uglavnom kaze kako je T dobra curica i jako vesela. Ili je to predstava? A reko u globalu je dobra al voli pjevat😂😂😂
Sanjarkaima novu bebu😂😂🤗 i spremna se za posao😱😱😱 uzas,a svima ce nam bit sok. Ja ne razmisljam,tako mi lakse,panicarit cu vikend prije. I ja spadam medu one koje stalno nesto kupuju. Al ja kupim i mm,njezinoj robici ne mogu odolit a sebi moram 😂😂😂 pogotovo za posao,ne mogu ko odrpanka medu direktore i predsjednike uprava. Al zato po doma i van posla ko odrpanka. 😅 to mi gust
LLR ima veliku curu😍
E i zapamtila da jeUgolina nostalgicna i da stize skoro nova beba😂😂😂😘🤗
Nikakva nova beba,nista to
A baš sam se pitala kako sam nešto takvo propustila??? Ništa mi nije bilo jasno 😂
Ma sunshine prica gluposti 😂😂😂
Vecer zene.
Da se prvo pohvalim pisem s nekom hight tech tableta prvo put. Mm kupio neki dan.
Mm proveli divan vikend u mojem Zagorju. Ena bila super, jucer bilo valjda 20ljudi kod bake i k svima je isla. Cigance malo mojem
Danas dan proveli u Vz. Suncano. Ujutro svi trgovi bili puni...
Vratili se Danas popodne doma i sad se bacam na strebanje. Prebacili su mi ranije ispit, jednom sam ga odgodila tako da sad moram zapeti. Doci ce dadilja ovaj tj svaki dan 4h i mm obecao da ce ranije dolazit. Eto tako da znqte zasto me nema. Drzite fige da uspijem...
Cmoka od nas
Jutro mamite 😘☕
Sin danas spavao skoro do 8, napokon se vratio na staro, nadam se da ce potrajati.
Jucer zavrsili u Zadru ( Crazy nije bilo vrimena za kavu), mm brat bio jedan dan tamo tj kruzer mu bio jedan dan tamo pa je mogao izaci na kratko. Bili sa svekricima, jos malo prosetali i popili kavu. Gigijev prvi duzi put, do zd je odspavao, na povratku je vristao dok ja nisam sjela kraj njega pa je zaspao.
Danas kuham leso meso i juhu da se malo procistimo.
Kako ste se vi provele za produzeni vikend?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani joj mrvica mala 🙂 lijepo je ona napredovala kroz prvu godinu 😍
Sunshine roba je mrak! 😍 pogotovo ovaj traper, big lajk 😎 kako prosao put natrag? Koliko sati voznje imate?
Mare jel se sirena vratila u svoj ritam? 🙂
Tpol uzivaj s kumom 👍 kapicu probam, mozes se i po cm ravnat ako znas opseg glave
Ellie super za tablet 😎 i sretnoooo
Brojcana kod tebe zoo 😂😂 nek Neli brzo ponovi takvu noc 😘
Simonu sretan 8. minic 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Jutro cure
Simonu sretan minic 🎁🎈🎊
Sanjarka jeste al smo imale 2-3budenja nocas,jucer je odspavala normalno poslijepodne.
Tpol lijep provod sa kumom
Sunshine robica je predivna
Ellie sretno
Brojcana kako se osjecas? Bas ti je veselo rano ujutro
Danas imam u planu ljencariti i oko vesa 😁,rucak cu vec nesto smisliti. Vani je oblacno ,vjetar i hladno vrijeme
Sortiraj odgovore
Najstariji